Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Колко голяма е вашата Бяла?
Модератор: sapuna
Евала и от мен,голяма бяла не съм ловил от 3 ,4 години, на пясъчник излизаха доста добри, на мен лично наи голямата ми е 6 кила мои приятел хвана 11кила на яз. искър преди 10 год. доста дълга и тънка ,тази на снимката е там някаде там според ман но е по тумбеста.миналата год. хванах много бели на язовира искър но до 2 кила.личен съвет към колегите винаги търсете бялата на месна стръв.Доцента знае аз какво ползвам за сигнализатор при кълването ползвам го от няколко год. много голям успех имам с него.
Знам, я! И аз го ползвам! Който иска да разбере какъв е този перфектен сигнализатор за бяла риба - да се обади на 0895 661 750 и да пита там, щото тия пичове ги доставят и струват по двайсе стотинки парчето. Па и светят у тъмнотоbrazilian написа:Евала и от мен,голяма бяла не съм ловил от 3 ,4 години, на пясъчник излизаха доста добри, на мен лично наи голямата ми е 6 кила мои приятел хвана 11кила на яз. искър преди 10 год. доста дълга и тънка ,тази на снимката е там някаде там според ман но е по тумбеста.миналата год. хванах много бели на язовира искър но до 2 кила.личен съвет към колегите винаги търсете бялата на месна стръв.Доцента знае аз какво ползвам за сигнализатор при кълването ползвам го от няколко год. много голям успех имам с него.

Абе , утре отивам на Негован и ако хвана бяла риба - ще ви снимам сигнализатора, да видите за кво става дума, сега не съм готов с нагледен материал.
Наслука, че лягам да спя!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Еййй, човек, хвърли ни в джаза. Такова чудовище съм виждал (не улавял) само веднъж - през 1985 г., когато изпуснаха язовир Копринка. Беше зашеметена от турбината и плуваше в Тунджа с обърнат корем, та си я прибрах. Ако има някой от моите набори от Казанлък, вероятно знае за кво иде реч.Ivak написа:13 kg тежеше моята, без карантията.
Лови се много добре бялата риба по Дунав, особено зимата , тогава се групира и като се намери долу-горе стоянката се ловят.
Стръв Уклей, попче и таранка(не много дребна но не и едра 5-6 см)
-
- разбира нещата
- Heminguei-mlad6i
- новобранец
-
- новобранец
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колко е голяма Вашата бяла риба
Нямам по-голями от 3кг. Хващани са на Искър и Сопот. Участвал съм обаче в уловът на една 12кг. Хвана я един мой добър приятел Милко Николаев на Искър през 1976г. през Шипочанския залив срещу Бункера. Вашите Гудзили сигурно ми предстоят. Ще ги чакам и ще се надявам да не ме подминават вечно.