Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от bayatov »

svincyyy написа:Къде е това Ковачево на картата ми излиза едно село до София но маи не говорите за него
Близо е до тец-а ...
Изображение
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Малко инфо от Ковачево,пристигнахме в 5.10 сутринта ,бяхме втора кола :mrgreen: , явно имаше и по-луди от нас .До към 6.30 се заеха почти всички места ,риболова беше тегав,излизаха перки и тук там някоя каракуда.Аз и Дамян изкарахме доволно,докато shtilio ( Щилиян) дали изкара 5-6 риби :lol: , за стръв бял , рибите не са едри и няма смисъл да се става рано и да се ходи до там за тях. Имах и две изкарани бели риби които си плуват обратно.
Изображение
Ribarche
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Поздрави за хубавия риболов, момчета! Надърпали сте доволно рибка, бил е динамичен риболов, е това оправдава ранното ставане :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Аватар
huan83
новобранец
новобранец

Мнение от huan83 »

[quote="svincyyy"]Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

BERBALDO написа:а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
Здравей колега.В неделя бях в Елхово на родопа, имаше доста риболовци. Риба поне за мен дава доволно основно морунаж,тук там някой друг кефал ама рядко. За стръв жълъдов червей и фин такъм,основно 0.16 повод 0.12 кука №14.
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

huan83 написа:
svincyyy написа:Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен
Определено ми беше полезен колега мерси мн ама на какво от горе ще вдига таксите незнам на умрелите каракудки по 50 грама ли ехх боже тези хора нацяло изтрещеха :oops: :oops: :oops:
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

kokho написа:
Здравей колега.В неделя бях в Елхово на родопа, имаше доста риболовци. Риба поне за мен дава доволно основно морунаж,тук там някой друг кефал ама рядко. За стръв жълъдов червей и фин такъм,основно 0.16 повод 0.12 кука №14.
благодаря колега и аз бех там но пропуснах 1 седмица и мисля в сабота да атакувам с приятели
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

BERBALDO написа:
kokho написа:
благодаря колега и аз бех там но пропуснах 1 седмица и мисля в сабота да атакувам с приятели
Мога да пожелая само много успешен излет. Наслука
Аватар
huan83
новобранец
новобранец

Мнение от huan83 »

svincyyy написа:
huan83 написа:
svincyyy написа:Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен
Определено ми беше полезен колега мерси мн ама на какво от горе ще вдига таксите незнам на умрелите каракудки по 50 грама ли ехх боже тези хора нацяло изтрещеха :oops: :oops: :oops:
каза че 5 лв щял да я прави ама и на мен ми стана чудно що ако някой знае може ли да се хване малко риба на завой да каже ще сам благодарен
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

в сабота на Елхово/родопа/ мн слабо ,на парка хора има риба не. аве водата ми се стори мн бистра да не би това да е причината а? CLUB ZERO FISH
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

BERBALDO написа:в сабота на Елхово/родопа/ мн слабо ,на парка хора има риба не. аве водата ми се стори мн бистра да не би това да е причината а? CLUB ZERO FISH
В тоя парк крака ми няма да стъпи повече и се надявам там повече да не се групира риба (скобар предимно) както миналата година и тая да може селяните да пукнат от глад :mrgreen: :mrgreen: и догодина да ходят само съвестни рибари :)
Туй риболова не е за мен :D
jivko69_
новобранец
новобранец

Мнение от jivko69_ »

Здравейте,колеги! Днес оспях да отделя два-три часа от така ценното ни време и да посетя любимата река.Мястото на действието беше решено в движение,по-точно рекаТунджа до село Завой.Целта бяха иедрите кефали.Бях подготвил 300гр.бял червей,който изстрелях с прашката.
Като цяло за трите часа на реката имах две взимания,но реализирах само този хубавец:
Изображение
Изображение
Изображение
Лових с боло 6м плувка 2гр тип слик и кука номер 10 с пет-шест бели на нея+ жълто манисто.За периода през който бях реката повиши ниво около 10-15см.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Чудесен дивак, направо ми сбра очите в точка ... БРАВО!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”