ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

josi
новобранец
новобранец

ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА

Мнение от josi »

Здравейте колеги,в неделя ще съм в района на Бегуновци и мисля да отскоча за риба,някой ако има някаква информация за тази местност,ще съм му много благодарен.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА

Мнение от drebens »

Трудна работа.........
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Интересни места БЯХА двата язовира.Бегуновци го освободи арендатора преди 1-2г.,държаха го май ЛРД ,но сега как е :? Слаковци ясна работата ,с тези далавери дето бяха потопили във водата ,нищо не се чува за там.Ако има колеги от Перник да са ходили,може да кажат нещо.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

то като цяло в последните години рибата почти изчезна там и пролетно време е много тегаво... аз имам вила там ... ако има нещо интересно кажете :?
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш
Изображение
фен клуб-скобар
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

Trout написа:надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш
За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато имаше доста шарани...
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

kiret0 написа:
Trout написа:надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш
За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато ИМАШЕ доста шарани...
Имаше -минало свършено време .......
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

pampasa написа:
kiret0 написа:
За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато ИМАШЕ доста шарани...
Имаше -минало свършено време .......
Е ясна работа ,че е минало свършено :D Въпроса ми е дали може само с билет да ловиш вече... Защото имам вила в района и бих проверил обстановката как е .Не съм ходил от доста време там (от времето на шараните :D)
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

да за бегуновци става на въпрос, а шараните отдавна ги нема.То вече и каракудите са редки
Изображение
фен клуб-скобар
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

Trout написа:да за бегуновци става на въпрос, а шараните отдавна ги нема.То вече и каракудите са редки
дам ясно,а сега има ли лед на язовира знаеш ли?
Ходи ми се някаде там ,ама нз къде може да има резултати, в последно време много намаля рибата ... вече се качва много по-малко риба да хвърля хайвер (по р.Конска, Струма-Батановци)
Есента последно ходих на Прибой и Арката и нищо ,ама НИЩО ... На прибой почти нямаше хора и никой нищо, а на Арката много хора и пак никой нищо ...
Кажи ако знаеш каде може да се пробам събота,неделя ... мс предварително :)
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Да ти кажем и аз незнам вече,никаде нема риба по нашия краи,на Беланица каналите ако ги знаеш единствено там има по некое рибе ма редки...
Изображение
фен клуб-скобар
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”