ИАРА гр Сливен не спи

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ИАРА гр Сливен не спи

Мнение от slivnalia »

Ей това вече не го разбирам, вижте какво става когато някой съвестен и буден риболовец си изрази мнението.Е ,това ако са хора който чакаме да ни защитават от браконерите ....Вижте коментарите,вижте ги ,аз гледах ,гледах ....... :evil:
Две бракониерски бригади са заловили инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА-Сливен на яз. „Жребчево", съобщава сайтът на агенцията. Инспекторите са действали по сигнал на любители рибари.

На 17 февруари служителите на ИАРА-Сливен направили изненадваща проверка и забелязали четирима нарушители, разделени на две бригади от по двама души. Заловени са и двете бракониерски бригади при извършване на незаконен риболов. От тях са конфискувани 4 бракониерски мрежи с обща дължина 240 м, 18 кг риба (червеноперка, щука и каракуда) и две гумени лодки.

Инспекторите са съставили четири акта на нарушителите за извършване на незаконен риболов. На място били повикани и служители от РУ "Полиция"-Гурково. Очаква се срещу нарушителите да бъде образувано досъдебно производство.

риболовец - 19.02.2011 г. 17:14:12

Разгеле!!!

Само че не си правете реклама господа от ИАРА,щото вие сте абсолютно бездействени и нехаещи държавни служители.
Тая зима браконерите опоскаха реката ,и не само нея,колко пъти ви звънях-колко пъти ми вдигнахте?
Да не говорим колко пъти дойдохте-не работите господа ,не работите !
2

до риболовец - 20.02.2011 г. 09:22:09

Слабо следиш работата на ИАРА. Трима души отговарят за цялата област, но въпреки това разплакаха доста крадливи - селендури. Вместо да ги критикуваш, отиди да работиш с тях без пари.

риболовец - 20.02.2011 г. 10:22:01

Виж тези приказки съм ки чувал и друг път,е трима -трима и какво от това,Самуиловският мост е на една ръка разстояние,Крушарския също. Е какъв е проблема тогава да отидат и да си свършат работата. И виж ще критикувам щото си плащам данъците,билетите,зарибяваме с едни момчета за разлика от тях.И единственото което ме интерисува е да си вършат работата.А дали работят без пари ,ами ако е така има си начин,да ги взема при мен на работа ,да помръзнят малко ,да поработят по 12 часа,не без пари.Да а ма не е там проблема а в желанието и отговорноста.Господин служител на ИАРА ако сте такъв и вие и аз сме граждани на тая държава,и кой каквото работи трябва да си върши работата.

BlueStones - 20.02.2011 г. 10:52:34

Смяяяяхххх. Ако работата ставаше само с пускането на поредната PR акцийка по Дарикнюз или във Фишингманията...Това е капка в морето, уважаеми г-н... "Проверяващ". А всъщност какво правите по това време пред компютъра, при положение, че точно по това време касапницата на Самуилово и Крушаре е пълна...Или сте в отпуска..?:))) Или вадите мрежи от Жребеца и така между другото списвате някой ред по форумите от мобилния си интернет?:))) Айде нема нужда, знаем се , не от вчера, не от днес. Омръзна ни ние да ви вършим работата, за която ви плащаме и по време, в което сме отишли да релаксираме...

Лумпен - 20.02.2011 г. 16:39:52

След като форумджиите сте толкова умни и трудолюбиви, защо не представите доказателства за обвиненията си?!

риболовец - 20.02.2011 г. 17:37:20

Вие господин лумпен ,сте кой.Представете се и кажете къде да ви донеса доказателствата,снимкови ,по дати и така.И нензнам какво значи форумджий,не сме форумджий а сме риболовци и немога да разбера какво толкова се палите.Вместо да постъпите професионално ,да потърсите среща с форумджийте ,да поговорите ,Това е правилния начин а не да се обиждате и засягате.Ние не сме ви врагове засега,враговете ви господин лумпен са други ,ние се опитваме да спасим малко останалата риба.За това и ви звъним ,не че вдигате ама ....айде със здраве
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”