НС - 9 Езерово - избор на дати ?

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено

Дати за НС 9

Анкетата свършва на Нед Апр 03, 2011 5:44 pm

1. 06.05 - 08.05
8
11%
2. 13.05 - 15.05
8
11%
3. 21.05 - 24.05
38
54%
4. 27.05 - 29.05
16
23%

Общо гласове: 70

Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: НС - 9 Езерово - избор на дати ?

Мнение от st_piskov »

От 7 години следя редовно форума и никога не съм присъствал на НС и се питам"защо'' и не мога да си отговоря!Този път мисля да присъствам,гласувам за дата 21-24.05,надявам се живи и здрави всичко да е наред до тогава! :drinkers:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

chapara написа:
Жоро-multi_maks написа:
chapara написа:Поразмислих.21-24 :mrgreen:
Абе колега, може ли да имаш 6 мнения във форума и 3 от тях да са за пукница??? :mrgreen:

21-24 :drinkers:
Колега недей с лошо :axe: ,аз за това се записах ф форума
:mrgreen:
Жоре, той тоа с шесте мнения(вече седем) е неспасяем батко, само пиенье и любоффф съ му у главата- те го виж го на що се праи на Езерово :arrow:
Изображение
....мъ пъ е галантен де, не мож му се отрече....

п.п.Ти, мисли, к'во шъ праят такива като нас на тая среща с тоя природосъобразен и безпорочен начин на живот дето го водим? :roll:
п.п.п. понеже Вичев мъ разсмя до сълзи с некои от постовете си, дъ запитам(Митьофф ) дали е удобно да си поспамерствам без да гласувам, че много ми харесва темата, или да си трем? :rolleyes:
п.п.п.п.Любе, гоууем си брат, понякога имаш такива уникални попадения начи....дано сколасам да дойда на Срещата.... :drinkers:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

27-29 :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тая година,така или иначе храня рибата при мен на стената и хвърлям по 3 тона царевица на седмица,имам изненада за Вас,щом се престрашихте да ми дойдете на гости :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще сменя хранилката и ще я преместя временно,преди да дойдете,да се съберат рибите при вас :lol: :lol: :lol: Ден-два преди да дойдете ще спра храненето,за да са гладни и да са там,в очакване на манджата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Имам и една лоша новина,отнасяща се до дърветата !!! От известно време се гласят да режат тополите,предния път ги спасих,и сега мисля да се опитам но да видим какво ще стане !!! Надявам се да стане след срещата,така или иначе остаряха много,гният и падат,ще стане беля и ще паднат върху някой човек :lol: :lol: :lol: Обещават да засеят нови,млади дървета,ама още се мисля да ли да тръгвам на война или да ги оставя да ги бутнат и засядат нови.Какво ще ме посъветвате,че съм бясен ??? Пак някакъв измамник се опитва да извади пари на гърба на напоителни системи,предния ги извъртя и не им плати,та тоя майче е същия миндил !!!Май ще се влиза в затвора,както е тръгнало :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Л.ВИЧЕВ- krokibg
Значи всичко е ясно ще присъствам :) А междо другото ако ти си този Любо на язовира ние се познаваме. Един път с един (твой приятел) от пловдив и ние двама от Смолян идвахме при теб (зехме малко каракуда в бидон).
Наблегнахме на кюфтетата и кебапчетата.
Язовирчето е екстра.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Commander написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тая година,така или иначе храня рибата при мен на стената и хвърлям по 3 тона царевица на седмица,имам изненада за Вас,щом се престрашихте да ми дойдете на гости :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще сменя хранилката и ще я преместя временно,преди да дойдете,да се съберат рибите при вас :lol: :lol: :lol: Ден-два преди да дойдете ще спра храненето,за да са гладни и да са там,в очакване на манджата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Имам и една лоша новина,отнасяща се до дърветата !!! От известно време се гласят да режат тополите,предния път ги спасих,и сега мисля да се опитам но да видим какво ще стане !!! Надявам се да стане след срещата,така или иначе остаряха много,гният и падат,ще стане беля и ще паднат върху някой човек :lol: :lol: :lol: Обещават да засеят нови,млади дървета,ама още се мисля да ли да тръгвам на война или да ги оставя да ги бутнат и засядат нови.Какво ще ме посъветвате,че съм бясен ??? Пак някакъв измамник се опитва да извади пари на гърба на напоителни системи,предния ги извъртя и не им плати,та тоя майче е същия миндил !!!Май ще се влиза в затвора,както е тръгнало :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Л.ВИЧЕВ- krokibg
Значи всичко е ясно ще присъствам :) А междо другото ако ти си този Любо на язовира ние се познаваме. Един път с един (твой приятел) от пловдив и ние двама от Смолян идвахме при теб (зехме малко каракуда в бидон).
Язовирчето е екстра.

Идвайте,за да не съжалявате после че сте изтървали такова грандиозно парти,ядене,пиене,песни и танци на народите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Commander написа:

Л.ВИЧЕВ- krokibg
Язовирчето е екстра.

Идвайте,за да не съжалявате после че сте изтървали такова грандиозно парти,ядене,пиене,песни и танци на народите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Има и корпус за бързо реагиране,падналите под масите,се отнасят до палатки и каравани,дан"са загуби некой случайно в тъмното.Предварително се взимат адресите,преди напиване че да се знае,кой къде спи,да не оставят някой при жената на някой по погрешка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

Има и корпус за бързо реагиране,падналите под масите,се отнасят до палатки и каравани,дан"са загуби некой случайно в тъмното.Предварително се взимат адресите,преди напиване че да се знае,кой къде спи,да не оставят някой при жената на някой по погрешка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quot

Хехехех щом им остава време за спане значи им е малко ракията. :lol:

п.с. Лошото е че аз мога да присъствам само почивните дни. Пък и на мен тоя шаранджийския риболов ми е тъмна индия, аз само тролиг практикувам. Но не пречи да пробвам.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

дали ще ме искате?????
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:дали ще ме искате?????
Абе,малко си дърт и грозен,ама ще те изтраем няколко дни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:дали ще ме искате?????
тоа па,тоа па................ти донеси лед .........па ако искаш оставай :lol: :lol: :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

какво стана 4 листа и още датат не е ясна :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Дата-мата все тая.Ама от 2 години ме гони такъв кару за тези НС-та,че неам думи.Добре че успях да се видя с някои от вас на Жребеца.Ако не ми мине пак котка път съм с вас.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
ivan_berov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan_berov »

Която и дата да се избере там сме,а който не дойде незнае какво изтърва.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

А колко са реалните? :D :rolleyes:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

M'да 58 гласа,яко народ :D :rolleyes:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”