Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за въдица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Re: Съвет за въдица
вземи си някаква въдичка дето на тебе ти харесва и това е,никой от тука не знае точно какво ще правиш с нея за да ти каже,вземи си некоя евтина карбонка за 35 лева и дължина от 2.40 те са макаронести параболичета и няма да има грижи и с леки примамки и тежки.
Колега, може да запазиш "компетентните" си съвети за лична употреба.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
аз се бях насочил към ексийда, но пусти мерак (а и не ми се даваха мн пари за първа спинингарка) си взех баракуда уарлок 2.10... още не съм я пробвал в реални условия. Надявам се идната събота вече да съм я пробвал и да кажа става ли за нещо или не! Видях я в теста на sestrata, че е удържала на теста закачка без да стане на кванти, но имам странното усещане, че няма да уцелее при по- тежичка риба... да не говорим, че при клатене и огъване бланката и цъка около педя пред края на дръжката и... тъпа работа. Ако го имаше ексийда вече да си го имкам и да чакам с нетърпение да се стопля тъпото време и да се почва
-
- вече хвърля и на тежко
Доста глуха пръчка ама кило кефал ще извади... Бе за тия пари каквото и да вземеш все тая.titanium написа:аз се бях насочил към ексийда, но пусти мерак (а и не ми се даваха мн пари за първа спинингарка) си взех баракуда уарлок 2.10... още не съм я пробвал в реални условия...
колега мисля че специално този модел ще ти хареса
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2061
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2061
-
- кандидат преподавател
titanium,ти сериозно ли написа че e ексийда е "пусти пари"...
?Знаеш ли колко му цената всъщност?Не пусти,смешни пари е и не ми е първа,ами пета спинингарка,ей така,да имам и L 

Май пропусна ето тези, важни две букви "(а и "INCUBUS написа:titanium,ти сериозно ли написа че e ексийда е "пусти пари"...?Знаеш ли колко му цената всъщност?Не пусти,смешни пари е и не ми е първа,ами пета спинингарка,ей така,да имам и L

Ексиида всички толкоз го хвалят, явно има защо

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- кандидат преподавател
Ами точно и с "а и "-това подчертава главното съображение.Извинявай ,nikozia,ама тази пръчка в София вносителя я дава за 89 лева,на мен ще ми я продадат за 80 -това много пари ли са според теб за качествена спининг-пръчка?
отново... никъде горе не съм писал "пусти пари", а "пусти мерак"
Мисля също, че това което съм взел за двойно по- малко пари съм го взел за двойното по- малко пари, защото си има известна причина и тя е най- малкото финансова! На тебе може да ти я дават за 80, но на мене ми я дават за 89. + това от warlock-a съм доволен! блеснички 1 и 2 номер лятят на прилична дистанция без зор, и се усещат добре на водене. И най- малкото както в една друга тема спомена- риболова е демократично занимание и всеки си избира с какво, къде и как
И последно- като за тип риболов, който не ми е главен като практикуване, взимането на по- евтината въдица е оправдано... пак от финансова гледна точка!
Мисля също, че това което съм взел за двойно по- малко пари съм го взел за двойното по- малко пари, защото си има известна причина и тя е най- малкото финансова! На тебе може да ти я дават за 80, но на мене ми я дават за 89. + това от warlock-a съм доволен! блеснички 1 и 2 номер лятят на прилична дистанция без зор, и се усещат добре на водене. И най- малкото както в една друга тема спомена- риболова е демократично занимание и всеки си избира с какво, къде и как

И последно- като за тип риболов, който не ми е главен като практикуване, взимането на по- евтината въдица е оправдано... пак от финансова гледна точка!
Колега INCUBUS, не ставаше дума за цената, като конкретна сума, просто исках да ти покажа, че титаниум си зе баракудата, защото му беше мерак да си вземе спининг по- бързо(ексиида го има от няколко дни), а не защото му се свидят ХХ лв.

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много разяснения за нещо което май вече се разбра защо и какво .
Не ме карайте да заключвам и тая тема !
Не ме карайте да заключвам и тая тема !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Недей я заключва,г,син модератор,всичките сме добронамерени и в крайна сметка става въпрос за снабдяването със спининг-пръчки.В тази връзка,драги колеги,искам да ви помоля да ме светнете къде мога да прочета ТТ данни за спомената по-горе Баракуда.
"Карбонова двуколенна пръчка разработена специално за спинингов риболов. Дръжката е от корк.Изключително лека и стегната. Акция 3-15гр. Дължина 2.10м." -това е описанието в онлайн-магазин.
Поздрави!
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
има разлика в данните от производителя и реалните и данни и те са следните:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=285288#p285288
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=285288#p285288
-
- кандидат преподавател
Благодаря,колеги,за сега ви черпя само виртуално
,ама не ви се губи
Това, Сестрата е голем пич с онези тествания...