Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Ribolubitel »

Вхана студ и темата замря. Явно никой никъде не ходи :!: Ще сподели ли някой по празниците къде ще риболовства. Аз може би ще посетя или Цонево или Камчия преди Цонево.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Ribolubitel написа:Вхана студ и темата замря. Явно никой никъде не ходи :!: Ще сподели ли някой по празниците къде ще риболовства. Аз може би ще посетя или Цонево или Камчия преди Цонево.
Колега на което и да е от двете посочените места да отидеш в това време единственото сигурно, което ще хванеш е настинка. По добре изчакай да се качат температурите над нулата.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

И аз си мисля за цонево а ако не даде риба се местим на реката:)
Някой ако има инфо да сподели:)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Георги Кръстев написа:И аз си мисля за цонево а ако не даде риба се местим на реката:)
Някой ако има инфо да сподели:)
колега вчера бях в района на чудните скали,дава червеноперка,захранка обезателно,успех :D
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Колега златен си :) :drinkers:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
old navy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от old navy »

Колеги,кажете някое водоемче близо до Варна (20 - 30км) което да дава и да не е замръзнало :) Благодаря ви предварително :!: :wink:
Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

девня при геро 15 лв.такса има шаран,амур,таранки :wink:
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Мнение от ivailo nedev »

здр колеги виждам че питате за водоемите около Варна.Сякаш малко е рано да се пробват,доста пъти съм ходил по това време на годината но риба е нямало.Тука около нас спорет мене по рано от средата на април няма смисъл да се ходи.Нямаме такъв водоем които да дава риба по това време на годината освен Цонево.Вярвай ми и на мене ми се ходи много но засега само гледаме,или ако ходиш някъде не вярвам да има нещо по различно от таранка в момента.Защото и бяла риба нямаме тука и сега топаме топката.
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

ivailo nedev написа:здр колеги виждам че питате за водоемите около Варна.Сякаш малко е рано да се пробват,доста пъти съм ходил по това време на годината но риба е нямало.Тука около нас спорет мене по рано от средата на април няма смисъл да се ходи.Нямаме такъв водоем които да дава риба по това време на годината освен Цонево.Вярвай ми и на мене ми се ходи много но засега само гледаме,или ако ходиш някъде не вярвам да има нещо по различно от таранка в момента.Защото и бяла риба нямаме тука и сега топаме топката.
Колега съгласен съм с теб ! Февруари пообикалях язовирите , но почти никъде не даде нещо различно от таранка (изключение направи цонево - няколко костурчета ) смятам че към края на март или началото на април може да почнат опитите за риболов :)
пп Това е моята гледна точка . Поздрави :drinkers:
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Мнение от ivailo nedev »

Колега Kodjito75 видях,че пишеш за девня ще можеш ли да споделиш малко повече информация за там.Досега не съм ходил там миналата година ми го похвалиха нещо,но и така не отидох,сега се сещам преди доста време съм ходил там,но нищо особенно.Явно скоро май са го зарибявали,благодаря предварително за информацията :wink:
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

ivailo nedev написа:Колега Kodjito75 видях,че пишеш за девня ще можеш ли да споделиш малко повече информация за там.Досега не съм ходил там миналата година ми го похвалиха нещо,но и така не отидох,сега се сещам преди доста време съм ходил там,но нищо особенно.Явно скоро май са го зарибявали,благодаря предварително за информацията :wink:
Ами то зависи къде си ходил там колега!То там са няколко водоема.Единият е на Геро за който говори колегата,ама там лично аз съм ходил два пъти предната година-и двата пъти беше затворен.Другият е на Бъдьо и Недьо(последният гьол) там има шаранчета по 1-1,5 килограма и същият калибър амурчета.Имаше и още един-на Шекера,ама го източиха.В Девня на мергела(до гробището има прилични амури-по 4-5 килограма,ама регламента е 15 лева такса и 5 лева на килограм плащаш рибата
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Първия от трите басейна, дето са един до друг е пълен със закачки. Ако ходите се запасете с доста такъми. Аз лично оставих такъми за 10лв по закачките за един излет. Освен това е пълно и с раци. Ходил съм преди две години мисля и тогава имаше риба.
На Мергела съм ходил веднъж и впечатлението ми е, че е мъртъв водоем. Тоест без признаци на рибно присъствие. Може и да греша - както казах само веднъж съм ходил.
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Мнение от ivailo nedev »

Благодаря за информацията разбрах за какво става на въпрос.Ами нещо за голямия на Николаевка някой да знае,май вече никой него държи а хубав язовир е според мен.Минавахме от там скоро и май видях тапбела, на която да пише община Суворово.Дали някой ще го арендова или на произвола на съдбата,те бая риба изкараха от там с мрежи,миналата година дано някой свестен го вземе.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

NikiStoianov написа:Първия от трите басейна, дето са един до друг е пълен със закачки. Ако ходите се запасете с доста такъми. Аз лично оставих такъми за 10лв по закачките за един излет. Освен това е пълно и с раци. Ходил съм преди две години мисля и тогава имаше риба.
На Мергела съм ходил веднъж и впечатлението ми е, че е мъртъв водоем. Тоест без признаци на рибно присъствие. Може и да греша - както казах само веднъж съм ходил.
За кой гьол говориш,че има закачки колега-за този който е най към Тръстиково ли(най левия ли)?
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

todor_197 написа: За кой гьол говориш,че има закачки толега-за този който е най към трастиково ли(най левия)?
Не. За този който е най-близо до магистралата. Квадратен басейн, влиза се през голяма дървена порта.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”