Колко голяма е вашата Бяла?

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

13 kg тежеше моята, без карантията.

Лови се много добре бялата риба по Дунав, особено зимата , тогава се групира и като се намери долу-горе стоянката се ловят.
Стръв Уклей, попче и таранка(не много дребна но не и едра 5-6 см)
Troli

Мнение от Troli »

С какви такъми и за колко време се вади това смадочище? :roll:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

евала на майсторите,евала на късметлиите!
вече ги сънувам.
brazilian
новобранец
новобранец

Мнение от brazilian »

Евала и от мен,голяма бяла не съм ловил от 3 ,4 години, на пясъчник излизаха доста добри, на мен лично наи голямата ми е 6 кила мои приятел хвана 11кила на яз. искър преди 10 год. доста дълга и тънка ,тази на снимката е там някаде там според ман но е по тумбеста.миналата год. хванах много бели на язовира искър но до 2 кила.личен съвет към колегите винаги търсете бялата на месна стръв.Доцента знае аз какво ползвам за сигнализатор при кълването ползвам го от няколко год. много голям успех имам с него.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

brazilian написа:Евала и от мен,голяма бяла не съм ловил от 3 ,4 години, на пясъчник излизаха доста добри, на мен лично наи голямата ми е 6 кила мои приятел хвана 11кила на яз. искър преди 10 год. доста дълга и тънка ,тази на снимката е там някаде там според ман но е по тумбеста.миналата год. хванах много бели на язовира искър но до 2 кила.личен съвет към колегите винаги търсете бялата на месна стръв.Доцента знае аз какво ползвам за сигнализатор при кълването ползвам го от няколко год. много голям успех имам с него.
Знам, я! И аз го ползвам! Който иска да разбере какъв е този перфектен сигнализатор за бяла риба - да се обади на 0895 661 750 и да пита там, щото тия пичове ги доставят и струват по двайсе стотинки парчето. Па и светят у тъмното :D :D :D Затова не съм го включил в новата си книга "Финтовете в риболова", защото някои правоимащи педали са наредили, че нощният риболов в БГ е забранен. Ха-ха-ха! За нощен риболов на бяла по-добро от това чудо нема, вервайте ми :D
Абе , утре отивам на Негован и ако хвана бяла риба - ще ви снимам сигнализатора, да видите за кво става дума, сега не съм готов с нагледен материал.
Наслука, че лягам да спя!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Ivak написа:13 kg тежеше моята, без карантията.

Лови се много добре бялата риба по Дунав, особено зимата , тогава се групира и като се намери долу-горе стоянката се ловят.
Стръв Уклей, попче и таранка(не много дребна но не и едра 5-6 см)
Еййй, човек, хвърли ни в джаза. Такова чудовище съм виждал (не улавял) само веднъж - през 1985 г., когато изпуснаха язовир Копринка. Беше зашеметена от турбината и плуваше в Тунджа с обърнат корем, та си я прибрах. Ако има някой от моите набори от Казанлък, вероятно знае за кво иде реч.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Както се каза някъде: Тез бани мноо тесни ги праят. :lol: :lol: :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

наблюдател написа:Както се каза някъде: Тез бани мноо тесни ги праят. :lol: :lol: :lol:
За сметка на това пък турбините на Копринка са доста широки след като през тях е минала бяла риба 13кг. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аааа моята си е Дунавска
Аватар
Heminguei-mlad6i
новобранец
новобранец

Мнение от Heminguei-mlad6i »

Ще ходя за бяла риба на Цонево сега 25 -26 май и ако хвана нещо ще го снимам, но чувам че не излизали много над 2-3 кила, ама имало единични случаи по 7-8 кг!
Obi4am ribolova
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

14 кг яз Цонево струв 4ервеноперка едра на понпане от лодка сще ка4а и снимка тия дни Наслука
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

моята се вижда на аватара ми . 3.00 за съжаления ми е най-голямата до сега като гледам кво става по нагоре се позамислих доста дали да се запиша и аз сред тези чудовища . 8) които колегите са улавяли .
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Колко е голяма Вашата бяла риба

Мнение от Диканаров »

Нямам по-голями от 3кг. Хващани са на Искър и Сопот. Участвал съм обаче в уловът на една 12кг. Хвана я един мой добър приятел Милко Николаев на Искър през 1976г. през Шипочанския залив срещу Бункера. Вашите Гудзили сигурно ми предстоят. Ще ги чакам и ще се надявам да не ме подминават вечно. :lol:
valio1
новобранец
новобранец

Мнение от valio1 »

1,5 кг на клатушка, "скромно" :)
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

lorda написа:Колко голяма е тази бяла?

Изображение
това прилича на ТРЕСКА, е***ти звяра дебел!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”