може ли някой да ми каже как е в момента на РАДНЕВО???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

може ли някой да ми каже как е в момента на РАДНЕВО???

Мнение от cobalt »

molqvi kolegi daite malko info za radnevo kanq se da hodq kam srqda 4etvartak kajete ne6to koeto 6te mi e ot polza ( aide pak ako hvana pove4ko riba po4erpkata e ot men :) )
blagodarq predvaritelno na vsi4ki
Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MARTIN4O »

v momenta e palna skrab ama palna po dobre niakade drygade.prosto ne si zaslyjava za 3-4 taranki.xodix biax tam 3 dena i ni6to samo drebosaci
FISH
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

abe marti ti napravo mi otrepa nadejdite be 4ovek
vse pak blagodarq za infoto
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

COBALT,при положение че на всякаде рибата тръгнала,защо ще биеш толкова път до неизвестното :roll:и платеното .Навсякъде около Пловдив дава-Пясъчник,Брягово,Мечка,Гарваново и т.н. 8) Ако ти се ходи на далече отиди на яэ.Ивайловград при с.Бориславци.Хем страшна природа,хем по прясна информация шарана и каракудата са тръгнали да не говорим за чаушана :shock: пък и няма такса :lol: .Извинявай че ти давам акъл,но ако отидеш пиши.
БРАВО НА МАЙНИТЕ!!!!!!!!!!!!! :P
ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

GIVI nqma problem 4e mi dava6 akal vinagi predpo4itam da polu4avam saveti i da 4uq i drugi mneniq da ti kaja moje bi trqbva6e da te poslu6am
bqh na radnevo imah za6emetqva6ta informaciq za vodoema 4e izlizalo mn som 6aran i amur da ne govorim za karakudata za koqto kazvaha 4e napravo ti pisvalo da skubi6
e otidoh i kato zaduha edin vqtar 4e ne tie rabota da je da si pomisli6 da hvarlq6 vadicite tam edinstvenoto koeto ospqh da hvana za 1 den e okolo 10 kg karakuda par4etata naistena si gi biva6e no tova izob6to ne mi be6e celta i moga da ti kaja 4e napravo se razo4arovah mn
ina4e edni pi4ove stoqha na kanala i praviha po okolo 5-6 udara na den na amur i to vse edar kolo 10 samo4e nomera be6e 4e vinagi zabiva6e kam kanala i ako ne ospeeha da go sprat im kasa6e
emi tova moga davi kaja za radnevo
pod4ertavam 4e vremeto be6e naistena skapano
uspeh na vsi4ki dano da nqmate moq kasmet :)
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

cobalt на кой канал хвърляхя?На този който влиза или на този който излиза от езерото.На дъно ли хващаха или на перо :roll: .Ще съм благодарен за малко повече информация :idea: .На долу по заливите имаше ли колеги?
И за информация на всички колеги септември горските направиха проверка и който беше без билет го санкционираха.Така че носете си билетите,независимо че е платено :lol: .
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Givi, аз работя на ТЕЦ-2. Там е язовира за който се пише тук - "Овчарица". Тъй като всеки ден съм там, то много рядко желанието ми е да съм там и в почивните дни. Не че не ходя, или не че нямам карта за безплатно ползване. Миналата година имам 10-ина излета (при разрешени 60). Най-добрите ми резултати бяха в края на ноември и началото на декември - основно хищник (най-вече костур и по-малко бяла риба), но не ми е кеф.
Тази година, но преди около 20-ина дни отидох за инфо на самия язовир и то на добрите места, но сведенията не бяха много добри - каракуда (рядко), костур и бяла - почти не. Ще изчакам до забраната, тъй като почти винаги периодите за "Овч.." и официалния се разминават и тогава ще разбера дали има смисъл и в почивкат да съм все едно на работа.
Поздрав, аз живея в Ст.З.
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

niklas благодаря за информацията.Надявам се като уточниш да пишеш :lol: .
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

На ТЕЦ2 има обява, че яз."Овчарица" е забранен от 10.04 до 20.05.2005 г. Какво е дало до момента не зная, но мераклиите могат да се пробват на 21.май - събота. Все пак има разминаване м/у забраните и се очакват доста риболовци. Успех!
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FishMaster »

От ноември насам на ТЕЦ-2 се излови толкова бяла риба колкото не се е ловила 5 години назат.Аз лично за четири излета съм пренесъл в С.З.около70-80кг. от същата. Риболова извършвах на топлото езеро до дигата ,а последния на стената.Рибите бяха с тегло от 0.800кг-2.5кг. Така че.......................сега след 20 ще видим ама тия хора дигат таксите и слагат забрани на водоем в който рибата хвърля ТРИ пъти в годината хайвер-----не е хубаво това....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”