Мой личен рекорд

Модератори: bobopeli, sapuna

kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мой личен рекорд

Мнение от kalmat »

честит рекорд колега.нямам нищо против че си зел рибата но самата снимка би станала по-хубава ако я направиш на място .така че моя съвет е прави снимка на място а после както си знаеш.така ще си спестиш и разправиите с колеги :wink: :drinkers:
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Браво за рибата!!!Все такива да вадиш, че и по големи!!!
А за тези ,които са на "всяка манджа мерудия",пуснете си една темичка и си приказвайте вътре колкото искате.
TRS70MLF2
KarlovofisherBoy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KarlovofisherBoy »

Защо да сме "на всяка манджа меродия" колега, въпроса е принципен, не мислиш ли, че колегата има право на избор. Този избор освен че е лично негов, той е и позволен от закона, защо тогава той трябва да бъде нападан :roll: ?
Риболовът е прекалено хубав за да не пробваш поне веднъж в живота си.
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от avto »

Взимайте си уловената риба.Аз лично правя така ,защото обичам риба.Но естествено в границите на разумното,ако всеки прави така,винаги ще ловим.Преследвайте токаджийте и бракониерите ТЕ ОБЕЗРИБЯВАТ :axe:
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

браво! :drinkers:
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

assv написа:Предполагам си наясно ,че ако снимката беше направена до реката, а не в мивката щеше да е по-добре :evil: ......но все пак мойте поздравления за хубавата риба!!!

А колко тежеше :?:
1.100кг
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

mitaka_25 написа:браво,страхотна риба и все пак колко тежи? :drinkers:
1.100кг
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Красимир Кюрпеков написа:Браво, Рамчо. Такъв кефал вече найстина е рядкост. Пиши за монтаж , стръв и т. н. Пиши и за водоема, ако те е страх, може и на ЛС :wink:
на долниводенския го хванах на бял червей :)
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

Търси и естетика в снимките!... Може и да не хванеш (скоро) такъв екземпляр, а защо да нямаш една горе-долу хубава снимка с него!.... Съвсем малко усет и усилия трябват - виж моя аватар :wink: !

Браво за улова! :)
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Мнение от assv »

KarlovofisherBoy написа:
assv написа:Предполагам си наясно ,че ако снимката беше направена до реката, а не в мивката щеше да е по-добре :evil: ......но все пак мойте поздравления за хубавата риба!!!

А колко тежеше :?:

Колега не смятам че колегата ramcho е постъпил неправилно, по закон му се полага 3кг шаранови риби или единичен екземпляр, който да е по-голям, а на снимката се вижда един екземпляр, така че в този случай нарушение няма - (дори да не говорим, че кефала най-вероятно е под 3кг. В този смисъл за мен ти го нападаш без причина :wink:
Всеки заслужава според мен да се похвали на близки и приятели..
особено, когато това не противоречи на закона (както е тук)
И нека всички които смятат, че е сгрешил да се поставят на негово място и да си помислят дали и те нямаше да го запазят (и щяха да са си в правото), а още повече когато колегата пише, че това е негов личен рекорд.
Иначе адмирации за колегата за невероятната слука и улов!
Поздрави! :wink:

Този който се заяжда не съм аз,а ти драги "приятелю" ....Мисля ,че ти сам казваш ,че всеки има право да изрази мнение...и ето,че изниква един въпрос:На теб нямаше ли да ти е по-приятно снимката да баше направена на водоема на тревичката и не в месарницата.... :?:
И не съм казал ,че колега няма право да задържи рибата,това е лично негово право!
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
KarlovofisherBoy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Да, може би щеше да ми е по-приятно, за да се насладя и на природата, от където я е хванал,
Но аз не съм се заяждал с теб, както пишеш просто защитавам моята позиция и това, което според мен е правилно, а именно да се уважава решението на колегата, не да се упреква, все пак не аз сложих в поста си :evil: - подобен знак по-посока някои колега.
А как може да показваш уважение с подобни знаци. Откровено казано това ме подразни... :wink:
Това какво на нас ни харесва, можем да споделим, да дадем съвет, но без такива :evil: неща.
Представяш ли си го колегата, влиза във форума въодушевен, с добро настроение, иска да сподели с нас най-ценните си мигове и преживявания и ние го посрещаме с това - :evil: .....
Да бъдем малко по внимателни преди да постваме това е...... за да останем ясно разбрани :wink:
Поздрави
Последно промяна от KarlovofisherBoy на Пон Фев 14, 2011 9:58 pm, променено общо 1 път.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Браво колга екстра риба))) :D :D :D :D
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

KarlovofisherBoy написа:Защо да сме "на всяка манджа меродия" колега, въпроса е принципен, не мислиш ли, че колегата има право на избор. Този избор освен че е лично негов, той е и позволен от закона, защо тогава той трябва да бъде нападан :roll: ?
"Гузен не гонен бяга"
П.С.Преди да пуснеш поредното си мнение, помисли,брой до десет и........пиши
TRS70MLF2
KarlovofisherBoy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Е добре какво лошо съм написал, не наистина ако ми покажеш такова, ще се съглася с теб, в кое от това, което съм написал до тук няма логика. Просто дай ми пример, кое от това което съм написал те е подразнило или обидило или нещо подобно. Просто изразявам мнение. Защо трябва да ми бъде слагано прозвище- на всяка манджа меродия и гузен негонен бяга, след като мнението ми е пряко сварзано с темата на колегата, който я е пуснал. Поствам защото мнението ми подкрепя постъпката на колегата. Това е. И просто бих искал да разбера какво имаш впредвид с това помисли брой до десет и пиши.
Благодаря предварително :wink:
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Браво но винаги има по-голяма риба
Пожелавам ти другия път да хванеш още по-голяма
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”