Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

питане
Модератор: dantho.mihov
питане
" Скаленското езеро " край Сунгурларе - някой чувал ли е нещо за него , че чух едни истории дето

хе-хе , не претендирам за достоверност
....влязли били едни водолази (не харпунджии) помотали се нагоре надолу и като хукнали да бягат като луди ....
...очевидеца ги питал що бягат така , а те му отговорили , че имало много големи риби и повече няма да припарят там
....междувпрочем те по друга работа ( не с цел риболов са влизали ) и така или иначе са я зарязали
....абе има ли изобщо такова езеро 

-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
5 кила здравей,5кила написа:тия тьпотии и за яз искьр сьм ги чувал...айде па да не станем скоро водолаз,да бегам от сомове![]()
аз сьс мечка сьм се борил,та некьв сом дда ме изплаши
![]()
![]()
Опитах се да ти вляза в галерията, рекох си може там да е епичния ти двубой с мечката

Този проблем го забелязвам и при галериите на други колеги, да не би сървърите ви нещо клинчат, или пък гафът е в моя РС?
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ами като малък си сядал или са те изпуснали на брадвата.5кила написа:а,са кажете ми откьде ми е тая цепка на..ГЬЗА?![]()
![]()

Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
АААа
Работят си галериите бе доценте я се разрушкаи проблема май се оказва в твоето РС
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Скаленското езеро
Явно никой от колегите,които се влючиха в парчето не е ходил никога там,та реших и аз да дам наистина реално инфо за него.Езерото се намира след "Петолъчката " по пътя за Котел,отбивката за Бероново и навзрачната отбивка за с.Скала.. След село Скала път няма.Все пак преди самото село минавате край едно блато,което ту е пълно,ту е полупразно.Веднага след него ,от ляво се намира и въпросния язовир.Името "Скала " не е напразно.И дъното е такова.Оставил съм там десетки воблери и туистери,но пък съм хващал много костури и бяла риба,при това добри екземпляри.Няколко пъти през последните 10 г. го вземаха под аренда и го изпускаха като унищожаваха и рибата в него. Езерото е мн.дълбоко със стръмен бряг откъм стената.За момента може да се разчита само на неголеми костури и бяла риба. Шаран,таранки и всякакви други "плевелни "риби няма. Напиването на тази надморска височина /500м. / не води до главоболие , а места за преспиване смятам , че няма да липсват. Напоследък едни от най-богатите хора в България си направиха вили/прогимназии/ там,а мисля,че направиха и хотели.Мога да дам още мн. инфо ,но ми писна от писане . Ако има конкретни въпроси ,ще отговоря.Наслука!
- чуруликпенчо
- сериозен играч