Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Близо е до тец-а ...svincyyy написа:Къде е това Ковачево на картата ми излиза едно село до София но маи не говорите за него

MILF - Man, I love fishing !
- S.Koychev
- разбира нещата
Малко инфо от Ковачево,пристигнахме в 5.10 сутринта ,бяхме втора кола
, явно имаше и по-луди от нас .До към 6.30 се заеха почти всички места ,риболова беше тегав,излизаха перки и тук там някоя каракуда.Аз и Дамян изкарахме доволно,докато shtilio ( Щилиян) дали изкара 5-6 риби
, за стръв бял , рибите не са едри и няма смисъл да се става рано и да се ходи до там за тях. Имах и две изкарани бели риби които си плуват обратно.

Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздрави за хубавия риболов, момчета! Надърпали сте доволно рибка, бил е динамичен риболов, е това оправдава ранното ставане 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- svincyyy
- ще става разбирач
Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
[quote="svincyyy"]Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
- kokho
- научил се да хвърля
Здравей колега.В неделя бях в Елхово на родопа, имаше доста риболовци. Риба поне за мен дава доволно основно морунаж,тук там някой друг кефал ама рядко. За стръв жълъдов червей и фин такъм,основно 0.16 повод 0.12 кука №14.BERBALDO написа:а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
- svincyyy
- ще става разбирач
Определено ми беше полезен колега мерси мн ама на какво от горе ще вдига таксите незнам на умрелите каракудки по 50 грама ли ехх боже тези хора нацяло изтрещехаhuan83 написа:svincyyy написа:Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

благодаря колега и аз бех там но пропуснах 1 седмица и мисля в сабота да атакувам с приятелиkokho написа:Здравей колега.В неделя бях в Елхово на родопа, имаше доста риболовци. Риба поне за мен дава доволно основно морунаж,тук там някой друг кефал ама рядко. За стръв жълъдов червей и фин такъм,основно 0.16 повод 0.12 кука №14.BERBALDO написа:а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
- kokho
- научил се да хвърля
Мога да пожелая само много успешен излет. НаслукаBERBALDO написа:благодаря колега и аз бех там но пропуснах 1 седмица и мисля в сабота да атакувам с приятелиkokho написа:Здравей колега.В неделя бях в Елхово на родопа, имаше доста риболовци. Риба поне за мен дава доволно основно морунаж,тук там някой друг кефал ама рядко. За стръв жълъдов червей и фин такъм,основно 0.16 повод 0.12 кука №14.BERBALDO написа:а по Елхово как е некои да е ходил, а за Срем инфо некакво
каза че 5 лв щял да я прави ама и на мен ми стана чудно що ако някой знае може ли да се хване малко риба на завой да каже ще сам благодаренsvincyyy написа:Определено ми беше полезен колега мерси мн ама на какво от горе ще вдига таксите незнам на умрелите каракудки по 50 грама ли ехх боже тези хора нацяло изтрещехаhuan83 написа:svincyyy написа:Мерси за инфото ,но маи ще предпочетем отново римския че маи на Роза нищо няма да стане щом и никои нещо не пише за там[/quot колега роза е замрузнал а и таксите каза че щтял да вдига направо не си заслужава преди 10 дена ходех до там останах си с расходката надявам се да сам ти бил полезен![]()
![]()
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
в сабота на Елхово/родопа/ мн слабо ,на парка хора има риба не. аве водата ми се стори мн бистра да не би това да е причината а?
В тоя парк крака ми няма да стъпи повече и се надявам там повече да не се групира риба (скобар предимно) както миналата година и тая да може селяните да пукнат от гладBERBALDO написа:в сабота на Елхово/родопа/ мн слабо ,на парка хора има риба не. аве водата ми се стори мн бистра да не би това да е причината а?

Туй риболова не е за мен 

Здравейте,колеги! Днес оспях да отделя два-три часа от така ценното ни време и да посетя любимата река.Мястото на действието беше решено в движение,по-точно рекаТунджа до село Завой.Целта бяха иедрите кефали.Бях подготвил 300гр.бял червей,който изстрелях с прашката.
Като цяло за трите часа на реката имах две взимания,но реализирах само този хубавец:

Лових с боло 6м плувка 2гр тип слик и кука номер 10 с пет-шест бели на нея+ жълто манисто.За периода през който бях реката повиши ниво около 10-15см.
Като цяло за трите часа на реката имах две взимания,но реализирах само този хубавец:

Лових с боло 6м плувка 2гр тип слик и кука номер 10 с пет-шест бели на нея+ жълто манисто.За периода през който бях реката повиши ниво около 10-15см.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чудесен дивак, направо ми сбра очите в точка ... БРАВО!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!