Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мой личен рекорд
Re: Мой личен рекорд
честит рекорд колега.нямам нищо против че си зел рибата но самата снимка би станала по-хубава ако я направиш на място .така че моя съвет е прави снимка на място а после както си знаеш.така ще си спестиш и разправиите с колеги

- gloupan
- разбира нещата
Браво за рибата!!!Все такива да вадиш, че и по големи!!!
А за тези ,които са на "всяка манджа мерудия",пуснете си една темичка и си приказвайте вътре колкото искате.
А за тези ,които са на "всяка манджа мерудия",пуснете си една темичка и си приказвайте вътре колкото искате.
TRS70MLF2
-
- вече хвърля и на тежко
Защо да сме "на всяка манджа меродия" колега, въпроса е принципен, не мислиш ли, че колегата има право на избор. Този избор освен че е лично негов, той е и позволен от закона, защо тогава той трябва да бъде нападан
?

Риболовът е прекалено хубав за да не пробваш поне веднъж в живота си.
Взимайте си уловената риба.Аз лично правя така ,защото обичам риба.Но естествено в границите на разумното,ако всеки прави така,винаги ще ловим.Преследвайте токаджийте и бракониерите ТЕ ОБЕЗРИБЯВАТ 

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
браво! 

-
- ще става разбирач
1.100кгassv написа:Предполагам си наясно ,че ако снимката беше направена до реката, а не в мивката щеше да е по-добре......но все пак мойте поздравления за хубавата риба!!!
А колко тежеше
-
- ще става разбирач
1.100кгmitaka_25 написа:браво,страхотна риба и все пак колко тежи?
-
- ще става разбирач
на долниводенския го хванах на бял червейКрасимир Кюрпеков написа:Браво, Рамчо. Такъв кефал вече найстина е рядкост. Пиши за монтаж , стръв и т. н. Пиши и за водоема, ако те е страх, може и на ЛС

Търси и естетика в снимките!... Може и да не хванеш (скоро) такъв екземпляр, а защо да нямаш една горе-долу хубава снимка с него!.... Съвсем малко усет и усилия трябват - виж моя аватар
!
Браво за улова!

Браво за улова!

KarlovofisherBoy написа:assv написа:Предполагам си наясно ,че ако снимката беше направена до реката, а не в мивката щеше да е по-добре......но все пак мойте поздравления за хубавата риба!!!
А колко тежеше
Колега не смятам че колегата ramcho е постъпил неправилно, по закон му се полага 3кг шаранови риби или единичен екземпляр, който да е по-голям, а на снимката се вижда един екземпляр, така че в този случай нарушение няма - (дори да не говорим, че кефала най-вероятно е под 3кг. В този смисъл за мен ти го нападаш без причина![]()
Всеки заслужава според мен да се похвали на близки и приятели..
особено, когато това не противоречи на закона (както е тук)
И нека всички които смятат, че е сгрешил да се поставят на негово място и да си помислят дали и те нямаше да го запазят (и щяха да са си в правото), а още повече когато колегата пише, че това е негов личен рекорд.
Иначе адмирации за колегата за невероятната слука и улов!
Поздрави!
Този който се заяжда не съм аз,а ти драги "приятелю" ....Мисля ,че ти сам казваш ,че всеки има право да изрази мнение...и ето,че изниква един въпрос:На теб нямаше ли да ти е по-приятно снимката да баше направена на водоема на тревичката и не в месарницата....

И не съм казал ,че колега няма право да задържи рибата,това е лично негово право!
Най-голямата риба е изпуснатата

-
- вече хвърля и на тежко
Да, може би щеше да ми е по-приятно, за да се насладя и на природата, от където я е хванал,
Но аз не съм се заяждал с теб, както пишеш просто защитавам моята позиция и това, което според мен е правилно, а именно да се уважава решението на колегата, не да се упреква, все пак не аз сложих в поста си
- подобен знак по-посока някои колега.
А как може да показваш уважение с подобни знаци. Откровено казано това ме подразни...
Това какво на нас ни харесва, можем да споделим, да дадем съвет, но без такива
неща.
Представяш ли си го колегата, влиза във форума въодушевен, с добро настроение, иска да сподели с нас най-ценните си мигове и преживявания и ние го посрещаме с това -
.....
Да бъдем малко по внимателни преди да постваме това е...... за да останем ясно разбрани
Поздрави
Но аз не съм се заяждал с теб, както пишеш просто защитавам моята позиция и това, което според мен е правилно, а именно да се уважава решението на колегата, не да се упреква, все пак не аз сложих в поста си

А как може да показваш уважение с подобни знаци. Откровено казано това ме подразни...

Това какво на нас ни харесва, можем да споделим, да дадем съвет, но без такива

Представяш ли си го колегата, влиза във форума въодушевен, с добро настроение, иска да сподели с нас най-ценните си мигове и преживявания и ние го посрещаме с това -

Да бъдем малко по внимателни преди да постваме това е...... за да останем ясно разбрани

Поздрави
Последно промяна от KarlovofisherBoy на Пон Фев 14, 2011 9:58 pm, променено общо 1 път.
- koda33
- разбира нещата
Браво колга екстра риба)))

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- gloupan
- разбира нещата
"Гузен не гонен бяга"KarlovofisherBoy написа:Защо да сме "на всяка манджа меродия" колега, въпроса е принципен, не мислиш ли, че колегата има право на избор. Този избор освен че е лично негов, той е и позволен от закона, защо тогава той трябва да бъде нападан?
П.С.Преди да пуснеш поредното си мнение, помисли,брой до десет и........пиши
TRS70MLF2
-
- вече хвърля и на тежко
Е добре какво лошо съм написал, не наистина ако ми покажеш такова, ще се съглася с теб, в кое от това, което съм написал до тук няма логика. Просто дай ми пример, кое от това което съм написал те е подразнило или обидило или нещо подобно. Просто изразявам мнение. Защо трябва да ми бъде слагано прозвище- на всяка манджа меродия и гузен негонен бяга, след като мнението ми е пряко сварзано с темата на колегата, който я е пуснал. Поствам защото мнението ми подкрепя постъпката на колегата. Това е. И просто бих искал да разбера какво имаш впредвид с това помисли брой до десет и пиши.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

-
- фен клуб-скобар
Браво но винаги има по-голяма риба
Пожелавам ти другия път да хванеш още по-голяма
Пожелавам ти другия път да хванеш още по-голяма