Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проверка
Модератор: dantho.mihov
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Re: Птоверка
Цялото ни семейство имаме билети с изключение на кучетата
незнам да ли е нужно за тях
,проверяван съм един път тоест дойдоха иараджийте и дъщеричката ми отиде при тях и им вика (чико аз имам билет докато стана на 14 години и аз сама съм си написала излета а пък батко му изтича догодина
)и те хората си заминаха решиха че няма нужда да ни проверяват всичките

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Re: Проверка
До сега не съм проверяван за билет

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Илийка къде е логиката да те проверяват на арендован водоем след като арендатора си отговаря за рибната популация ? Ами ако арендатора ми познат и си ме пуска и мрежа да пускам там,кво ще ме санкционират ли?snegk написа:Проверяван съм дори и на платен водоем, даже ми се караха, защо не съм написал името на водоема.В крайна сметка проверяващия го написа, понеже аз нямах химикал

Незнанието не е извинение.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Колега миналата година за звънарци минаха да проверяват и написаха актове на тези дето нямат билети въпреки ,че е арендован водоема,ако не се лъжа единия тръгна да обжалва акта с тезата за ерендатора ,но съда се произнесе с тезата ,че всички водоеми са държавата и би следвало да изисква билет,дори и ако водоема е в твоя земя и сам си го направил, бил под надзора на комисята за бедствия и аварийй и на органите от иара.bisqo написа:Илийка къде е логиката да те проверяват на арендован водоем след като арендатора си отговаря за рибната популация ? Ами ако арендатора ми познат и си ме пуска и мрежа да пускам там,кво ще ме санкционират ли?snegk написа:Проверяван съм дори и на платен водоем, даже ми се караха, защо не съм написал името на водоема.В крайна сметка проверяващия го написа, понеже аз нямах химикал
А защо по време на забраната арендованите водоеми не са пълни с иара-джии да правят проверки, бая актове ще напишат?

Незнанието не е извинение.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Незнам колега,много пъти и аз съм се замислял върхо това ,ще взема да им пиша едно писма да видим какво ще ми отговорятbisqo написа:А защо по време на забраната арендованите водоеми не са пълни с иара-джии да правят проверки, бая актове ще напишат?
-
- разбира нещата
билет си вадя от близо 20г. и до сега не съм проверяван никога..за по сигурно даже си изваджам и дубликат ,ако си забравя документите примерно ,другия винаги е на разположение в раницата.ама ползата е никаква като няма кой да провери.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
а да не говорим,че има и билети за промишлен риболов-демек мрежи
и тях май рядко ги проверяват 

НИКОГА КАПО,,,,
-
- ще става разбирач
или май никогаribar4oto написа:а да не говорим,че има и билети за промишлен риболов-демек мрежии тях май рядко ги проверяват

заимало са е едно немане
- Диканаров
- кандидат преподавател
Билетът ми , заедно с тези на внуците са ми в портфейла. На яз. Сопот ме проверяват редовно, но на Пясъка, Батак, Широка поляна, Доспат и Антона никога не съм имал тази чест! То верно е и това, че ги посещавам един път годишно с шуреят, но все пак! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- учете се от него
За почти 21 години с билет само веднъж видях проверка и то на другия бряг на реката
домързя ги да пресекът моста на 300м. по надолу

домързя ги да пресекът моста на 300м. по надолу

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
За 6 години нямам нито 1 проверка.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
През миналата година не са ме проверявали изобщо, а през живота ми са ме проверявали само два пъти. На яз. Йовковци и на корекцията при с. Драганово. През последните 10-тина години винаги си вадя билет. Какво удоволствие ще изпитвам по време на риболов, ако постоянно се притеснявам дали няма да ме проверят

Чете ли се или да увелича малко ?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
3-та поредна година ме проверяват и то на едно и също място.А миналата година дори 2 пъти
Преди около 2 седмици присъствах и на писане на акт.Имам и снимка,ма така и не я открих.
Всъщност намерих я:

Всъщност намерих я:

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има разрешителни за стопански риболов.ribar4oto написа:а да не говорим,че има и билети за промишлен риболов-демек мрежии тях май рядко ги проверяват
И всяка година в началото се проверяват,както и самите плавателни съдове.
В морето граничния си ги има в компа,като набере бордовия ти номер и
му е ясна ситуаията.
Чувам че са почнали масови проверки на мрежи в морето.
Ако нямат марка,прибират мрежите.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА