Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
днес никои още не се е похвалил-има ли слука няма ли?bachoivo написа:Тъкмо се прибирам от там...и след обяд същата работа-ду'а, ду'а ама не на мястоbg42 написа:тази заран на Текето-само вятар и вълниbachoivo написа:След 10-тина мин. отпрашвам към Текето с основна цел да пробвам различните монтажи на фидера, а ако излезе и някоя риба още по-добреИнфо по-късно.
P.S. Сутрина (към 10-10:30) се разходих по Реката зад корабната. Голям вятър, вълни като на моретоИмаше 2-3 човека, ам не видях някой да хване нещо. На ферибота дребосък дърпат хората-косатчета, костурчета и др. такива
![]()
3 часа упорствах на фидер ама и бутване нямаше даже. После се преместих на малкото и опънах 6-така.....за 1 час 10-тина облеза и 2 попчета

днес на текето от 14.00 до 15.30 една бяла рибка около 35 см. на туистер,естествено рибока си плува отново в езерото!
Днес на Янтра - пълно капо. Нямаше нито 1 рибка в района. Нямаше и рибари. Дъно, плувка, фидер, спининг - НИЩО. Най вероятно преди нас са минали бракониери. Местните казват че имало токаджий в района. Просто няма друго обяснение. Поздрави 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър ден и от мен, колеги 
Та имам следната питанка: каква е ситуацията с платените любов в района тая година - Чифлика, Писанец, Цар Калоян, Юпер и др. знайни и незнайни обекти на риболовната страст. Наближава забраната, трябва да се проучат нещата
Мерси предварително!

Та имам следната питанка: каква е ситуацията с платените любов в района тая година - Чифлика, Писанец, Цар Калоян, Юпер и др. знайни и незнайни обекти на риболовната страст. Наближава забраната, трябва да се проучат нещата

Мерси предварително!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Имам инфо за Балкански от собствениците:
Тази година са го зарибили и няма да се пуска за риболов.
Наслука на колегите!
П.С. svil - докладвай, какво направи на ферибота?
Наслука на колегите!
-
- научил се да хвърля
как е положението на ряхово колеги че несъм ходил от 10 дена ,дава ли си още рибки да направя един последен преди забраната
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не знам колегата svil какво е хванал, ама аз минах от там за 10-15мин в събота. Водата се е покачила - резонно след като качва Рекатаkutinchev написа:Имам инфо за Балкански от собствениците:
Наслука на колегите!

- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
kutinchev написа: П.С. svil - докладвай, какво направи на ферибота?
Голям вятър. Аз все пак съм тръгнал за облес с основно 0,10, повод 0,08, кука 20 и плувка 0,3 г. Можеш да си представиш за какво гонене на такъма беше като се опитвам да хвърля. Издържах около час и половина и си бих камшика. За това време успях да излъжа 4-5 бройки. Половината ги засякох, другата въобще не разбрах че кълве. От там минах зад корабната. Мислех да похвърлям малко със спининга. Там вълни като тези в Япония. Вятър също ти го нач...ва до немай къде си. Не ми се прибираше и навръщане спрях на Лома да похвърлям малко. Не съм се надявал на нещо, просто исках да тествам новите воблери, че нямаха все още водна проба.
П.П Отбий се някоя сряда на Жорелата. Не сме се виждали от цял век. Ако решиш да мърдаш на някъде дрънкай за нещо съвместно.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дубрю тру, колегията 
Пак имам една питанка - някой знае ли нещо за корекциите на р. Янтра в района на гр. Бяла. Има там няколко, ама така и не ми се е отдавала възможност да ги тествам
Не говоря за актуална информация, а по принцип дали излиза нещо там......интересно дали ще бъдат разрешени през забраната...

Пак имам една питанка - някой знае ли нещо за корекциите на р. Янтра в района на гр. Бяла. Има там няколко, ама така и не ми се е отдавала възможност да ги тествам

Не говоря за актуална информация, а по принцип дали излиза нещо там......интересно дали ще бъдат разрешени през забраната...
Вчера ходих на Ряхово от към 13.00 до 18.00 пълна греда.
Времето супер , няма вятър , няма вълни 17 гр. температура на въздуха.Едно косатче и една бабушка.Много рибари, към 15 човека и никой нищо.Иначе бях със същата захранка както преди 4 дена,но разликата е 5.500 кг риба
ден със ден не си прилича.

Above us only sky
За старите корита на р. Янтра, т.н. "Корекции", мога да дам информация за тези в Община Ценово, но не и за тези около Бяла. Към настоящият момент са свободни за риболов,забранени са през забраната и основно се лови каракуда, не много едра.
Тази риба вече е в Русе.lfc_boy написа:Вчера ходих на Ряхово от към 13.00 до 18.00 пълна греда.Времето супер , няма вятър , няма вълни 17 гр. температура на въздуха.Едно косатче и една бабушка.Много рибари, към 15 човека и никой нищо.Иначе бях със същата захранка както преди 4 дена,но разликата е 5.500 кг риба
![]()

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е колега ти изтрепа рибата там, тя се наплаши и бяга само докато се появиш на брегаlfc_boy написа:Вчера ходих на Ряхово от към 13.00 до 18.00 пълна греда.Времето супер , няма вятър , няма вълни 17 гр. температура на въздуха.Едно косатче и една бабушка.Много рибари, към 15 човека и никой нищо.Иначе бях със същата захранка както преди 4 дена,но разликата е 5.500 кг риба
![]()

А дано, ама надали....ще я тестваме събота и неделяkasabinho написа:Тази риба вече е в Русе.lfc_boy написа:Вчера ходих на Ряхово от към 13.00 до 18.00 пълна греда.Времето супер , няма вятър , няма вълни 17 гр. температура на въздуха.Едно косатче и една бабушка.Много рибари, към 15 човека и никой нищо.Иначе бях със същата захранка както преди 4 дена,но разликата е 5.500 кг риба
![]()

Благодарско колегаaspius написа:За старите корита на р. Янтра, т.н. "Корекции", мога да дам информация за тези в Община Ценово, но не и за тези около Бяла. Към настоящият момент са свободни за риболов,забранени са през забраната и основно се лови каракуда, не много едра.

Може би са имали на предвид, че ще го зарибяват тази година, но аз се набутах да отида до там на 25.03.2011(Петък) и беше източен.kutinchev написа:Имам инфо за Балкански от собствениците:
Наслука на колегите!
Колеги на ферибота как върви риболова ? Благодаря предварително
Хвани и пусни !