Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За какво става въпрос?
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
За какво става въпрос?
Преди малко се мотах в един друг сайт свързан с риболова , в който срещнах доста никове обитаващи и този форум /включително и моя/ ха-ха-ха. Вмъкнах се и в една тема наречена "Направи си сам".Незнайно защо ,в първия момент в мозъка ми се заби думата "ректумия".За лаиците това означава да ти посетят едно място дето слънце не огрява.Започнах да разсъждавам по въпроса /как така ми дойде точно тази дума в устата/ и стигнах до три възможности.
1.Става въпрос за операция на очите,но за да не се повреди ретината,операцията се прави през ректума. Това е като основен ремонт на автомобилен двигател през ауспуха. В сервизите казват ,че могат!?!?!?!
2.Става въпрос за екстракция /вадене/ на зъб през ректуума. Във флота казват,че било традиция.Аз лично не вярвам,но анадолските екстрасенси твърдят,че дори да е невъзможно,опитите ще продължат.
3.Това е метод чрез който ти изваждат ръчичките от онова място ,дето слънце не огрява.По какъв ли повод ,не зная.
Та ,помогнете ми да разбера: "За какво става въпрос в същност"?
1.Става въпрос за операция на очите,но за да не се повреди ретината,операцията се прави през ректума. Това е като основен ремонт на автомобилен двигател през ауспуха. В сервизите казват ,че могат!?!?!?!
2.Става въпрос за екстракция /вадене/ на зъб през ректуума. Във флота казват,че било традиция.Аз лично не вярвам,но анадолските екстрасенси твърдят,че дори да е невъзможно,опитите ще продължат.
3.Това е метод чрез който ти изваждат ръчичките от онова място ,дето слънце не огрява.По какъв ли повод ,не зная.
Та ,помогнете ми да разбера: "За какво става въпрос в същност"?
Аз също съвсем официално участвам и в другия форум под никнейма, с който съм регистриран тук. Погледнах профила "Чуруликпенчо" там и се оказа, че неговия "адаш" също е от Варна и разбира от риболов, макар и скоро да е регистриран. Може би някому много се е понравило името на Пенчо Славейков и понеже вече е било заето тук - регистрирал го е там.
То си е за смях, де
Ама истинският Чуруликпенчо от нашия форум може само да се радва, че има ревностни почитатели

То си е за смях, де

Ама истинският Чуруликпенчо от нашия форум може само да се радва, че има ревностни почитатели

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не си ме разбрал правилно ,Доценте. Никнейма си е мой и аз официално съм се регистрирал /съвсем скоро/и в другия форум /в което няма нищо лошо естествено/.
Темата я подхванах по една друга причина /нещо,което ме задразни там/ и се опитах някак по-полечка /в стил 5 кила/да подскажа и на другите участници и в двата форума ,че там нещата са подредени по по-особен начин. Ти си умен човек и предполагам си усетил нещата почти веднага.
Обаче не стана "по-полечка" работата,ами май се натресох като слон в стъкларски магазин.
П.П. Никнейма ме е спасявал от катаджии в Сливен преди много години,когато бях ученик и токущо бях взел шофьoрска книжка. Тогава точно изучавахме Славейков и ..........абе дълга история,ама и до сега си спомням случая и го разказвам с удоволствие.Та оттам и никнейма.
Темата я подхванах по една друга причина /нещо,което ме задразни там/ и се опитах някак по-полечка /в стил 5 кила/да подскажа и на другите участници и в двата форума ,че там нещата са подредени по по-особен начин. Ти си умен човек и предполагам си усетил нещата почти веднага.
Обаче не стана "по-полечка" работата,ами май се натресох като слон в стъкларски магазин.
П.П. Никнейма ме е спасявал от катаджии в Сливен преди много години,когато бях ученик и токущо бях взел шофьoрска книжка. Тогава точно изучавахме Славейков и ..........абе дълга история,ама и до сега си спомням случая и го разказвам с удоволствие.Та оттам и никнейма.
Ех, Слоне, Слоне - конска ми глава моя, както казват нашите сънародници шопитечуруликпенчо написа:Обаче не стана "по-полечка" работата,ами май се натресох като слон в стъкларски магазин.

Извинявай, брат, ама и аз като Слон в стъкларски магазин

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- чуруликпенчо
- сериозен играч