"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
Troli

Мнение от Troli »

Снеки,бегай си земи една,аз ще гледам само,че съм беден като църковна мишка! :D Тарзане,мнението ти за надувните лодки е толкова високомерно,че няма да ти обяснявам колко е смешно!Значи сома който е разпрал лодката на Телето е бил въоръжен с нож!!!! :shock: Ново двайсе! :D Кажете къде не може да се вкара твърда лодка,че се задавих от смях! :shock: Твърдата лодка не е коритото в което се къпете ежедневно! :D :D :D Времето ще покаже дали съм прав! :wink:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Абе дори и корито да е пак го предпочитам пред надуваемите. Това е моето мнение на човек наистина препатил с надуваема лодка!!! Но всеки сам си решава :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ВРЕМЕТО Е СЛЪНЧЕВО-а ти си на сянка :D 8) :idea:
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

Да ама тези в Киров са като на тюлените много яки
Troli

Мнение от Troli »

Гари,тюлените нямат нужда от лодка! :wink: :D :D :D Гумените лодкари да погледнат в Мобилето,колко са "евтини" твърдите лодки,втора-десета употреба!Не става въпрос за цени а за друго!Сигурност,дълготрайност,удобство,полезна площ и още,и още! :wink:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Хубави са и гумените лодки меки удобни за сядане, почивка и особено за развлечения из градското езеро.
Дунав е река където заради компромиси и "СМЕЛОСТ" си заминаха доста хора. Не се бъзикаите със съдбата 8)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Добре бе Цено-ти къде живееш.Ако си някъде по Дунава вземи твойта лодка и ела да си половим риба на яз.Ивайловград.Никой не говори за пристанища и кейове.После ще те поканя на още няколко язовира и бързо ще ти мине мерака.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Аз съм от Враца. Язовири за съжаление в близост няма но Дунав е на един х... 80 км. от мен. Аз също съм фен на твърдите лодки, но станах след неприятни преживявания с гумена. Може и да не съм се изразил правилно напред, гумената лодка е много удобна и за пренасяне и ....за друго не се сещам лошото е когато се спука е тогава паниката е наистина голяма
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Цено каква марка ти беше гумената лодка с която си имал неприятен инцидент.До сега не се разбра едно,че гумената лодка на Троли няма нищо общо с надувните,които ви показах ме.Не отричам предимствата на твърдата лодка,но не на всяка.Повечето са доста по не сигурни от тези които ви пуснахме.Моля приложете снимки на вашите лодки.Троли вече го видях ме какво разбира под гумена лодка.Чак и ел.двигател монтирали.С това няма излизане,а на слънце се пръска на парчета.И без повече приказки на вятъра.Никой не кара другите да си сменя лодката.Само,като се говори,трябват малко и знания.Заглавията важат за МОРЯКА УДАВНИК.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Така и не разбрах кой и колко пъти е пyкъл лодка и каква е била тя?

Емо,не се нервирай,няма голям смисъл както виждаш. :wink: :D
Не дърпай ...... за ......
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Не съм голям почитател на гуменяците,ама дали си спомняте каква гуменка караше шампиона на сом с кльонк/ лека му пръст/.
:roll:
Я елате рибенца при батко...
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Помниме-и неговото не беше редовно.Но човека си беше такъв.Висеше с въжета от мостове-само и само да застреля една лисица.На него също съм му казвал,защо така бе Милко.Както и да е.Бог да го прости.Почина от болест,а не от удавяне.Лодката му беше по-зле от тази на Троли.Нека разберем едно.Никой на никой не налага мнение.Всеки има основания и предпочитания.По същия начин едното и другото имат предимства и недостатъци.Но нека не говорим за гумени лодки,които не използваме и самопотъващи гемии.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ТАКА И НЕ СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ КОЙ ЗА КАКВИ ЛОДКИ ГОВОРИ :lol: :lol: :lol: РУСКИТЕ СА КОФЧЕЗИ И В ТОВА НЕТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ.ЛОДКИТЕ КАТО ЯМАХА И ДР,СИ ИМАТ СВОИТЕ ПРЕДИМСТВА НО И МИНУСИ А РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ЕДНАТА КАТО Я СПУКАШ,ИЗЛИЗАШ АКО МОЖЕШ И СИ ВЗИМАШ ЗА 150-200 ЛВ НОВА И ПАК ОТИВАШ ДА СЕ ДАВИШ :lol: :lol: :lol: А ЯМАХИТЕ И ТЯМ ПОДОБНИ,КАТО Я ФРАСНЕШ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ПАК ОТ ПОРЯДЪКА НА 7-10 000 ЛВ ЗА НОВА И ПАК ТИ ОСТАВА УПЛАХАТА И СТРЕСА,КОИТО МОГАТ ДА ТИ ДОНЕСАТ МНОГО БОЛЕСТИ КАТО НАПРИМЕР ЗАХАРНА :lol: :lol: :lol: АБЕ Я СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ И ВСЕКИ ДА СЕ ВОЗИ ИЗ ЯЗОВИРИТЕ С КАКВАТО ЛОДКА СИ ПОЖЕЛАЕ.АКО СЕ НАПРАВИ АНКЕТА,ПОЛОВИНАТА ХОРА ЩЕ СА ЗА ГУМЕНИ И ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЗА ТВЪРДИ.НА ДУНАВА ОТ ЦЯЛАТА РИБАРСКА ГИЛДИЯ,Я ИМА 10 ГУМЕНИ ЛОДКИ Я НЯМА.ВСИЧКИ СА ИЛИ ТУТРАКАНКИ ИЛИ МИЧУРИНКИ.ТОВА СА ФАКТИ КОИТО СА ОЧЕВАДНИ.С КАКВИ ЛОДКИ ОБАЧЕ ХОДЯТ СОМАДЖИЙТЕ ЗА РИБА ВЕЧЕ Е ДРУГ ВЪПРОС И ЛИЧНО ТЯХНО ПРАВО ДА ВЛИЗАТ С КАКВОТО СИ ЩАТ :wink: :lol: :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Троли, видно е че не вдяваш , ама по-добре не задавай въпроси на които имаш категорични отговори и не приемаш чуждо мнение. На Емо лодката не беше разпрана - имаше малка дупчица от която даже не спадаше. Искаш ли да дойдеш на бивак на "Цимбала" с твоята твърда лодка? - или не го знаеш къде е? Когато яз. Иваиловград спадне и остане само в каньона има само две места от които може да се влезе с кола , но те са отвратни за бивак. Има много язовири, които нямат достъп с колесар , особено при лошо време . Мисля , че нарочно пишеш смешки за да дразниш , но какво ще спечелиш ?
Troli

Мнение от Troli »

Аз не се дразня от никой и не търся печалби!При гумените лодки има ли опасност от разпаряне при риболов на сом на кльонк?Има!При пластмасовите,дървени или метални,има ли такава опасност?Не!Толкова е просто,че никой западняк няма и да се сети да спори за нещо,очевадно! :shock: Сомове има и на други недостъпни/Антона/ или достъпни/Искър/ язовири,така,че всеки да си прави сметката къде може,и къде не може да топне колесара!Отговори ми,защо много колеги си качват на колесара,гумените лодки? :roll: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”