Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Re: ПОПЧЕТА - 2011
Аз знам подобен метод, но с дълга пръчка или тръба...
Тука е обяснено по-подробо >> http://riba.blog.bg/hobi/2010/03/03/kai ... eta.503747
Тука е обяснено по-подробо >> http://riba.blog.bg/hobi/2010/03/03/kai ... eta.503747
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Това от моя опит.Направи си няколко волти с 3-4 метра месинка поне 0.50,олово 50-60грама,куки 2-4 номер.За ем каквото намериш сега,но за предпочитане е прясно и кърваво.За Варна най подходящото място е Петрол.Нареждаш волтите в дупките между тетраподите така,че да пропаднат максимално.Вече е малко късно, но за уплатняване на времето може да се опъне някой такъм за писия.При добър ден може да се намазни добре тигана.За ема мога да помогна на всеки желаещ стига да ми звънни-0886315373.Лодката ми е преди стария Аспарухов мост.Успех на всички с въдица в ръка.
като малък съм ловил така на балчик.имахме около 30-тина тела,и се хващаше доволно.ние ходихме на буната с панела(балчикии я знаят)от страната на пречиствателната.при тихо време се лови защото теловете се слагат под камъните на самия бряг.дълбочината е не повече от 20 см.теловете бяха около 1м.,бидема накрая-10см.за стръв пилешко сърце или бутче от лисица.това е риболов много благоприятен за банкетkopoy_92 написа:Дайте да кажем за някои не толкова известни и странни методи за ловене на попчета .
Аз съм чувал ,но не съм практикувал следното :
На върха на един тел (аломиниев ,който с ръка да се огъва ,но и да не е много тънък)дълъг около 2м. се връзва едно бидемчи 10-15см с кука .
Огъва се този тел ,така че да може спокойно да вкараме куката между камък или някоя дупка .Тъй като през зимата са там и не мърдат .
И така нареждате няколко по вълнолома или др. каменисто място и през 10мин. ги проверявате.
Нека ако някой е ловил по този начин да сподели повече ,може и за друг метод .
Наслука.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Това за стръв от лисица съм го чувал преди години,а и май бях писал по темите.
Но за пролетно време.
Но за пролетно време.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Сега остана и да ходим на лов за лисици, да оставим морето и да Фащаме гората, а не.
Пашата обича смелите.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Що не казахте по рано .На село в задния двор си правя стървилище и ги ловя с капан. Коледната ваканция 6 бр. хванах ,много ги има.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колеги, кажете си мнението: смятам в събота да отида по обяд за попчета, има ли смисъл, дали ще се хване нещо?..
-
- сериозен играч
Дали ще хванеш зависи от толкова много неща , че на твоя въпрос ако някой отговори -да знаеш , че те лъже 
В Поморие попчето яде .Инфото е за от лодка . Но и на пристанището се прявели риби .Успех и да пишете!

В Поморие попчето яде .Инфото е за от лодка . Но и на пристанището се прявели риби .Успех и да пишете!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Пробване му е майката, с питане само ще се откажеш или пък ще се надъхаш и като отидеш нищо.... И аз събота ще ги прбвам, Несебър на пристанището или на някой кей из между камънитеEvgeni Jordanov написа:Колеги, кажете си мнението: смятам в събота да отида по обяд за попчета, има ли смисъл, дали ще се хване нещо?..

Евгени,ако искаш да хванеш някой поп през деня опитай по начина който описах по горе.За друго просто не му е времето.Другия начин е вечер.При 3-4 градуса вода попа не помръдва през деня.При свечеряване започва да се размърдва и да търси нещо за хапване.Тогава е твоят шанс да го излъжеш.За теб вълнолома е удобно място.Ако нямаш ем обади ми се,ще ти дам и още много съвети.Успех.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Мерси, колега!rif_58 написа:Евгени,ако искаш да хванеш някой поп през деня опитай по начина който описах по горе.За друго просто не му е времето.Другия начин е вечер.При 3-4 градуса вода попа не помръдва през деня.При свечеряване започва да се размърдва и да търси нещо за хапване.Тогава е твоят шанс да го излъжеш.За теб вълнолома е удобно място.Ако нямаш ем обади ми се,ще ти дам и още много съвети.Успех.
Имам ти телефона, ще те намеря ако трябва

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колеги, отказах се 
Сега се видях с един мой познат, братовчед му се е гмуркал, НЯМА НИКАКВА РИБА!

Сега се видях с един мой познат, братовчед му се е гмуркал, НЯМА НИКАКВА РИБА!
Каята, която е в брега е малко и е в дупките,надвечер излиза.В момента каята е от 30-я до 60-я метър където водата е по топла!
Зарганолог
Незнам какво му стана на попа,но снощи пуснах едно парагадче за проба и днес резултата е отчайващ.След застудяването ще опитам пак и ще дам резултата.