Билет- Варна

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Zugi
новобранец
новобранец

Билет- Варна

Мнение от Zugi »

колеги здравейте. Нов съм и не знам от къде да ми издадат риболовен билет във Варна. Искам да питам дали ти трябва зада посети6 платен водоем. Ще ходя на Нколаевка през почивните дни и искам да знам какво да правя.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колега пиши с букви а не с цифри.
galin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin »

Колега,до полиграфията има един нов магазин,казва се"GO FISH" оставяш снимка и 30 лева и на другият ден ще имаш билет и членска карта.за платените водоеми не ти трябва но ако си съвестен риболовец си извади,а на Николаевка най-вероятно ще останеш капо
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Колега , извади си билет задължително , защото ИАРА-та пишат актове независимо на какъв водоем ходиш , арендован или разрешен за риболов през забраната .
Никой арендатор няма да те върне от рибарник поради една проста причина - парите , но бъди сигурен , че и ИАРА-та те чакат с "отворени обятия"!
Като пример ще ти кажа , че арендатори от Цар Калоян тази неделя "ревяха" как ИАРА - та им гонела клиентите с актове ( макар че за мрежарите хич ги няма ).
Така че , по - добре с билет ... и наслука !
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Четох четох четох колеги , обаче не можах да стигна до извода дали ми трябва билет за да ходя за попчета в събота около Варна или не ми трябва?Някои можели да ме "светне" каква е ситуацията?

P.S:изобщо някой от вас проверявали ли са го някога при риболов от вълноломите или нa пристанището или нa морска гара?
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

От 1980 съм по буни и плажове за риба,но никога не съм виждал такива проверяващи,и в морето не са ме проверявали.До колкото знам,едно чепаре и един такъм за кая са без билети,както и лодки до 4м дължина не им се иска разрешително и капитанско.Но ако някой знае нещо по-точно да пише.

МНОГО РИБА В МОРЕТО И ЗАТОВА МОЙТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”