за Белоградчик и яз.Рабиша?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

за Белоградчик и яз.Рабиша?

Мнение от RAMIREZ »

Каде може да се ходи за риба около Белоградчик ( след акто падне забраната разбира се) и някои да е чувал нещо за яз.Рабиша?
А казаха ми също за някакво езеро около Белоградчик , което било някакво естествено в скалите , абе някой да е чивал нещо:)?
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: за Белоградчик и яз.Рабиша?

Мнение от Stefko »

RAMIREZ написа:Каде може да се ходи за риба около Белоградчик ( след акто падне забраната разбира се) и някои да е чувал нещо за яз.Рабиша?
А казаха ми също за някакво езеро около Белоградчик , което било някакво естествено в скалите , абе някой да е чивал нещо:)?
За Рабиша мога да кажа само хубави неща и определено е сред най-любимите ми водоеми ;) Има доста рибка и условията за почивка са чудесни (разбира се след забраната :!: ).
За другите водоеми около Белоградчик не съм информиран :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

:D благодаря много за инфото!На 26 съм там, а да ми кажеш каква риба може да се хване там?
Изображение
Аватар
lzvq
новобранец
новобранец

Мнение от lzvq »

Ами колега , преди забраната излизаше главно бабушка и каракуда
По принцип има шаран , сом , каракуда (над килограм)
Не знам кога си ходил за подследно но миналата година нивото на водата беше изключително високо и имаше много водорасли.Тази година нивото е паднало доста и вече е чисто
Друго езеро около Белоградчик няма - има един два арендовани и няколко свободни но в свободните главно каракуда
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

Разбрах също че на откриването на риболова се сабирали много хора на палатки и яко риболов и било хубаво и се чудя дали и аз тази година да отскоча до там
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”