Некоректен колега! - naskoooo674

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Некоректен колега! - naskoooo674

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Здеавейте,колеги.Създавам тази тема.защото съм вбесен от некоректното и нагло държание на нашия колега от форума naskoooo674.Става дума за следната обява:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=44321
За голямо мое съжаление нито един от предметите не отговаряше на истината.С риск да съм малко досаден,мисля да бъда малко по-подробен,тъй като съгласно форумните правила въпросната обява ще се изтрие след 1 месец.
Та на въпроса:
1.-макара Vidrax Couger HTX 400 5 лагера-макара Vidrax Couger HTS 400 1 лагер
2.-Прчка за риболов на дъно 3,90м-Пръчката е 3,30 м.
3.-Контролери Nash И ESP 15гр недоближавали вода.-Видимо употребявани.
4.-Вестници Рибар + Подарак списание (някаде издания 2008-20009)-Само вестници-без списание.
5.-акцията е от 50-100-Акцията на пръчката е 40-80 гр.
6.-При закопуването на комплект давам подарак живарник-Живарник изобщо не видях.
7.-На въпросите ми след сделката колегата отговори така:
naskoooo674 написа:колеги работите не бяха в нас и затова се ориентирвах в интернет
макарата която ти изпратих беше ето такава НАЛИ ?
- ето информацията за нея http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=762
- относно живарника ти изпратих ЛС още в понеделник че ще ти го изпратя в Петък за моя сметка НАЛИ ТАКА ?
огледай се пак и тогава пиши :!:
Такова ЛС и до сега не съм получавал.Живарника може да си го запази за себе си.
Аз считам,че като човек си купи пръчка 3,90 м. с акция 50-100 гр. и макара с 5 лагера,а получи пръчка 3,30 м. с акция 40-80 гр. и макара с 1 лагер,си е меко казано-ГАДНИЧКО.
ПП:Извинявам се за дългия пост,но според мен тези неща ТРЯБВА да се споделят със всички колеги от форума!!!
ПП2:Ако някой се съмнява в думите ми-мога да кача реални снимки на всички получени предмети,за да се видят несъответствията.
Последно промяна от Вуйчо-Ваньо на Сря Мар 09, 2011 11:25 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Изображение
kasabov_le
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Некоректен колега!

Мнение от kasabov_le »

намам думии... е нямаше ли опция до отвориш преди да платиш
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

кофти-не,ами много кофти!!! :evil: колегата трябва незабавно да ти възстанови сумата и да си прибере стоката за негова сметка!
фен клуб-скобар
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Определено е неприятно. Затова изисквам винаги да има опцията за преглед , преди да платя. Без да я има, не взимам пратката, докато продавача не я разпореди. :idea:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

kasabov_le написа:намам думии... е нямаше ли опция до отвориш преди да платиш
Не нямаше.И нямаше,защото такава опция бих изискал от продавача за някой скъп такъм,който да проверя дали отговаря на описанието и т.н.За въпросната обява-знам,че нещата са втора ръка със следи от употреба-какви претенции да имам.От къде да знам,че нищо не отговаря на истината.Ако беше 1 несъответствие-да кажем,ч, е някаква грешка,ама то всичко...Пък и след отговора на колегата направо се гръмнах. :evil: :evil: :evil:
Изображение
Изображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

това е много неприятно наистина..има и мошенници ..на такива само бой
Изображение
Най добрите са тук
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Ако колегата е коректен трябва да се уговорите и да си вземе стоката обратно.Ако не ,си е за негова сметка модовете да вземат мерки и такива да ги няма във форума. Може грешката наистина да е станала и затова му предложи да върнеш нещата за негова сметка.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Вуйчо-Ваньо написа:Получих благополучно нещата.Само че имам няколко остри забележки към колегата naskoooo674.Моля сами преценете дали това е коректно отношение между колеги.
1.- Макарата не е с 5 лагера,а с 1 лагер!
2.-Пръчката не е 3,90м,а е 3,30м!
3.-Акцията на пръчката не е 50-100 гр.,а е 40-80 гр!
4.-Обещания от продавача подарък-живарник изобщо го няма!
Мисля,че това е достатъчно за да се добие представа за сделката!!! :evil:
Това написах в темата с обявата след като получих нещата.
naskoooo674 написа:колеги работите не бяха в нас и затова се ориентирвах в интернет
макарата която ти изпратих беше ето такава НАЛИ ?
- ето информацията за нея http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=762
- относно живарника ти изпратих ЛС още в понеделник че ще ти го изпратя в Петък за моя сметка НАЛИ ТАКА ?
огледай се пак и тогава пиши :!:
Това ми отговори колегата.Мисля,че и дума не може да става за грешка.А пък и аз не пиша в тази тема,за да се опитвам да си върна парите,а защото мисля,че такива инциденти трябва да се споделят със всички съфорумници.Като гледам naskoooo674 има пуснати още доста обяви в раздел продава. :idea:
Изображение
Изображение
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

аз искрено съчувствам на колегата Вуйчо-Ваньо,и се надявам в тази тема всеки да уведомява и за други некоректни колеги,със лъжи нищо не се постига,тука сме като семейство и трябва да се уважаваме и сприятеляваме,а не да се лъжем.
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Некоректен колега! - naskoooo674

Мнение от chirusa_bg »

Здравей колега,
много неприятно, никой не обича да го лъжат. :?

Позволих си да добавя и ника на Наско в заглавието на темата. Така шанса и той да се включи в темата е по-голям, а и повече колеги ще видят, за какво става дума.

Ако прецениш, че е неуместно не се притеснявай да го махнеш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

chirusa_bg написа:Здравей колега,
много неприятно, никой не обича да го лъжат. :?

Позволих си да добавя и ника на Наско в заглавието на темата. Така шанса и той да се включи в темата е по-голям, а и повече колеги ще видят, за какво става дума.

Ако прецениш, че е неуместно не се притеснявай да го махнеш.
:smt023
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Както писах и в предната тема ,смешна история направо се излагат колегите който злоопотребяват :axe: :axe: :axe: :axe: Според мен в всички форуми трябва да се ваведе ,за некоректен потребител бан ,особенно в продажбите :!: :!: :!: :!:
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
dido.r.t
новобранец
новобранец

Мнение от dido.r.t »

indalo написа:Определено е неприятно. Затова изисквам винаги да има опцията за преглед , преди да платя. Без да я има, не взимам пратката, докато продавача не я разпореди. :idea:
Точно така правя и аз.
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Колега,неприятно е да бъдеш излъган!
Ще си позволя да ти дам няколко съвета:
1.Всеки коректен продавач залага опцията "отвори преди да купиш"
2.В общи линии има много хора регистриращи се с идея за търговия,прегледай историята на дадените Никове и броят мнения,това са все показателни неща...
3.Желателно е да купуваш от хора доказали се във Форумът,дори и да има някакъв проблем никой от тях няма да си петни името,а умишленото подвеждане е на 100% изключено!

Искам да ти кажа,че 80% от нещата съм ги купил от този Форум,говоря за въдици,макари,род-под...
Пожелавам ти успех в бъдещите покупки!
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

За измамниците е характерно, че нямат срам, съвест, и че са гьонсурати!............ Предполагам, че ако продължиш контакт с него по въпросната пратка, живарник и т.н., ще има нови лъжи и обещания, ако ти отговори изобщо!.... Такива хора имат някаква степен на ненормалност и деградираност, която им позволява да лъжат на поразия, без да чувстват неудобство от това!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”