Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Вхана студ и темата замря. Явно никой никъде не ходи
Ще сподели ли някой по празниците къде ще риболовства. Аз може би ще посетя или Цонево или Камчия преди Цонево.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега на което и да е от двете посочените места да отидеш в това време единственото сигурно, което ще хванеш е настинка. По добре изчакай да се качат температурите над нулата.Ribolubitel написа:Вхана студ и темата замря. Явно никой никъде не ходиЩе сподели ли някой по празниците къде ще риболовства. Аз може би ще посетя или Цонево или Камчия преди Цонево.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
И аз си мисля за цонево а ако не даде риба се местим на реката:)
Някой ако има инфо да сподели:)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
колега вчера бях в района на чудните скали,дава червеноперка,захранка обезателно,успехГеорги Кръстев написа:И аз си мисля за цонево а ако не даде риба се местим на реката:)

НИКОГА КАПО,,,,
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега златен си

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колеги,кажете някое водоемче близо до Варна (20 - 30км) което да дава и да не е замръзнало
Благодаря ви предварително

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
девня при геро 15 лв.такса има шаран,амур,таранки 

-
- новобранец
здр колеги виждам че питате за водоемите около Варна.Сякаш малко е рано да се пробват,доста пъти съм ходил по това време на годината но риба е нямало.Тука около нас спорет мене по рано от средата на април няма смисъл да се ходи.Нямаме такъв водоем които да дава риба по това време на годината освен Цонево.Вярвай ми и на мене ми се ходи много но засега само гледаме,или ако ходиш някъде не вярвам да има нещо по различно от таранка в момента.Защото и бяла риба нямаме тука и сега топаме топката.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега съгласен съм с теб ! Февруари пообикалях язовирите , но почти никъде не даде нещо различно от таранка (изключение направи цонево - няколко костурчета ) смятам че към края на март или началото на април може да почнат опитите за риболовivailo nedev написа:здр колеги виждам че питате за водоемите около Варна.Сякаш малко е рано да се пробват,доста пъти съм ходил по това време на годината но риба е нямало.Тука около нас спорет мене по рано от средата на април няма смисъл да се ходи.Нямаме такъв водоем които да дава риба по това време на годината освен Цонево.Вярвай ми и на мене ми се ходи много но засега само гледаме,или ако ходиш някъде не вярвам да има нещо по различно от таранка в момента.Защото и бяла риба нямаме тука и сега топаме топката.

пп Това е моята гледна точка . Поздрави

-
- новобранец
Колега Kodjito75 видях,че пишеш за девня ще можеш ли да споделиш малко повече информация за там.Досега не съм ходил там миналата година ми го похвалиха нещо,но и така не отидох,сега се сещам преди доста време съм ходил там,но нищо особенно.Явно скоро май са го зарибявали,благодаря предварително за информацията 

Ами то зависи къде си ходил там колега!То там са няколко водоема.Единият е на Геро за който говори колегата,ама там лично аз съм ходил два пъти предната година-и двата пъти беше затворен.Другият е на Бъдьо и Недьо(последният гьол) там има шаранчета по 1-1,5 килограма и същият калибър амурчета.Имаше и още един-на Шекера,ама го източиха.В Девня на мергела(до гробището има прилични амури-по 4-5 килограма,ама регламента е 15 лева такса и 5 лева на килограм плащаш рибатаivailo nedev написа:Колега Kodjito75 видях,че пишеш за девня ще можеш ли да споделиш малко повече информация за там.Досега не съм ходил там миналата година ми го похвалиха нещо,но и така не отидох,сега се сещам преди доста време съм ходил там,но нищо особенно.Явно скоро май са го зарибявали,благодаря предварително за информацията
-
- ще става разбирач
Първия от трите басейна, дето са един до друг е пълен със закачки. Ако ходите се запасете с доста такъми. Аз лично оставих такъми за 10лв по закачките за един излет. Освен това е пълно и с раци. Ходил съм преди две години мисля и тогава имаше риба.
На Мергела съм ходил веднъж и впечатлението ми е, че е мъртъв водоем. Тоест без признаци на рибно присъствие. Може и да греша - както казах само веднъж съм ходил.
На Мергела съм ходил веднъж и впечатлението ми е, че е мъртъв водоем. Тоест без признаци на рибно присъствие. Може и да греша - както казах само веднъж съм ходил.
-
- новобранец
Благодаря за информацията разбрах за какво става на въпрос.Ами нещо за голямия на Николаевка някой да знае,май вече никой него държи а хубав язовир е според мен.Минавахме от там скоро и май видях тапбела, на която да пише община Суворово.Дали някой ще го арендова или на произвола на съдбата,те бая риба изкараха от там с мрежи,миналата година дано някой свестен го вземе.
За кой гьол говориш,че има закачки колега-за този който е най към Тръстиково ли(най левия ли)?NikiStoianov написа:Първия от трите басейна, дето са един до друг е пълен със закачки. Ако ходите се запасете с доста такъми. Аз лично оставих такъми за 10лв по закачките за един излет. Освен това е пълно и с раци. Ходил съм преди две години мисля и тогава имаше риба.
-
- ще става разбирач
Не. За този който е най-близо до магистралата. Квадратен басейн, влиза се през голяма дървена порта.todor_197 написа: За кой гьол говориш,че има закачки толега-за този който е най към трастиково ли(най левия)?