Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

може ли някой да ми каже как е в момента на РАДНЕВО???
Модератор: Paublo_Eskobar
може ли някой да ми каже как е в момента на РАДНЕВО???
molqvi kolegi daite malko info za radnevo kanq se da hodq kam srqda 4etvartak kajete ne6to koeto 6te mi e ot polza ( aide pak ako hvana pove4ko riba po4erpkata e ot men
)
blagodarq predvaritelno na vsi4ki

blagodarq predvaritelno na vsi4ki
COBALT,при положение че на всякаде рибата тръгнала,защо ще биеш толкова път до неизвестното
и платеното .Навсякъде около Пловдив дава-Пясъчник,Брягово,Мечка,Гарваново и т.н.
Ако ти се ходи на далече отиди на яэ.Ивайловград при с.Бориславци.Хем страшна природа,хем по прясна информация шарана и каракудата са тръгнали да не говорим за чаушана
пък и няма такса
.Извинявай че ти давам акъл,но ако отидеш пиши.
БРАВО НА МАЙНИТЕ!!!!!!!!!!!!!

БРАВО НА МАЙНИТЕ!!!!!!!!!!!!!

ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
GIVI nqma problem 4e mi dava6 akal vinagi predpo4itam da polu4avam saveti i da 4uq i drugi mneniq da ti kaja moje bi trqbva6e da te poslu6am
bqh na radnevo imah za6emetqva6ta informaciq za vodoema 4e izlizalo mn som 6aran i amur da ne govorim za karakudata za koqto kazvaha 4e napravo ti pisvalo da skubi6
e otidoh i kato zaduha edin vqtar 4e ne tie rabota da je da si pomisli6 da hvarlq6 vadicite tam edinstvenoto koeto ospqh da hvana za 1 den e okolo 10 kg karakuda par4etata naistena si gi biva6e no tova izob6to ne mi be6e celta i moga da ti kaja 4e napravo se razo4arovah mn
ina4e edni pi4ove stoqha na kanala i praviha po okolo 5-6 udara na den na amur i to vse edar kolo 10 samo4e nomera be6e 4e vinagi zabiva6e kam kanala i ako ne ospeeha da go sprat im kasa6e
emi tova moga davi kaja za radnevo
pod4ertavam 4e vremeto be6e naistena skapano
uspeh na vsi4ki dano da nqmate moq kasmet
bqh na radnevo imah za6emetqva6ta informaciq za vodoema 4e izlizalo mn som 6aran i amur da ne govorim za karakudata za koqto kazvaha 4e napravo ti pisvalo da skubi6
e otidoh i kato zaduha edin vqtar 4e ne tie rabota da je da si pomisli6 da hvarlq6 vadicite tam edinstvenoto koeto ospqh da hvana za 1 den e okolo 10 kg karakuda par4etata naistena si gi biva6e no tova izob6to ne mi be6e celta i moga da ti kaja 4e napravo se razo4arovah mn
ina4e edni pi4ove stoqha na kanala i praviha po okolo 5-6 udara na den na amur i to vse edar kolo 10 samo4e nomera be6e 4e vinagi zabiva6e kam kanala i ako ne ospeeha da go sprat im kasa6e
emi tova moga davi kaja za radnevo
pod4ertavam 4e vremeto be6e naistena skapano
uspeh na vsi4ki dano da nqmate moq kasmet

cobalt на кой канал хвърляхя?На този който влиза или на този който излиза от езерото.На дъно ли хващаха или на перо
.Ще съм благодарен за малко повече информация
.На долу по заливите имаше ли колеги?
И за информация на всички колеги септември горските направиха проверка и който беше без билет го санкционираха.Така че носете си билетите,независимо че е платено
.

И за информация на всички колеги септември горските направиха проверка и който беше без билет го санкционираха.Така че носете си билетите,независимо че е платено

ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
Givi, аз работя на ТЕЦ-2. Там е язовира за който се пише тук - "Овчарица". Тъй като всеки ден съм там, то много рядко желанието ми е да съм там и в почивните дни. Не че не ходя, или не че нямам карта за безплатно ползване. Миналата година имам 10-ина излета (при разрешени 60). Най-добрите ми резултати бяха в края на ноември и началото на декември - основно хищник (най-вече костур и по-малко бяла риба), но не ми е кеф.
Тази година, но преди около 20-ина дни отидох за инфо на самия язовир и то на добрите места, но сведенията не бяха много добри - каракуда (рядко), костур и бяла - почти не. Ще изчакам до забраната, тъй като почти винаги периодите за "Овч.." и официалния се разминават и тогава ще разбера дали има смисъл и в почивкат да съм все едно на работа.
Поздрав, аз живея в Ст.З.
Тази година, но преди около 20-ина дни отидох за инфо на самия язовир и то на добрите места, но сведенията не бяха много добри - каракуда (рядко), костур и бяла - почти не. Ще изчакам до забраната, тъй като почти винаги периодите за "Овч.." и официалния се разминават и тогава ще разбера дали има смисъл и в почивкат да съм все едно на работа.
Поздрав, аз живея в Ст.З.
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
От ноември насам на ТЕЦ-2 се излови толкова бяла риба колкото не се е ловила 5 години назат.Аз лично за четири излета съм пренесъл в С.З.около70-80кг. от същата. Риболова извършвах на топлото езеро до дигата ,а последния на стената.Рибите бяха с тегло от 0.800кг-2.5кг. Така че.......................сега след 20 ще видим ама тия хора дигат таксите и слагат забрани на водоем в който рибата хвърля ТРИ пъти в годината хайвер-----не е хубаво това....