Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА
Модератор: sapuna
ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА
Здравейте колеги,в неделя ще съм в района на Бегуновци и мисля да отскоча за риба,някой ако има някаква информация за тази местност,ще съм му много благодарен.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: ИНФО ЗА БЕГУНОВЦИ,СЛАКОВЦИ И РЕГИОНА
Трудна работа.........
- MITKO70
- кандидат преподавател
Интересни места БЯХА двата язовира.Бегуновци го освободи арендатора преди 1-2г.,държаха го май ЛРД ,но сега как е
Слаковци ясна работата ,с тези далавери дето бяха потопили във водата ,нищо не се чува за там.Ако има колеги от Перник да са ходили,може да кажат нещо.

Всичко може,но не всеки го можe.

то като цяло в последните години рибата почти изчезна там и пролетно време е много тегаво... аз имам вила там ... ако има нещо интересно кажете 

надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш

За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато имаше доста шарани...Trout написа:надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш
Имаше -минало свършено време .......kiret0 написа:За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато ИМАШЕ доста шарани...Trout написа:надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Е ясна работа ,че е минало свършеноpampasa написа:Имаше -минало свършено време .......kiret0 написа:За Бегуновци ли става въпрос,че е кам ЛРС ? Там не сам ходил от години когато ИМАШЕ доста шарани...Trout написа:надали има нещо интересно,пролет излиза по некоя каракуда.Сега наи много некоя червеноперка,летото излизат доста ма малки.Иначе е към ЛРС с билет можеш да си ловиш

да за бегуновци става на въпрос, а шараните отдавна ги нема.То вече и каракудите са редки

дам ясно,а сега има ли лед на язовира знаеш ли?Trout написа:да за бегуновци става на въпрос, а шараните отдавна ги нема.То вече и каракудите са редки
Ходи ми се някаде там ,ама нз къде може да има резултати, в последно време много намаля рибата ... вече се качва много по-малко риба да хвърля хайвер (по р.Конска, Струма-Батановци)
Есента последно ходих на Прибой и Арката и нищо ,ама НИЩО ... На прибой почти нямаше хора и никой нищо, а на Арката много хора и пак никой нищо ...
Кажи ако знаеш каде може да се пробам събота,неделя ... мс предварително

Да ти кажем и аз незнам вече,никаде нема риба по нашия краи,на Беланица каналите ако ги знаеш единствено там има по некое рибе ма редки...