Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
Re: Чат-лаф - Русе
хахахахах абе добре бе швепс щЪ чрпа , не че черпа с безалкохолни ма айде , нали ши мъ водиш по Баля
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако организирате нещо за 25.03.2011 (петък) мога да довтасам към 8 часа
Иначе кефалите като се топли няма да ги има на Бяла.
Вече гледайте към малките язовири по Разградско и Кубратско. 2 топли седмици активизират таранките и бабушките.
После къмто началото на април почвате белите риби на текето с ярките едри силикони.
После по забраната почвате щуките по корекциите и така
Пък за ракия, не се карайте аз ще почерпа, кой колкото може да носи

Иначе кефалите като се топли няма да ги има на Бяла.
Вече гледайте към малките язовири по Разградско и Кубратско. 2 топли седмици активизират таранките и бабушките.
После къмто началото на април почвате белите риби на текето с ярките едри силикони.
После по забраната почвате щуките по корекциите и така

Пък за ракия, не се карайте аз ще почерпа, кой колкото може да носи

-
- кандидат преподавател
Ей Венци мен ни мъ каниш да са повозя у Меганя тъй а .Венци ® написа:Ся,нека времето се затопли трайно и като си мераклия щи разходим Меганя до Бяла да помятаме за кефали.Държа си обаче на швепса,тия с многото градуси ни мъ кефат вечеAto написа:къв швепс кви 5 лв дай да се сабираме да обменим опит и да ходим за риби. Швепс ща черпя аз ама от 40 градуса на горе.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:Ей Венци мен ни мъ каниш да са повозя у Меганя тъй а .Венци ® написа:Ся,нека времето се затопли трайно и като си мераклия щи разходим Меганя до Бяла да помятаме за кефали.Държа си обаче на швепса,тия с многото градуси ни мъ кефат вечеAto написа:къв швепс кви 5 лв дай да се сабираме да обменим опит и да ходим за риби. Швепс ща черпя аз ама от 40 градуса на горе.
Става въпрос за Меганя на Ато бре Ивоу !
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Ам чи той от де да знай ма аре може го черпиш ти едно Иво кат мисли чи имаш нова калаВенци ® написа:
Става въпрос за Меганя на Ато бре Ивоу !

пък то накрая важното е да се сберем нейде
даже може да се сберам някаде по реката , че и да пофъргаме
То за имането имам бе Антони,и аз Мегань карам,че и Сценик е даже ама обичам да ме возят,за това предложих с твоя да одим.А инак Иво ще го возя до Янтрата ама сигурно след забраната ще е.И стига само за пиьене сте хортували,наближава да се раздават ключоветеAto написа:
Ам чи той от де да знай ма аре може го черпиш ти едно Иво кат мисли чи имаш нова кала![]()
![]()
![]()
![]()
пък то накрая важното е да се сберем нейде
даже може да се сберам някаде по реката , че и да пофъргаме

-
- кандидат преподавател
Значи не ма интересува ама кат се затопли отиваме с някой Меган и тримата на Янтра да ги разбиеме - рибите бе

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
правилно няма значение с кой Миган, но сме там
Така да бъде,смятам събота или неделя да е деня имайки в предвид работното ви време.Вадя календара и почвам да диря дати преди 15.04.От мене да мине ,ще е преди забраната.
- Vlado_852
- разбира нещата
Пичове, някой днес да не се е записал по Янтра или по Лома. Утре мисля да се поразходя с болото но нямам инфо...

Здравейте колеги,питането ми не е за тази тема ,но искам да попитам съградските дали някой може да помогне.Ето за какво става въпрос,искам да си направя мрежа за тенис на корт и ми трябва парче със следните размери 1.10м височина на 12м дължина ,с око към 4см за да не минава топката.Ако може да не е найлонова, че ще се изпече от слънцето и ще се скъса бързо.Ще съм благодарен ако някой помогне.
...and justice for all
Някой случайно да е решил утре да ходи на Текето ??? 

азе може се пусна ма от обед нататък и нали знаш на спининг , освен ако незабием към Бръшлян/Ряховоribarq92 написа:Някой случайно да е решил утре да ходи на Текето ???
Аз па от сутринта до обядAto написа:азе може се пусна ма от обед нататък и нали знаш на спининг , освен ако незабием към Бръшлян/Ряховоribarq92 написа:Някой случайно да е решил утре да ходи на Текето ???

- Vlado_852
- разбира нещата
Пичове, бързам да се похваля. Долу горе, скалъпих шаранджийския комплект за сезон 2011...

В интерес на истината, стойката ще претърпи леки корекции но в общи линии това е...

В интерес на истината, стойката ще претърпи леки корекции но в общи линии това е...