Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА гр Сливен не спи
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
Re: ИАРА гр Сливен не спи
Ей това вече не го разбирам, вижте какво става когато някой съвестен и буден риболовец си изрази мнението.Е ,това ако са хора който чакаме да ни защитават от браконерите ....Вижте коментарите,вижте ги ,аз гледах ,гледах .......

Две бракониерски бригади са заловили инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА-Сливен на яз. „Жребчево", съобщава сайтът на агенцията. Инспекторите са действали по сигнал на любители рибари.
На 17 февруари служителите на ИАРА-Сливен направили изненадваща проверка и забелязали четирима нарушители, разделени на две бригади от по двама души. Заловени са и двете бракониерски бригади при извършване на незаконен риболов. От тях са конфискувани 4 бракониерски мрежи с обща дължина 240 м, 18 кг риба (червеноперка, щука и каракуда) и две гумени лодки.
Инспекторите са съставили четири акта на нарушителите за извършване на незаконен риболов. На място били повикани и служители от РУ "Полиция"-Гурково. Очаква се срещу нарушителите да бъде образувано досъдебно производство.
риболовец - 19.02.2011 г. 17:14:12
Разгеле!!!
Само че не си правете реклама господа от ИАРА,щото вие сте абсолютно бездействени и нехаещи държавни служители.
Тая зима браконерите опоскаха реката ,и не само нея,колко пъти ви звънях-колко пъти ми вдигнахте?
Да не говорим колко пъти дойдохте-не работите господа ,не работите !
2
до риболовец - 20.02.2011 г. 09:22:09
Слабо следиш работата на ИАРА. Трима души отговарят за цялата област, но въпреки това разплакаха доста крадливи - селендури. Вместо да ги критикуваш, отиди да работиш с тях без пари.
риболовец - 20.02.2011 г. 10:22:01
Виж тези приказки съм ки чувал и друг път,е трима -трима и какво от това,Самуиловският мост е на една ръка разстояние,Крушарския също. Е какъв е проблема тогава да отидат и да си свършат работата. И виж ще критикувам щото си плащам данъците,билетите,зарибяваме с едни момчета за разлика от тях.И единственото което ме интерисува е да си вършат работата.А дали работят без пари ,ами ако е така има си начин,да ги взема при мен на работа ,да помръзнят малко ,да поработят по 12 часа,не без пари.Да а ма не е там проблема а в желанието и отговорноста.Господин служител на ИАРА ако сте такъв и вие и аз сме граждани на тая държава,и кой каквото работи трябва да си върши работата.
BlueStones - 20.02.2011 г. 10:52:34
Смяяяяхххх. Ако работата ставаше само с пускането на поредната PR акцийка по Дарикнюз или във Фишингманията...Това е капка в морето, уважаеми г-н... "Проверяващ". А всъщност какво правите по това време пред компютъра, при положение, че точно по това време касапницата на Самуилово и Крушаре е пълна...Или сте в отпуска..?:))) Или вадите мрежи от Жребеца и така между другото списвате някой ред по форумите от мобилния си интернет?:))) Айде нема нужда, знаем се , не от вчера, не от днес. Омръзна ни ние да ви вършим работата, за която ви плащаме и по време, в което сме отишли да релаксираме...
Лумпен - 20.02.2011 г. 16:39:52
След като форумджиите сте толкова умни и трудолюбиви, защо не представите доказателства за обвиненията си?!
риболовец - 20.02.2011 г. 17:37:20
Вие господин лумпен ,сте кой.Представете се и кажете къде да ви донеса доказателствата,снимкови ,по дати и така.И нензнам какво значи форумджий,не сме форумджий а сме риболовци и немога да разбера какво толкова се палите.Вместо да постъпите професионално ,да потърсите среща с форумджийте ,да поговорите ,Това е правилния начин а не да се обиждате и засягате.Ние не сме ви врагове засега,враговете ви господин лумпен са други ,ние се опитваме да спасим малко останалата риба.За това и ви звъним ,не че вдигате ама ....айде със здраве