Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли полза от старият рибар... ?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе може и да НЕ остареемVan Helsing написа:ВИЕ всичките ще станете стари...и АЗ-
нещо против тогава накой да има нещо против вас...и мене...
Кофти ще бъде- затова нека СЕГА уважаваме белите коси на тези, които са нашата съвест...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
Това , че човек е стар на години не значи , че знае всичко , народа го е казал : "... не питай старило , а патило !" Никога не е късно човек да научи нещо ново , особено сега когато почти във всеки дом има компютър , достатъчно е само да четеш и разбира се да превъзмогнеш собственото си "его" ( знаете че "дъртите" се пънат като магаре пред локва , когато трябва да признаят нещо различно от тяхното си ) и почти винаги ще си в час. Вярно е , дето казваш колега 5кила , че в устата им са все приказки за търмъци , винтери , кошове , чепарета и т. н. , но в това няма нищо лошо , просто са си приказки , сега вече ги няма ония ръце дето са хвърляли преди време . Но щом мятат парашути , явно "дядките"не са за подценяване .
Замислям се обаче , ако сравним старите бракониерски начини на "риболов" със сегашните ( токове , грипове , гръмове , парашути , те са най - безобидни , и др. такива ) , просто не знам кои са по - виновни !
Общо взето , май трябва да сме доволни , че все още има къде да си хвърляме въдиците , а колкото до търмъкчийте , мрежарите и "парашутистите", млади или стари , рано или късно ще си получат заслуженото !
Замислям се обаче , ако сравним старите бракониерски начини на "риболов" със сегашните ( токове , грипове , гръмове , парашути , те са най - безобидни , и др. такива ) , просто не знам кои са по - виновни !
Общо взето , май трябва да сме доволни , че все още има къде да си хвърляме въдиците , а колкото до търмъкчийте , мрежарите и "парашутистите", млади или стари , рано или късно ще си получат заслуженото !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Старите рибари нямат Щеки за по 1200 лева, да си купят захранка за 30 лева на риболов и да пуснат рибата обратно после.
Не всички имат този стандарт- със пенсия от 120 лева- как да си модерен риболовец- ми не става.
Така, че вместо да им викаме "Натрапници такива" на пенсионерите- що не пробвате да им дадете от вашата стръв и захранка малко, че и от рибата накрая- все пак те ще се радват да си ги изпържат рибетата.
Не всички имат този стандарт- със пенсия от 120 лева- как да си модерен риболовец- ми не става.
Така, че вместо да им викаме "Натрапници такива" на пенсионерите- що не пробвате да им дадете от вашата стръв и захранка малко, че и от рибата накрая- все пак те ще се радват да си ги изпържат рибетата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе кой говори за щеки
в голема заблуда си-и аз неам щека...ама неам и паршут
нещо не се разбираме тука-за различни неща говорим..и кво ми говорите за пенсии?проблема в дьржавата е,че един милион хора хранят още осем-ако не сьм прав-ЗАПОЛЮЙТЕ ме

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".