Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС - 9 Езерово - избор на дати ?
Модератор: sapuna
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: НС - 9 Езерово - избор на дати ?
От 7 години следя редовно форума и никога не съм присъствал на НС и се питам"защо'' и не мога да си отговоря!Този път мисля да присъствам,гласувам за дата 21-24.05,надявам се живи и здрави всичко да е наред до тогава! 

Жоре, той тоа с шесте мнения(вече седем) е неспасяем батко, само пиенье и любоффф съ му у главата- те го виж го на що се праи на Езеровоchapara написа:Колега недей с лошоЖоро-multi_maks написа:Абе колега, може ли да имаш 6 мнения във форума и 3 от тях да са за пукница???chapara написа:Поразмислих.21-24![]()
21-24,аз за това се записах ф форума

....мъ пъ е галантен де, не мож му се отрече....
п.п.Ти, мисли, к'во шъ праят такива като нас на тая среща с тоя природосъобразен и безпорочен начин на живот дето го водим?

п.п.п. понеже Вичев мъ разсмя до сълзи с некои от постовете си, дъ запитам(Митьофф ) дали е удобно да си поспамерствам без да гласувам, че много ми харесва темата, или да си трем?

п.п.п.п.Любе, гоууем си брат, понякога имаш такива уникални попадения начи....дано сколасам да дойда на Срещата....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
27-29 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Л.ВИЧЕВ- krokibgЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тая година,така или иначе храня рибата при мен на стената и хвърлям по 3 тона царевица на седмица,имам изненада за Вас,щом се престрашихте да ми дойдете на гости![]()
![]()
Ще сменя хранилката и ще я преместя временно,преди да дойдете,да се съберат рибите при вас
![]()
![]()
Ден-два преди да дойдете ще спра храненето,за да са гладни и да са там,в очакване на манджата
![]()
![]()
Имам и една лоша новина,отнасяща се до дърветата !!! От известно време се гласят да режат тополите,предния път ги спасих,и сега мисля да се опитам но да видим какво ще стане !!! Надявам се да стане след срещата,така или иначе остаряха много,гният и падат,ще стане беля и ще паднат върху някой човек![]()
![]()
Обещават да засеят нови,млади дървета,ама още се мисля да ли да тръгвам на война или да ги оставя да ги бутнат и засядат нови.Какво ще ме посъветвате,че съм бясен ??? Пак някакъв измамник се опитва да извади пари на гърба на напоителни системи,предния ги извъртя и не им плати,та тоя майче е същия миндил !!!Май ще се влиза в затвора,както е тръгнало
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи всичко е ясно ще присъствам

Наблегнахме на кюфтетата и кебапчетата.
Язовирчето е екстра.
- krokibg
- учете се от него
Commander написа:Л.ВИЧЕВ- krokibgЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тая година,така или иначе храня рибата при мен на стената и хвърлям по 3 тона царевица на седмица,имам изненада за Вас,щом се престрашихте да ми дойдете на гости![]()
![]()
Ще сменя хранилката и ще я преместя временно,преди да дойдете,да се съберат рибите при вас
![]()
![]()
Ден-два преди да дойдете ще спра храненето,за да са гладни и да са там,в очакване на манджата
![]()
![]()
Имам и една лоша новина,отнасяща се до дърветата !!! От известно време се гласят да режат тополите,предния път ги спасих,и сега мисля да се опитам но да видим какво ще стане !!! Надявам се да стане след срещата,така или иначе остаряха много,гният и падат,ще стане беля и ще паднат върху някой човек![]()
![]()
Обещават да засеят нови,млади дървета,ама още се мисля да ли да тръгвам на война или да ги оставя да ги бутнат и засядат нови.Какво ще ме посъветвате,че съм бясен ??? Пак някакъв измамник се опитва да извади пари на гърба на напоителни системи,предния ги извъртя и не им плати,та тоя майче е същия миндил !!!Май ще се влиза в затвора,както е тръгнало
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи всичко е ясно ще присъствамА междо другото ако ти си този Любо на язовира ние се познаваме. Един път с един (твой приятел) от пловдив и ние двама от Смолян идвахме при теб (зехме малко каракуда в бидон).
Язовирчето е екстра.
Идвайте,за да не съжалявате после че сте изтървали такова грандиозно парти,ядене,пиене,песни и танци на народите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Commander написа:Л.ВИЧЕВ- krokibgЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тая година,така или иначе храня рибата при мен на стената и хвърлям по 3 тона царевица на седмица,имам изненада за Вас,щом се престрашихте да ми дойдете на гости![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи всичко е ясно ще присъствамА междо другото ако ти си този Любо на язовира ние се познаваме. Един път с един (твой приятел) от пловдив и ние двама от Смолян идвахме при теб (зехме малко каракуда в бидон).
Язовирчето е екстра.
Идвайте,за да не съжалявате после че сте изтървали такова грандиозно парти,ядене,пиене,песни и танци на народите

Има и корпус за бързо реагиране,падналите под масите,се отнасят до палатки и каравани,дан"са загуби некой случайно в тъмното.Предварително се взимат адресите,преди напиване че да се знае,кой къде спи,да не оставят някой при жената на някой по погрешка

- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Има и корпус за бързо реагиране,падналите под масите,се отнасят до палатки и каравани,дан"са загуби некой случайно в тъмното.Предварително се взимат адресите,преди напиване че да се знае,кой къде спи,да не оставят някой при жената на някой по погрешка
[/quot
Хехехех щом им остава време за спане значи им е малко ракията.
п.с. Лошото е че аз мога да присъствам само почивните дни. Пък и на мен тоя шаранджийския риболов ми е тъмна индия, аз само тролиг практикувам. Но не пречи да пробвам.

Хехехех щом им остава време за спане значи им е малко ракията.

п.с. Лошото е че аз мога да присъствам само почивните дни. Пък и на мен тоя шаранджийския риболов ми е тъмна индия, аз само тролиг практикувам. Но не пречи да пробвам.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Абе,малко си дърт и грозен,ама ще те изтраем няколко дниБОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:дали ще ме искате?????

тоа па,тоа па................ти донеси лед .........па ако искаш оставайБОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:дали ще ме искате?????

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Skorpi
- сериозен играч
какво стана 4 листа и още датат не е ясна 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Дата-мата все тая.Ама от 2 години ме гони такъв кару за тези НС-та,че неам думи.Добре че успях да се видя с някои от вас на Жребеца.Ако не ми мине пак котка път съм с вас.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- ivan_berov
- новобранец
Която и дата да се избере там сме,а който не дойде незнае какво изтърва.
- chapara
- ще става разбирач
А колко са реалните?

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- chapara
- ще става разбирач
M'да 58 гласа,яко народ

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!