Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

за Белоградчик и яз.Рабиша?
Модератор: sapuna
за Белоградчик и яз.Рабиша?
Каде може да се ходи за риба около Белоградчик ( след акто падне забраната разбира се) и някои да е чувал нещо за яз.Рабиша?
А казаха ми също за някакво езеро около Белоградчик , което било някакво естествено в скалите , абе някой да е чивал нещо:)?
А казаха ми също за някакво езеро около Белоградчик , което било някакво естествено в скалите , абе някой да е чивал нещо:)?

Re: за Белоградчик и яз.Рабиша?
За Рабиша мога да кажа само хубави неща и определено е сред най-любимите ми водоемиRAMIREZ написа:Каде може да се ходи за риба около Белоградчик ( след акто падне забраната разбира се) и някои да е чувал нещо за яз.Рабиша?

За другите водоеми около Белоградчик не съм информиран

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Ами колега , преди забраната излизаше главно бабушка и каракуда
По принцип има шаран , сом , каракуда (над килограм)
Не знам кога си ходил за подследно но миналата година нивото на водата беше изключително високо и имаше много водорасли.Тази година нивото е паднало доста и вече е чисто
Друго езеро около Белоградчик няма - има един два арендовани и няколко свободни но в свободните главно каракуда
По принцип има шаран , сом , каракуда (над килограм)
Не знам кога си ходил за подследно но миналата година нивото на водата беше изключително високо и имаше много водорасли.Тази година нивото е паднало доста и вече е чисто
Друго езеро около Белоградчик няма - има един два арендовани и няколко свободни но в свободните главно каракуда