Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Копринка ???
Модератор: Paublo_Eskobar
яз. Копринка ???
Колеги дайте инфо - кой каквото може.
Благодаря и наслука !
Благодаря и наслука !
здр. колега събота бях на копринка ,рано сутринта в горния край на язовира на плачи могила.за 4 часа с телескоп на плувка двама човека хванахме над 20 каракуди и поне 30 червеноперки.абе голям кеф кво да ти кажа рибата там яко беше избила.Интересно обаче че само ние хванахме просто набарахме място ,а струвта е само земен червей,а наи добре да сложиш в захранката една шепа накълцан от него.аре успех и да се похвалиш ко си направил.и сериозно спука се да калве въобще не преувеличавам, но не давам гаранция на секи за успешен излет.аре,аре
veko ,kagi molj te ot dolno sahrane,kak se stiga do pla4i mogila 4e mi pisna ot 4aushan i 4ernoveperka i me4taj za stari karakudi....
v momenta na ivailovgrad-borislavzi karakudadta j njma,drapnala se e navatre,vodata e padnala s 2 metra,na pjsaka karakudata ve4e se bie aktivno i ne vzema,na mariza na svilengrad samo edini4ni slabi karakudi po 100 grama....-za istinnosta na informazijta garantiram li4no...
v momenta na ivailovgrad-borislavzi karakudadta j njma,drapnala se e navatre,vodata e padnala s 2 metra,na pjsaka karakudata ve4e se bie aktivno i ne vzema,na mariza na svilengrad samo edini4ni slabi karakudi po 100 grama....-za istinnosta na informazijta garantiram li4no...
koko, моля дай инфо от кога нивото на Ив...град е паднало с 2 м. На местата където ходя нормалната дълбочина е 1.5-1,7 м. Аз лично бях в събота (09.04) и такова чудо нямаше. Предстои ми излет тази събота и да не ми се случи както през 2003 г. когато при Бориславци течеше една вада - 50 см. Благодаря!
nikalas,nivoto tam e padnalo megdu 29.03.04 i 09.04 s dva metra i sled tova se ka4lo s polovin metar,na 09 i az bjh tam,govorih s trima mestni,golemite karakudi sa izlizali na 26,27 mart,vidjh zapis na kamera s datata.po brega jsno li4eshe kade e bila vodata.taka 4e ne se pritesnjvai,voda ima i e kraino vreme karakudata da doide.iznanadata za 2003 si j spomnjm i az .....v zahrankata ako slogish i vareno gito shte saberesh i babushki kato bireni butilki.....az gi namerih otdjsno na rekata na agala na zaliva i jzovira na 3.5 dalbo4ina,neobi4aino za tozi sezon i t o na kamenisto dano bez trevi....uspeh i dano dartite karakudi te navestjt...
Mного кофти започнахме да пишем не там където му е мястото, но все пак не е добре да не се отговаря. И аз бях на 8 и 9 т.м. По въпроса с каракудата моята инф е, че някъде преди 01.04 е паднала градушка и оттогава се е дръпнала. Инфото ми също е от местни. В събота пак ще съм там и ако не даде - след забраната. Повече за Ив. в тази тема предлагам да не пишем.
Та къде е Плачи Могила.Стигаш разклона за Долно Сахране, там ще видиш една спирка до пътя,хвашташ пътя до нея покрай гробищата и само по него.Като стигнесх язовира ще видиш едни полуостровчета и доста върби по тях.Е тва цялото място се нарича Плачи Могила.Най-добре дава точно между полуостровите във върболака. Това е колега.
аре наслука.
аре наслука.