Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

монтаж на дропер
Модератор: sapuna
Re: монтаж на дропер
То след като съм писал значи става. При правилно разположение на пластинките по линията нямам оплитания. Ама аз ловя с 0,18, като повода ми е също 0,18. Понякога слизам и до 0,14 повод, но понеже лесно го късам с ръка по-тънко не бих сложил. Имам навито и 0,16, но го ползвам рядко на стационарна вода и ако няма вятър. А иначе идеята на така получените пластинки е че са визуално по-големи при същото тегло и не ми се търкалят из пръстите.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега вие с такова олово ли отливате своите фийдър хранилки, и с колко тежки хранилки ловите на Дунав?Венелин Радушев написа: перфектно за отливане не тежести за дъно и фидер хранилки.

п.п. Питам защото лятото ще отскоча до Дунав за 2-3 дни, че да знам.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Предлагам ви колега, въобще да не си взимате фидера като се запътите към Дунав. Твърде е вероятно да срещнете конкретен анти-фен на фидер риболова там....Георги Кръстев написа: Колега вие с такова олово ли отливате своите фийдър хранилки, и с колко тежки хранилки ловите на Дунав?![]()
п.п. Питам защото лятото ще отскоча до Дунав за 2-3 дни, че да знам.

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз, и моите приятели използваме такива утежнение от много години. При по -тънки влакна, предпазват от скъсване . Нищо не ми заплита. И нищо не струва, същоdodo16 написа:... С походяща ножица си го нарязваш на четириъгълници сгъваш ги на две и пак с ножицата леко махаш ръбчетата. Получените "дропери" се слагат само със стискане и не нараняват влакното...