Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Открих (ги) !
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Открих (ги) !
stancom написа:Махни другото, ами е и дефектнане и работи обратния ход
![]()
![]()
![]()
ПП Сашко, в тия коренаци бая бих се позамислил, преди да пусна тия модерни воблери

Бе едно-две воблерчета са на по-добро място -RIP

-
- научил се да хвърля
Открих (ги) !

Позор

пп Браво Сашко , скъсал си им джуките

И не й се сгъва дръжкатаstancom написа:...
Махни другото, ами е и дефектнане и работи обратния ход
![]()
![]()
![]()
...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хейтър чомаковски , аз каква вина имам че японците са пропуснали да й набутат "всички екстри за модела"
Изредих почти всичките нови японци- риджита,камиони и тн. Няма само да дефилират по сбирки я
Зампо,
!

Изредих почти всичките нови японци- риджита,камиони и тн. Няма само да дефилират по сбирки я

Зампо,

Браво момче ! Разбираш им много на тия риби ! Поклон !
Що се касае до макарата - егати и ментака ! Какъв лак за нокти използва, за да я докараш такава на цвят ? Да е.а и ава - шими-те, да е.а
Сигурен съм, че и с надписа Made in Japan си се справил прекрасно, а ? А за корковата дръжка - не се коси, ското ще се разпадне, щото трябваше да вземеш тапа от мнооооооого по-стара реколта !
Поздрави още веднъж.
Аааа да, забравих да спомена - примаките са у-ни-кал-ни !!!!!!
Що се касае до макарата - егати и ментака ! Какъв лак за нокти използва, за да я докараш такава на цвят ? Да е.а и ава - шими-те, да е.а

Поздрави още веднъж.
Аааа да, забравих да спомена - примаките са у-ни-кал-ни !!!!!!
-
- научил се да хвърля
Гледам и бигелът се смръзнал нещо, и той не се прибираМунчо написа:И не й се сгъва дръжкатаstancom написа:...
Махни другото, ами е и дефектнане и работи обратния ход
![]()
![]()
![]()
...![]()
![]()
![]()
![]()

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И трудно затваря бигела - с две думи - ни стаа.
Ма като няма пари за по-нови макари ще караме с ретро такива...

sandista написа:И трудно затваря бигела - с две думи - ни стаа.
Абе с няколко думи - ебати и гадната макара !!!

- stancom
- ще става разбирач
Ти що ме псуваш беsandista написа:Хейтър чомаковски , аз каква вина имам че японците са пропуснали да й набутат "всички екстри за модела"![]()
![]()

Ми що зимаш такива буклуци

ПП Сашко с нещо по-дълбокогазещо пробва ли бе ?
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, Станко.
На малкото дълбоки вирове изредих S-Hornet DR-SP,Antax Sova,Diving Chubby, Salmo Horent Dr.
Единствено Салмовия Хорнет изкара 2 дебели риби. Едната над 1.5кг според мен... Смених го, пробвах пак другите - не искаха. Сложих пак Хорнета ( пъстървова украска) и пак удари на него. След което го скъсах и тръгна по течението. Направих 3-4 снежни топки и го ударих да отиде на другия бряг. След кървава спасителна операция успях да си го възвърна !
На малкото дълбоки вирове изредих S-Hornet DR-SP,Antax Sova,Diving Chubby, Salmo Horent Dr.
Единствено Салмовия Хорнет изкара 2 дебели риби. Едната над 1.5кг според мен... Смених го, пробвах пак другите - не искаха. Сложих пак Хорнета ( пъстървова украска) и пак удари на него. След което го скъсах и тръгна по течението. Направих 3-4 снежни топки и го ударих да отиде на другия бряг. След кървава спасителна операция успях да си го възвърна !

Бе тая абна макара много добре го реди тва влакно! Аре сподели какво е, де, не се надувай!
Евала за рибките, майстор си! (А Ивчо, щом го няма в репортажа, сигурно е останал гладен ...)
Евала за рибките, майстор си! (А Ивчо, щом го няма в репортажа, сигурно е останал гладен ...)
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мда, вълк единак бях
Иво принципно го взимах винаги и като цяло лови повече риби от мен.Миналата година взех да ловя повече и по-големи риби и го хвана яд. Давам му да ме снима с рибата и всичките снимки после са размазани ? Нарочно го прави хиената
Та реших тоя път да не го взимам с мене,че да има малко качествен снимков матРеал
))))
Влакното е Варивас.

Влакното е Варивас.
Да бе, то аз кво ли питам, след като се разбра кой г-н го е препоръчал... Драсни два реда на ЛС какво точно и откъде, ако не те мързи, мерси!Влакното е Варивас.
-
- ще става разбирач
Фактите са такиваsandista написа:...Миналата година взех да ловя повече и по-големи риби ... Влакното е Варивас.

Тоя човек, като хване голяма риба и целия трепери и затова ставаха такива снимки

Жалкото е, че повечето риби, Сашо ги лови на 250 км от мен и ми е далечко да ида да му преча

Тоя варивас - мамата си трака. Стана ми любим, само след няколко излета. Дееба тия японци/ще се узоря малко де

- maranzika
- сериозен играч
Еее Саше ,откога се каня да те похваля в тая тема и все забравям.
Евала.Страхотни клендаци си надърпал.Там по тия места след 2 месеца ще е истинска джунгла,така че си уцелил момента.