Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректен колега! - naskoooo674
Модератор: sapuna
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Некоректен колега! - naskoooo674
Здеавейте,колеги.Създавам тази тема.защото съм вбесен от некоректното и нагло държание на нашия колега от форума naskoooo674.Става дума за следната обява:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=44321
За голямо мое съжаление нито един от предметите не отговаряше на истината.С риск да съм малко досаден,мисля да бъда малко по-подробен,тъй като съгласно форумните правила въпросната обява ще се изтрие след 1 месец.
Та на въпроса:
1.-макара Vidrax Couger HTX 400 5 лагера-макара Vidrax Couger HTS 400 1 лагер
2.-Прчка за риболов на дъно 3,90м-Пръчката е 3,30 м.
3.-Контролери Nash И ESP 15гр недоближавали вода.-Видимо употребявани.
4.-Вестници Рибар + Подарак списание (някаде издания 2008-20009)-Само вестници-без списание.
5.-акцията е от 50-100-Акцията на пръчката е 40-80 гр.
6.-При закопуването на комплект давам подарак живарник-Живарник изобщо не видях.
7.-На въпросите ми след сделката колегата отговори така:
Аз считам,че като човек си купи пръчка 3,90 м. с акция 50-100 гр. и макара с 5 лагера,а получи пръчка 3,30 м. с акция 40-80 гр. и макара с 1 лагер,си е меко казано-ГАДНИЧКО.
ПП:Извинявам се за дългия пост,но според мен тези неща ТРЯБВА да се споделят със всички колеги от форума!!!
ПП2:Ако някой се съмнява в думите ми-мога да кача реални снимки на всички получени предмети,за да се видят несъответствията.
За голямо мое съжаление нито един от предметите не отговаряше на истината.С риск да съм малко досаден,мисля да бъда малко по-подробен,тъй като съгласно форумните правила въпросната обява ще се изтрие след 1 месец.
Та на въпроса:
1.-макара Vidrax Couger HTX 400 5 лагера-макара Vidrax Couger HTS 400 1 лагер
2.-Прчка за риболов на дъно 3,90м-Пръчката е 3,30 м.
3.-Контролери Nash И ESP 15гр недоближавали вода.-Видимо употребявани.
4.-Вестници Рибар + Подарак списание (някаде издания 2008-20009)-Само вестници-без списание.
5.-акцията е от 50-100-Акцията на пръчката е 40-80 гр.
6.-При закопуването на комплект давам подарак живарник-Живарник изобщо не видях.
7.-На въпросите ми след сделката колегата отговори така:
Такова ЛС и до сега не съм получавал.Живарника може да си го запази за себе си.naskoooo674 написа:колеги работите не бяха в нас и затова се ориентирвах в интернет
макарата която ти изпратих беше ето такава НАЛИ ?
- ето информацията за нея http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=762
- относно живарника ти изпратих ЛС още в понеделник че ще ти го изпратя в Петък за моя сметка НАЛИ ТАКА ?
огледай се пак и тогава пиши
Аз считам,че като човек си купи пръчка 3,90 м. с акция 50-100 гр. и макара с 5 лагера,а получи пръчка 3,30 м. с акция 40-80 гр. и макара с 1 лагер,си е меко казано-ГАДНИЧКО.
ПП:Извинявам се за дългия пост,но според мен тези неща ТРЯБВА да се споделят със всички колеги от форума!!!
ПП2:Ако някой се съмнява в думите ми-мога да кача реални снимки на всички получени предмети,за да се видят несъответствията.
Последно промяна от Вуйчо-Ваньо на Сря Мар 09, 2011 11:25 pm, променено общо 2 пъти.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Некоректен колега!
намам думии... е нямаше ли опция до отвориш преди да платиш
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
кофти-не,ами много кофти!!!
колегата трябва незабавно да ти възстанови сумата и да си прибере стоката за негова сметка!

фен клуб-скобар
- indalo
- фен клуб-скобар
Определено е неприятно. Затова изисквам винаги да има опцията за преглед , преди да платя. Без да я има, не взимам пратката, докато продавача не я разпореди. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Не нямаше.И нямаше,защото такава опция бих изискал от продавача за някой скъп такъм,който да проверя дали отговаря на описанието и т.н.За въпросната обява-знам,че нещата са втора ръка със следи от употреба-какви претенции да имам.От къде да знам,че нищо не отговаря на истината.Ако беше 1 несъответствие-да кажем,ч, е някаква грешка,ама то всичко...Пък и след отговора на колегата направо се гръмнах.kasabov_le написа:намам думии... е нямаше ли опция до отвориш преди да платиш

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако колегата е коректен трябва да се уговорите и да си вземе стоката обратно.Ако не ,си е за негова сметка модовете да вземат мерки и такива да ги няма във форума. Може грешката наистина да е станала и затова му предложи да върнеш нещата за негова сметка.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Това написах в темата с обявата след като получих нещата.Вуйчо-Ваньо написа:Получих благополучно нещата.Само че имам няколко остри забележки към колегата naskoooo674.Моля сами преценете дали това е коректно отношение между колеги.
1.- Макарата не е с 5 лагера,а с 1 лагер!
2.-Пръчката не е 3,90м,а е 3,30м!
3.-Акцията на пръчката не е 50-100 гр.,а е 40-80 гр!
4.-Обещания от продавача подарък-живарник изобщо го няма!
Мисля,че това е достатъчно за да се добие представа за сделката!!!
Това ми отговори колегата.Мисля,че и дума не може да става за грешка.А пък и аз не пиша в тази тема,за да се опитвам да си върна парите,а защото мисля,че такива инциденти трябва да се споделят със всички съфорумници.Като гледам naskoooo674 има пуснати още доста обяви в раздел продава.naskoooo674 написа:колеги работите не бяха в нас и затова се ориентирвах в интернет
макарата която ти изпратих беше ето такава НАЛИ ?
- ето информацията за нея http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=762
- относно живарника ти изпратих ЛС още в понеделник че ще ти го изпратя в Петък за моя сметка НАЛИ ТАКА ?
огледай се пак и тогава пиши

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
аз искрено съчувствам на колегата Вуйчо-Ваньо,и се надявам в тази тема всеки да уведомява и за други некоректни колеги,със лъжи нищо не се постига,тука сме като семейство и трябва да се уважаваме и сприятеляваме,а не да се лъжем.
НИКОГА КАПО,,,,
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Некоректен колега! - naskoooo674
Здравей колега,
много неприятно, никой не обича да го лъжат.
Позволих си да добавя и ника на Наско в заглавието на темата. Така шанса и той да се включи в темата е по-голям, а и повече колеги ще видят, за какво става дума.
Ако прецениш, че е неуместно не се притеснявай да го махнеш.
много неприятно, никой не обича да го лъжат.

Позволих си да добавя и ника на Наско в заглавието на темата. Така шанса и той да се включи в темата е по-голям, а и повече колеги ще видят, за какво става дума.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
chirusa_bg написа:Здравей колега,
много неприятно, никой не обича да го лъжат.![]()

НИКОГА КАПО,,,,
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Както писах и в предната тема ,смешна история направо се излагат колегите който злоопотребяват
Според мен в всички форуми трябва да се ваведе ,за некоректен потребител бан ,особенно в продажбите

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Точно така правя и аз.indalo написа:Определено е неприятно. Затова изисквам винаги да има опцията за преглед , преди да платя. Без да я има, не взимам пратката, докато продавача не я разпореди.
Колега,неприятно е да бъдеш излъган!
Ще си позволя да ти дам няколко съвета:
1.Всеки коректен продавач залага опцията "отвори преди да купиш"
2.В общи линии има много хора регистриращи се с идея за търговия,прегледай историята на дадените Никове и броят мнения,това са все показателни неща...
3.Желателно е да купуваш от хора доказали се във Форумът,дори и да има някакъв проблем никой от тях няма да си петни името,а умишленото подвеждане е на 100% изключено!
Искам да ти кажа,че 80% от нещата съм ги купил от този Форум,говоря за въдици,макари,род-под...
Пожелавам ти успех в бъдещите покупки!
Ще си позволя да ти дам няколко съвета:
1.Всеки коректен продавач залага опцията "отвори преди да купиш"
2.В общи линии има много хора регистриращи се с идея за търговия,прегледай историята на дадените Никове и броят мнения,това са все показателни неща...
3.Желателно е да купуваш от хора доказали се във Форумът,дори и да има някакъв проблем никой от тях няма да си петни името,а умишленото подвеждане е на 100% изключено!
Искам да ти кажа,че 80% от нещата съм ги купил от този Форум,говоря за въдици,макари,род-под...
Пожелавам ти успех в бъдещите покупки!
За измамниците е характерно, че нямат срам, съвест, и че са гьонсурати!............ Предполагам, че ако продължиш контакт с него по въпросната пратка, живарник и т.н., ще има нови лъжи и обещания, ако ти отговори изобщо!.... Такива хора имат някаква степен на ненормалност и деградираност, която им позволява да лъжат на поразия, без да чувстват неудобство от това!