Съвет за въдица

Модератори: Павел Иванов, sestrata

САМО Я ГИ ЛОВИМ
новобранец
новобранец

Re: Съвет за въдица

Мнение от САМО Я ГИ ЛОВИМ »

вземи си някаква въдичка дето на тебе ти харесва и това е,никой от тука не знае точно какво ще правиш с нея за да ти каже,вземи си некоя евтина карбонка за 35 лева и дължина от 2.40 те са макаронести параболичета и няма да има грижи и с леки примамки и тежки.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Колега, може да запазиш "компетентните" си съвети за лична употреба.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
titanium
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от titanium »

аз се бях насочил към ексийда, но пусти мерак (а и не ми се даваха мн пари за първа спинингарка) си взех баракуда уарлок 2.10... още не съм я пробвал в реални условия. Надявам се идната събота вече да съм я пробвал и да кажа става ли за нещо или не! Видях я в теста на sestrata, че е удържала на теста закачка без да стане на кванти, но имам странното усещане, че няма да уцелее при по- тежичка риба... да не говорим, че при клатене и огъване бланката и цъка около педя пред края на дръжката и... тъпа работа. Ако го имаше ексийда вече да си го имкам и да чакам с нетърпение да се стопля тъпото време и да се почва
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

titanium написа:аз се бях насочил към ексийда, но пусти мерак (а и не ми се даваха мн пари за първа спинингарка) си взех баракуда уарлок 2.10... още не съм я пробвал в реални условия...
Доста глуха пръчка ама кило кефал ще извади... Бе за тия пари каквото и да вземеш все тая.
Аватар
siso75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от siso75 »

колега мисля че специално този модел ще ти хареса
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2061
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

titanium,ти сериозно ли написа че e ексийда е "пусти пари"... :shock: ?Знаеш ли колко му цената всъщност?Не пусти,смешни пари е и не ми е първа,ами пета спинингарка,ей така,да имам и L :lol:
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

INCUBUS написа:titanium,ти сериозно ли написа че e ексийда е "пусти пари"... :shock: ?Знаеш ли колко му цената всъщност?Не пусти,смешни пари е и не ми е първа,ами пета спинингарка,ей така,да имам и L :lol:
Май пропусна ето тези, важни две букви "(а и " :wink: , които обясняват за кво става дума.
Ексиида всички толкоз го хвалят, явно има защо :D
Спининг Клуб " АБИЧИ "
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ами точно и с "а и "-това подчертава главното съображение.Извинявай ,nikozia,ама тази пръчка в София вносителя я дава за 89 лева,на мен ще ми я продадат за 80 -това много пари ли са според теб за качествена спининг-пръчка?
titanium
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от titanium »

отново... никъде горе не съм писал "пусти пари", а "пусти мерак"

Мисля също, че това което съм взел за двойно по- малко пари съм го взел за двойното по- малко пари, защото си има известна причина и тя е най- малкото финансова! На тебе може да ти я дават за 80, но на мене ми я дават за 89. + това от warlock-a съм доволен! блеснички 1 и 2 номер лятят на прилична дистанция без зор, и се усещат добре на водене. И най- малкото както в една друга тема спомена- риболова е демократично занимание и всеки си избира с какво, къде и как :drinkers:

И последно- като за тип риболов, който не ми е главен като практикуване, взимането на по- евтината въдица е оправдано... пак от финансова гледна точка!
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Колега INCUBUS, не ставаше дума за цената, като конкретна сума, просто исках да ти покажа, че титаниум си зе баракудата, защото му беше мерак да си вземе спининг по- бързо(ексиида го има от няколко дни), а не защото му се свидят ХХ лв.
:D
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Много разяснения за нещо което май вече се разбра защо и какво .
Не ме карайте да заключвам и тая тема !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Недей я заключва,г,син модератор,всичките сме добронамерени и в крайна сметка става въпрос за снабдяването със спининг-пръчки.В тази връзка,драги колеги,искам да ви помоля да ме светнете къде мога да прочета ТТ данни за спомената по-горе Баракуда.
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

"Карбонова двуколенна пръчка разработена специално за спинингов риболов. Дръжката е от корк.Изключително лека и стегната. Акция 3-15гр. Дължина 2.10м." -това е описанието в онлайн-магазин.
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
titanium
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от titanium »

има разлика в данните от производителя и реалните и данни и те са следните:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=285288#p285288
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Благодаря,колеги,за сега ви черпя само виртуално :drinkers: ,ама не ви се губи :) Това, Сестрата е голем пич с онези тествания...
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”