За какво става въпрос?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

За какво става въпрос?

Мнение от чуруликпенчо »

Преди малко се мотах в един друг сайт свързан с риболова , в който срещнах доста никове обитаващи и този форум /включително и моя/ ха-ха-ха. Вмъкнах се и в една тема наречена "Направи си сам".Незнайно защо ,в първия момент в мозъка ми се заби думата "ректумия".За лаиците това означава да ти посетят едно място дето слънце не огрява.Започнах да разсъждавам по въпроса /как така ми дойде точно тази дума в устата/ и стигнах до три възможности.
1.Става въпрос за операция на очите,но за да не се повреди ретината,операцията се прави през ректума. Това е като основен ремонт на автомобилен двигател през ауспуха. В сервизите казват ,че могат!?!?!?!
2.Става въпрос за екстракция /вадене/ на зъб през ректуума. Във флота казват,че било традиция.Аз лично не вярвам,но анадолските екстрасенси твърдят,че дори да е невъзможно,опитите ще продължат.
3.Това е метод чрез който ти изваждат ръчичките от онова място ,дето слънце не огрява.По какъв ли повод ,не зная.
Та ,помогнете ми да разбера: "За какво става въпрос в същност"?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Най добре се допитай до някой ИБРИКЧИЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Аз също съвсем официално участвам и в другия форум под никнейма, с който съм регистриран тук. Погледнах профила "Чуруликпенчо" там и се оказа, че неговия "адаш" също е от Варна и разбира от риболов, макар и скоро да е регистриран. Може би някому много се е понравило името на Пенчо Славейков и понеже вече е било заето тук - регистрирал го е там. :D :D :D
То си е за смях, де :!:
Ама истинският Чуруликпенчо от нашия форум може само да се радва, че има ревностни почитатели :idea:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не си ме разбрал правилно ,Доценте. Никнейма си е мой и аз официално съм се регистрирал /съвсем скоро/и в другия форум /в което няма нищо лошо естествено/.
Темата я подхванах по една друга причина /нещо,което ме задразни там/ и се опитах някак по-полечка /в стил 5 кила/да подскажа и на другите участници и в двата форума ,че там нещата са подредени по по-особен начин. Ти си умен човек и предполагам си усетил нещата почти веднага.
Обаче не стана "по-полечка" работата,ами май се натресох като слон в стъкларски магазин.

П.П. Никнейма ме е спасявал от катаджии в Сливен преди много години,когато бях ученик и токущо бях взел шофьoрска книжка. Тогава точно изучавахме Славейков и ..........абе дълга история,ама и до сега си спомням случая и го разказвам с удоволствие.Та оттам и никнейма.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

чуруликпенчо написа:Обаче не стана "по-полечка" работата,ами май се натресох като слон в стъкларски магазин.

П.П. Никнейма ме е спасявал от катаджии в Сливен преди много години,когато бях ученик и токущо бях взел шофьoрска книжка. Тогава точно изучавахме Славейков и ..........абе дълга история,ама и до сега си спомням случая и го разказвам с удоволствие.Та оттам и никнейма.
Ех, Слоне, Слоне - конска ми глава моя, както казват нашите сънародници шопите :D В казармата официалният ми прякор беше Слона, доста по-късно станах Доцент. Често ходя на площад "Славейков" в София и си сядам на пейката при дедо Петко и батьо Пенчо, щото съм им фен и на двамата...
Извинявай, брат, ама и аз като Слон в стъкларски магазин :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Аз в МАНИЯТА сам PENN :shock: ,тия дни може да има прекрастване и тук :wink: :P
Не дърпай ...... за ......
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

И аз съм регистриран и на двете места, с еднакви никове, а честно казано понякога поради мързел пускам и еднакви теми :roll: :lol:
Кефя се по различен начин и на двата форума :P

Но така или иначе нищо не разбрах от настоящата тема :?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Аз също нищо не разбирам... :lol: ....Доценте къф е тоя "СЪСПЕНС".... :cry:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Викам да приключим темата.Ние с Доцента се разбрахме за какво става въпрос,така че да не разбунваме повече духовете.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

чуруликпенчо написа:Викам да приключим темата.Ние с Доцента се разбрахме за какво става въпрос,така че да не разбунваме повече духовете.
Абсолютно съм съгласен с колегата Чуруликпенчо, даже моля модератора да бамне един ключ :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”