ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор

ЗА ИЛИ ПРОТИВ КАМПАНИЯТА

АЗ СЪМ ЗА И ЩЕ УЧАСТВАМ
116
91%
ПРОТИВ ТАКВИЗ РАБОТИ СЪМ
2
2%
В МОМЕНТА НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ
9
7%

Общо гласове: 127

Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Качих една мостра в галерята ми.Надписа за бракониерите смятам да бъде на гърба, а него ще го направя по късно тази вечер.За цветовете също трябва да се уточним(споменахте тъмно зеления ще се опитам да го направя и него по късно). Дайте и други предложения.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

http://www.portokal.net На този сайт можете да си поръчате картинката,но защо не си направим всеки фланелка по свой дизаин като задължителен елемент включим логото на сайта логото и някоя фраза избрана от всички.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Съгласен съм с колегата Ribarina , че можем да си направим фланелките по собствен дизайн. Важно е да има логото на сайта и надписа против бракониерите . Плюс това още не знам как се пазарува в интернет :oops: :)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Твърдо съм за тука има още по тази тема за тениските http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0

ето и вариант :...

Изображение

Изображение
на задния край може и да се добави Stop Poacher !
или Спрете бракониерите !
blesnar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

!!!

Мнение от blesnar »

абе някой да качи примерен вид на тениската с надписа и прочие в галерията си и ние да си кажем мнението харесваме ли го или не,според мен това е най одачният вариант. :lol: :lol: :lol:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

vIdRaTa написа:
SILVESTER написа:Идеята е супер,според мен поръчките трябва да са по интернет
Но трябва да се уточни и за правото за логото,дали ще имаме разрешение :roll: :roll:
За правото на логото на сайта ще питаме Фиксера
Вие издействайте правото за логото после ми пишете кой иска тениска аз му пращам мострата на лс. и цената съответно(ако ви устройва ) и след поръчката я получава до 7 дни по куриер с наложен платеж !
Мисля че няма нищо сложно ! само да имам разрешение от собственика на сайта (фиксера) ще ги правя без цент печалба за мен ! колкото ми излиза на мен толкова ще ги давам ! ако някой предложе нещо по добро да пише !
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ето и няколко варианта с лого за гърба на тениската Изображение

Изображение

ето и един малко преработен вариант който може да се постави на гърба на тениските Изображение

давайте предложения , колкото повече толкова по добре :)
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

идеята е супер надписа "спрете браконерите " или според мен "да спрем браконерите " на гърба задължително .
Изображение
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

И аз съм - ЗА :supz: обаче мисля че тъмните цветове няма да устискат на слънцето , затова трябва да изберем някакъв по-мек нюанс на тъмните цветове , например някакъв вариант на синьото с жълт надпис.
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Сложих мостра как да изглежда гърба.Утре като стана ще пробвам и в различни цветове.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Дизайна на ribarq ми допада много , особено втория вариянт със логото и 'спрете бракониерите" .
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Според мен е важно да се определят няколко варианта на лого и кой каквото си хареса.Колкото до изработката има толкова много фирми които предлагат богат асортимент на фанелки ,че проблема е никакъв.Ако някой не може да намери фирма за изработка на щампа ще намериме начин да му помогнем.Само Фиксера да се изкаже за логото ..........Сашо ти си!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

barutchiata написа:.Ако някой не може да намери фирма за изработка на щампа ще намериме начин да му помогнем.Само Фиксера да се изкаже за логото ..........Сашо ти си!!!
Щампите ги прави мой братовчед който ще смакне цената до минимум на тениските и щампите ! и смятам че ще е доволно ! 90% изглеждат така ...
Изображение

Изображение
размерите са в зависимост от щампата от ,10х10 до 24х 19,
зависи дали изкаш така или със другатата щампа против браконерите ,онлайн излиза около 28 лв , смятам че за 15-20лв може да се ореди даже и по надолу може и от китайските или турски тениски но качеството е на минус ---- БГ са подобри и качествени макар че са по скъпи ! :wink: ....само да са сериозни работите и ще говоря ???

...................... :?: :?: :?: ..........................
Последно промяна от ribarq на Съб Май 05, 2007 4:28 am, променено общо 1 път.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

и накрая като се замисля не е важно ника отпред на тениската а логото или натписа от зад , най добре ще е да има лого или натпис от зад(или от пред) отколкото да има и ник отпред помислете малко :idea: то като се види че има логото смятам че колегите ще се познаят кой кой е , по снимките и приказките във форума :idea: пък и по етино ще пасне :idea: а защо и ника да не се впише в картинката но с по малки букви пак от задния край :!: долу в дясно под логото .... има и нещо друго не знам фирма която ще се наема да прави всеки път различни модели на щампи на логото и ценита да са приемливи за средно статистическия Българин (относно финансите) ....така че ще е по добре логото да е едно за всички ...така ще е и по чесно :!: Като гледам потребителите на сайта до този час са "Имаме 6654 регистрирани потребители"

предлагам да направя 1-2 тениски с някое от логотата ( па може и с лого наложено от фиксера) само от задния край на тениската(гърба)
и при одобрение от потребителите и (или) СОБСЪВЕНИКА--да се направят 200-300 бр тениски готови да има наличност който си порача на другия ден да е при него ! !!!!! не знам дали идеята ми е добра но ми е по вазможностите ! сигурно се питате каква ли ще е цената ............... най минималната ! тцтцттццтцтцтцт дали водката не дойде повече тая вечер незнам но ще чакам отзиви :) :wink: :!: :idea:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

drayman написа:Сложих мостра как да изглежда гърба.Утре като стана ще пробвам и в различни цветове.
Колега,
аз мисля , че този вариант който си направил за изгледа на тениската отпред е мн. добър :wink: ,но пробвай да го направиш с тъмно зелена тениска и червени надписи и да видим какво ще се получи :wink:
А на гърба надписа с логото на сайта може да е някъде по средата на тениската и да е малко по -голям
Това мисля аз кажете вие :) :?:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”