Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
Re: Чат-лаф - Русе
Ами в главата ми се въртят едни работи за края на седмица,ама като гледам....Vlado_852 написа:Оппааа, я обади за каква ти е?ribarq92 написа:Дайте ми някой сайт където познават времетоЧе в синоптика на ден я сменят по 3-4 пъти
Ами при мен баш на възел го късах все едно е 0,15....Изглежда съм попаднал на менте или доста застояло по складоветеIvak написа: И съм нямал проблеми, не мисля, че е скъпо, що годе си отговаря на размера и най-важното за мен при такива дебелини, че се връзва добре и държи на възел.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Kолега вземи си един climax .http://altmex.com/ Най доброто за парите си 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Отново зависи за кой климакс говориш,че има един електриково жълто... мали мали в магазина го пробвам държи яко,ама след като навих на едната макара се късаше като косъм от косаMiTKo_Fisher написа:Kолега вземи си един climax .http://altmex.com/ Най доброто за парите си

- Vlado_852
- разбира нещата
Тей тей, ти докато отговориш аз вече го бях навил. Ще го видим на Дунава.
Я сега препоръчайте някое по-така "гъзарско" за шаранджийките. По цветничко така, жълто или ориндж
П.П. Ще го ползвам най-вече на чисто дъно и да не е по-дебело от 0,30-0,33. /харесвам меки влакна/.
Имам си фаворити, доста влакна съм сменил, но тази година ще имам най-много 4-5 по-сериозни риболова и не ми се рискува!
Я сега препоръчайте някое по-така "гъзарско" за шаранджийките. По цветничко така, жълто или ориндж

П.П. Ще го ползвам най-вече на чисто дъно и да не е по-дебело от 0,30-0,33. /харесвам меки влакна/.
Имам си фаворити, доста влакна съм сменил, но тази година ще имам най-много 4-5 по-сериозни риболова и не ми се рискува!

адаш земи си Гарднер има жълто или ако ти се дават повече пари Климакс оранжевияVlado_852 написа:Тей тей, ти докато отговориш аз вече го бях навил. Ще го видим на Дунава.
Я сега препоръчайте някое по-така "гъзарско" за шаранджийките. По цветничко така, жълто или ориндж![]()

А кое си навил на макарите че неразбрах

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Суни макс има ли от оня Owner .Как се казваше модела не се сещам, да заприходя една ролка за фидера : 

абе Митак ти нестана ли вече заклет спинингист, кви са тея шарани тука хахахахах
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- Vlado_852
- разбира нещата
Ако не се лъжа, на Гарднер цветните стартират от 0,35 което си е дебело за новите ми финни шаранджийки. Ако е наистина меко, може и да се замисля.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Нещо си се почерпил май ??? Ходя на спининг защото нямам време да ходя за карповеAto написа:абе Митак ти нестана ли вече заклет спинингист, кви са тея шарани тука хахахахах

Ами да от 0.35....аууу г-н финни шаранджийкиVlado_852 написа:Ако не се лъжа, на Гарднер цветните стартират от 0,35 което си е дебело за новите ми финни шаранджийки. Ако е наистина меко, може и да се замисля.![]()

MiTKo_Fisher написа:Нещо си се почерпил май ??? Ходя на спининг защото нямам време да ходя за карповеAto написа:абе Митак ти нестана ли вече заклет спинингист, кви са тея шарани тука хахахахах
трябва да заформим някой излет с тебе Митаче
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Идеално !!!. Ама не е ли малко рано за губи да ходим .Дай като се постопли ,че ако няма гъби да идем за рибаAto написа: трябва да заформим някой излет с тебе Митаче

-
- кандидат преподавател
Абе я не се крийте .Вие и тримата сте си скрити спинингисти по душа.Оставяйте шаранйете да си растат пък после ша ги ловите а аз ша паля бърбекюто.
и ша пия бира

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Мене не ме намесвайте,аз не им разбирам...MiTKo_Fisher написа:Да вземем и ribarq92 ще ни дава напътствия как да я хванем .Скоро книга щял да издаваAto написа: трябва да заформим някой излет с тебе Митаче

Иво за скара и бира брой и мен
Митак гъби секви има бе, стига да ги гърсиш в правилната гора

Митак гъби секви има бе, стига да ги гърсиш в правилната гора