яз. Копринка ???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

tetko
разбира нещата
разбира нещата

яз. Копринка ???

Мнение от tetko »

Колеги дайте инфо - кой каквото може.
Благодаря и наслука !
veko
новобранец
новобранец

Мнение от veko »

здр. колега събота бях на копринка ,рано сутринта в горния край на язовира на плачи могила.за 4 часа с телескоп на плувка двама човека хванахме над 20 каракуди и поне 30 червеноперки.абе голям кеф кво да ти кажа рибата там яко беше избила.Интересно обаче че само ние хванахме просто набарахме място ,а струвта е само земен червей,а наи добре да сложиш в захранката една шепа накълцан от него.аре успех и да се похвалиш ко си направил.и сериозно спука се да калве въобще не преувеличавам, но не давам гаранция на секи за успешен излет.аре,аре
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Жеко, дай малко инфо за масата на каракудата? Иначе червеноперката не ми е интересна. Благодарско!
veko
новобранец
новобранец

Мнение от veko »

Всички каракуди са само едри!!!! Около 400 -500 гр.
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Благодаря много. Остане ли ми свободен ден до забраната ще пробвам. Аз между впрочем Копринка познавам съвсем малко, нищо че ми е само на 35 км. Ще търся водачи за местата. Още веднъж - благодарско!
veko
новобранец
новобранец

Мнение от veko »

Значи мястото е много важно. Да не се забиеш някаде до стената. Ние бяхме на Плачи Могила до село Долно Сахране близо до устието. Хвърляш във върбите на плувка и тва е. Ако ти трябва още нещо питай. до скоро
koko
новобранец
новобранец

Мнение от koko »

veko ,kagi molj te ot dolno sahrane,kak se stiga do pla4i mogila 4e mi pisna ot 4aushan i 4ernoveperka i me4taj za stari karakudi....
v momenta na ivailovgrad-borislavzi karakudadta j njma,drapnala se e navatre,vodata e padnala s 2 metra,na pjsaka karakudata ve4e se bie aktivno i ne vzema,na mariza na svilengrad samo edini4ni slabi karakudi po 100 grama....-za istinnosta na informazijta garantiram li4no...
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

koko, моля дай инфо от кога нивото на Ив...град е паднало с 2 м. На местата където ходя нормалната дълбочина е 1.5-1,7 м. Аз лично бях в събота (09.04) и такова чудо нямаше. Предстои ми излет тази събота и да не ми се случи както през 2003 г. когато при Бориславци течеше една вада - 50 см. Благодаря!
koko
новобранец
новобранец

Мнение от koko »

nikalas,nivoto tam e padnalo megdu 29.03.04 i 09.04 s dva metra i sled tova se ka4lo s polovin metar,na 09 i az bjh tam,govorih s trima mestni,golemite karakudi sa izlizali na 26,27 mart,vidjh zapis na kamera s datata.po brega jsno li4eshe kade e bila vodata.taka 4e ne se pritesnjvai,voda ima i e kraino vreme karakudata da doide.iznanadata za 2003 si j spomnjm i az .....v zahrankata ako slogish i vareno gito shte saberesh i babushki kato bireni butilki.....az gi namerih otdjsno na rekata na agala na zaliva i jzovira na 3.5 dalbo4ina,neobi4aino za tozi sezon i t o na kamenisto dano bez trevi....uspeh i dano dartite karakudi te navestjt...
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Mного кофти започнахме да пишем не там където му е мястото, но все пак не е добре да не се отговаря. И аз бях на 8 и 9 т.м. По въпроса с каракудата моята инф е, че някъде преди 01.04 е паднала градушка и оттогава се е дръпнала. Инфото ми също е от местни. В събота пак ще съм там и ако не даде - след забраната. Повече за Ив. в тази тема предлагам да не пишем.
veko
новобранец
новобранец

Мнение от veko »

Та къде е Плачи Могила.Стигаш разклона за Долно Сахране, там ще видиш една спирка до пътя,хвашташ пътя до нея покрай гробищата и само по него.Като стигнесх язовира ще видиш едни полуостровчета и доста върби по тях.Е тва цялото място се нарича Плачи Могила.Най-добре дава точно между полуостровите във върболака. Това е колега.
аре наслука.
koko
новобранец
новобранец

Мнение от koko »

blagodaj ti veko,nasluka
ako ne ti varvi v ribolova hste ti varvi v ljbovta....
veko
новобранец
новобранец

Мнение от veko »

вчера бях на Копринка.Мнооооого слабо.Едвам едвам хванах 5 рибки. не знам какво стана, но може би защото целия район беше опасан с мрежи.Просто чак такава разлика с предния ден не мога да си обясня по друг начин.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”