Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
http://www.portokal.net На този сайт можете да си поръчате картинката,но защо не си направим всеки фланелка по свой дизаин като задължителен елемент включим логото на сайта логото и някоя фраза избрана от всички.
- ribarq
- сериозен играч
Твърдо съм за тука има още по тази тема за тениските http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0
ето и вариант :...

на задния край може и да се добави Stop Poacher !
или Спрете бракониерите !
ето и вариант :...

на задния край може и да се добави Stop Poacher !
или Спрете бракониерите !
- ribarq
- сериозен играч
Вие издействайте правото за логото после ми пишете кой иска тениска аз му пращам мострата на лс. и цената съответно(ако ви устройва ) и след поръчката я получава до 7 дни по куриер с наложен платеж !vIdRaTa написа:За правото на логото на сайта ще питаме ФиксераSILVESTER написа:Идеята е супер,според мен поръчките трябва да са по интернет
Но трябва да се уточни и за правото за логото,дали ще имаме разрешение![]()
Мисля че няма нищо сложно ! само да имам разрешение от собственика на сайта (фиксера) ще ги правя без цент печалба за мен ! колкото ми излиза на мен толкова ще ги давам ! ако някой предложе нещо по добро да пише !
- emo vasilev
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
Според мен е важно да се определят няколко варианта на лого и кой каквото си хареса.Колкото до изработката има толкова много фирми които предлагат богат асортимент на фанелки ,че проблема е никакъв.Ако някой не може да намери фирма за изработка на щампа ще намериме начин да му помогнем.Само Фиксера да се изкаже за логото ..........Сашо ти си!!!
- ribarq
- сериозен играч
Щампите ги прави мой братовчед който ще смакне цената до минимум на тениските и щампите ! и смятам че ще е доволно ! 90% изглеждат така ...barutchiata написа:.Ако някой не може да намери фирма за изработка на щампа ще намериме начин да му помогнем.Само Фиксера да се изкаже за логото ..........Сашо ти си!!!

размерите са в зависимост от щампата от ,10х10 до 24х 19,
зависи дали изкаш така или със другатата щампа против браконерите ,онлайн излиза около 28 лв , смятам че за 15-20лв може да се ореди даже и по надолу може и от китайските или турски тениски но качеството е на минус ---- БГ са подобри и качествени макар че са по скъпи !

......................

Последно промяна от ribarq на Съб Май 05, 2007 4:28 am, променено общо 1 път.
- ribarq
- сериозен играч
и накрая като се замисля не е важно ника отпред на тениската а логото или натписа от зад , най добре ще е да има лого или натпис от зад(или от пред) отколкото да има и ник отпред помислете малко
то като се види че има логото смятам че колегите ще се познаят кой кой е , по снимките и приказките във форума
пък и по етино ще пасне
а защо и ника да не се впише в картинката но с по малки букви пак от задния край
долу в дясно под логото .... има и нещо друго не знам фирма която ще се наема да прави всеки път различни модели на щампи на логото и ценита да са приемливи за средно статистическия Българин (относно финансите) ....така че ще е по добре логото да е едно за всички ...така ще е и по чесно
Като гледам потребителите на сайта до този час са "Имаме 6654 регистрирани потребители"
предлагам да направя 1-2 тениски с някое от логотата ( па може и с лого наложено от фиксера) само от задния край на тениската(гърба)
и при одобрение от потребителите и (или) СОБСЪВЕНИКА--да се направят 200-300 бр тениски готови да има наличност който си порача на другия ден да е при него ! !!!!! не знам дали идеята ми е добра но ми е по вазможностите ! сигурно се питате каква ли ще е цената ............... най минималната ! тцтцттццтцтцтцт дали водката не дойде повече тая вечер незнам но ще чакам отзиви

предлагам да направя 1-2 тениски с някое от логотата ( па може и с лого наложено от фиксера) само от задния край на тениската(гърба)
и при одобрение от потребителите и (или) СОБСЪВЕНИКА--да се направят 200-300 бр тениски готови да има наличност който си порача на другия ден да е при него ! !!!!! не знам дали идеята ми е добра но ми е по вазможностите ! сигурно се питате каква ли ще е цената ............... най минималната ! тцтцттццтцтцтцт дали водката не дойде повече тая вечер незнам но ще чакам отзиви

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,drayman написа:Сложих мостра как да изглежда гърба.Утре като стана ще пробвам и в различни цветове.
аз мисля , че този вариант който си направил за изгледа на тениската отпред е мн. добър

А на гърба надписа с логото на сайта може да е някъде по средата на тениската и да е малко по -голям
Това мисля аз кажете вие

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---