Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нови правила от МОН..
Модератор: dantho.mihov
Re: Нови правила от МОН..
4и тъй ми, 6и ги тъкоам ф тъкоатаINCUBUS написа:Тва МОН кво значеше-нещо от сорта на ..."Мин..и отпаряме нежно"?Дъ съ тъковат у главите прости-ш си пишъ къкто си щъ,извообще ни съ пртисняам

- трапера
- сериозен играч
Някой път пишем неграмотно,защото се правим на прости
Но някои пишат така ,без да се правят

Но някои пишат така ,без да се правят

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
То това било "бъзик",колега ! Не се задълбавай толкова !!!stich написа:Примерите за неграмотност във форума са безчет.Гледам да не им обръщам внимане напоследък.
Промяната на мнението ми е продиктувано от по-долния пост на колегата INCUBUS .
Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Мар 21, 2011 9:49 am, променено общо 3 пъти.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
Наистина ли не можете да различавате бъзика /иронията и подигравката/от неграмотността или с някаква специална цел се правите на девствени ущипани за пръв път госпожици ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ma mnoo ste pravi - i as sam ZA! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Много хубава тема, но като че ли не е много интересна и актуална!!!!!
За 12 дена 20 мнения, браво за културата и образованието ни !!!!!!!!!

А в темата http://forum.nariba.com/viewtopic45158.html, за 10 часа 22 мнения, още веднъж БРАВО !

За 12 дена 20 мнения, браво за културата и образованието ни !!!!!!!!!

А в темата http://forum.nariba.com/viewtopic45158.html, за 10 часа 22 мнения, още веднъж БРАВО !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
INCUBUS написа:Наистина ли не можете да различавате бъзика /иронията и подигравката/от неграмотността или с някаква специална цел се правите на девствени ущипани за пръв път госпожици ?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
и аз го подкрепям ето такаAL KAPONE написа:Страхотну, путкрепям и азМи осфен да путкрепим новобалгарската реформа ъктивно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

-
- учете се от него
Те в това е истината или както трябва да се напише:трапера написа:Някой път пишем неграмотно,защото се правим на прости![]()
Но някои пишат така ,без да се правят![]()
Ето тук е истината

Едните се правим на интересни понякога, други обаче си и вярват

Е те НЕмогат да се оправят.
Шега или не това е истината.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- трапера
- сериозен играч
Огромна заслуга за неграмотността в днешно време /визирам нашите деца/ имат компютрите,интернет и електронните игри.Колко ли от тях са прочели една-две книги от край до край? Като гледам моя как си "чати"
Пълно е с 6;4 и @. В разговорите нормално присъстват ЛАФОВЕ като ЪМ НИ ЗНАМ ,ТЪКОЗ,УФ ЧИ КО КЪТ НИ СЪ КАЗВЪ ТЪЙ
и много други изрази.Майка ми подари на внука си три тома за Шерлок Холмс-"БЕ ЗА КО СА МИ ТЕЗ ТУХЛИ,АЗ ФИЛМА ГУ ГЛЕДЪХ"
Дали пък и принос няма и МОН? В четвърти клас трябваше да прави преразказ за това какедно момченце се сприятелява с големия жълт кашон,който тихо си лети над горската пътечка 

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- кандидат преподавател
Те точно за това става въпрос,ама що да не мога да го изрека с необходимата липса на уважение към въпросната институция и чиновниците там,включително и тези,които пишат учебниците от 22 години насам за от 1 до 12 клас ? И пак твърдя,че дори и когато се обсъждат съвсем сериозни теми,имам правата като член на този форум да изразявам мнение по какъвто си искам начин -иносказателно,с примитивни изкривени изказни средства,вулгарно-предизвикателно спрямо политиката на правителството и пр.Просто не желая да поддържам високолитературен официално достолепен стил 

При добро желание компютрите и интернет могат да се използват и за учебни цели-етотрапера написа:Огромна заслуга за неграмотността в днешно време /визирам нашите деца/ имат компютрите,интернет........

- трапера
- сериозен играч
Две мнения по въпроса няма,все пак сме XXI век.Чукваш в търсачката,намираш нужната тема слагаш си името отгоре,принтираш и домашното е готово

Това последното, в кръга на шегата

Последно промяна от трапера на Сря Мар 23, 2011 10:29 pm, променено общо 1 път.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- научил се да хвърля
Абе за XI век не знам ама виж ся XXI е друг въпрострапера написа: Две мнения по въпроса няма,все пак сме XI век.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мое да пишем кът ората, а моем и да не пишем....ама глеам да пишем, щот иначе мое да ме не разберете.....та те така...яла те как моем, къ се говори у назе:
"Мука ми припада кага заприказваме за риба.Нема съга рибоци и тава си е. А по-рано: шаранье,щуки,сомове,якбалаци,бибанье,линове...
Мани,мани...Апа тава чигата сигур я нема по Дунава вече.Но и бел амур редко излази,само по некой бабой,оклей или мръшова таранка...най-млого да се фане.Тава по Дунава кви места имаше...e-хеееее да го еба.
Нема риба бацета, що сме боклуци - браконьере довръшиа едно от рибарските райски кътчета в таа дръжава - имам предвид Дунава. Да го тура на майкя им крадлива - алчни, примитивни уроде къде след тех остава Чернобил... Тава ми а болна тема и верно ма а могу яд къде тиа смрадове съсипват сичко!
Нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете."

"Мука ми припада кага заприказваме за риба.Нема съга рибоци и тава си е. А по-рано: шаранье,щуки,сомове,якбалаци,бибанье,линове...
Мани,мани...Апа тава чигата сигур я нема по Дунава вече.Но и бел амур редко излази,само по некой бабой,оклей или мръшова таранка...най-млого да се фане.Тава по Дунава кви места имаше...e-хеееее да го еба.
Нема риба бацета, що сме боклуци - браконьере довръшиа едно от рибарските райски кътчета в таа дръжава - имам предвид Дунава. Да го тура на майкя им крадлива - алчни, примитивни уроде къде след тех остава Чернобил... Тава ми а болна тема и верно ма а могу яд къде тиа смрадове съсипват сичко!
Нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете."

На риба - като на война! Fish'n'chicks!