питане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

питане

Мнение от Булти »

" Скаленското езеро " край Сунгурларе - някой чувал ли е нещо за него , че чух едни истории дето :shock: :shock: :shock: :?:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Я кажи какво чу, че аз бях там последно преди 2 години и ми е интересно :roll:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

хе-хе , не претендирам за достоверност :D ....влязли били едни водолази (не харпунджии) помотали се нагоре надолу и като хукнали да бягат като луди .... :shock: ...очевидеца ги питал що бягат така , а те му отговорили , че имало много големи риби и повече няма да припарят там :shock: ....междувпрочем те по друга работа ( не с цел риболов са влизали ) и така или иначе са я зарязали :shock: ....абе има ли изобщо такова езеро :)
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Така се говореше и за Тича,Огоста ,Иваиловград,сомове по 300 кила. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тия тьпотии и за яз искьр сьм ги чувал...айде па да не станем скоро водолаз,да бегам от сомове :lol: :lol: аз сьс мечка сьм се борил,та некьв сом дда ме изплаши :idea: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

:smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 нямат край митовете и легендите!
че има такова има...но като бяхме там един местен каза че било източвано, така че ме съмнява да има динозаври :wink:
имаше дребна сулка...това преди 2 години а до него имаше едно малко язовирче с много таранка :roll: такива спомени имам аз :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А аз слушах легенда за яз.Огоста че един овчар си завел агнетата на язовира за водопой и както си пиели кротко водица като ги нападнали едни сомове та за гергйовден селото останало без агнешко. :shock: :shock: :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Поборников написа:... та за гергйовден селото останало без агнешко. :shock: :shock: :wink:
То и ние откъдето минем по Гергъовден така се получава ама тва е друга...бира! :smt082
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

а,са кажете ми откьде ми е тая цепка на..ГЬЗА? :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

5кила написа:тия тьпотии и за яз искьр сьм ги чувал...айде па да не станем скоро водолаз,да бегам от сомове :lol: :lol: аз сьс мечка сьм се борил,та некьв сом дда ме изплаши :idea: :lol: :lol:
5 кила здравей,
Опитах се да ти вляза в галерията, рекох си може там да е епичния ти двубой с мечката :D :D :D - видях, че има там 47 снимки, поне така пише, но нещо не мога да я отворя.
Този проблем го забелязвам и при галериите на други колеги, да не би сървърите ви нещо клинчат, или пък гафът е в моя РС?
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

5кила написа:а,са кажете ми откьде ми е тая цепка на..ГЬЗА? :lol: :lol: :lol:
ами като малък си сядал или са те изпуснали на брадвата. :!:
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

АААа

Мнение от Gan4eff »

Работят си галериите бе доценте я се разрушкаи проблема май се оказва в твоето РС
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Скаленското езеро

Мнение от чуруликпенчо »

Явно никой от колегите,които се влючиха в парчето не е ходил никога там,та реших и аз да дам наистина реално инфо за него.Езерото се намира след "Петолъчката " по пътя за Котел,отбивката за Бероново и навзрачната отбивка за с.Скала.. След село Скала път няма.Все пак преди самото село минавате край едно блато,което ту е пълно,ту е полупразно.Веднага след него ,от ляво се намира и въпросния язовир.Името "Скала " не е напразно.И дъното е такова.Оставил съм там десетки воблери и туистери,но пък съм хващал много костури и бяла риба,при това добри екземпляри.Няколко пъти през последните 10 г. го вземаха под аренда и го изпускаха като унищожаваха и рибата в него. Езерото е мн.дълбоко със стръмен бряг откъм стената.За момента може да се разчита само на неголеми костури и бяла риба. Шаран,таранки и всякакви други "плевелни "риби няма. Напиването на тази надморска височина /500м. / не води до главоболие , а места за преспиване смятам , че няма да липсват. Напоследък едни от най-богатите хора в България си направиха вили/прогимназии/ там,а мисля,че направиха и хотели.Мога да дам още мн. инфо ,но ми писна от писане . Ако има конкретни въпроси ,ще отговоря.Наслука!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ей , тва си беше инфо , Благодаря !...останалото празни приказки :D...още един въпрос - каква е бистротата на водата там , приблизително в метри :?:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

По принцип е бистро,защото няма пясък и тиня,а както казах и преди си е чиста скала,но за моментното състояние не мога да кажа нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”