Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Къде най-близко до Варна?
Модератор: sapuna
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къде най-близко до Варна?
Колеги,кажете някой водоем,или река в радиус 50 км от Варна,където има сулка и шанса за слука е по-голям,от колкото шанса за капо.
Аз чух,че на някакви развъдници около с.Брестак имало много сулка,на Засмяново,за Цонево знам,че има,но май там шанса да си тръгнеш без улов е 90%.В Камчия някой да е ловил?Дайте инфо къде и на какво.
Аз чух,че на някакви развъдници около с.Брестак имало много сулка,на Засмяново,за Цонево знам,че има,но май там шанса да си тръгнеш без улов е 90%.В Камчия някой да е ловил?Дайте инфо къде и на какво.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
- Stanimir17
- сериозен играч
Kамба колега не знам кой ти е пуснал тая муха за Брестак ама яко те е заребил .Миналата година имах 4 излета там и по-голям шаран от 3-4 кг не съм ловил и при това такива екземпляри са рядкост .Това са 2 гьола по 1 декар с обща стена пълно е с таранка и подводна растителност.От време на време се лови някои по-преличен шарко и това е макар че един кой колега спомена че е хвана и амур но аз лично не сам.Без да те обнадеждавам но за мен това не е най доброто място за риболов, а решението си е твое.Ако все пак решиш да пробваш касмет!
-
- научил се да хвърля
Колега за Ботево инфото е старо. Когато правиха Одринци верно източиха ботевския да го напълнят и после няколко години Ботево беше една локва. Но от 2 години го напълниха отново.Що се касае до Одринци в четвъртък бях там изкарах къде 9-10 кг таранка и днес бях там мъчих да излъжа някой шарко на царевица но .. голямата скука.Иначе от време на време дава шаран и бяла но основното е таранката и костура. И още нещо Одринци и Николаевка са двата язовира в региона на които може да се лови по време на забраната.scorpion написа:скоро няма и да се чуе - и двата бяха източени.gtamahkyarov написа:преди време имаше сулка на язовира до село звънец но май вече нищо няма там.също и до село ботево в язовира имаше.но скоро нищо не се чува за тези язовирчета.ако някой колега има по прясно инфо да каже.
Наслука

3 лв на човек-рибата не се плаща,през седмицата може и да ти се разминат трите лева,май ги мързи да обикалят.Камбата написа:КАкво се плаща на Одринци?
Внимание: В дъждовно време по добре да се мине от южната страна през село Дончево, там има стар чакълен път койо се спуска до язовира и е добре ако колата ти е 4х4

НАСЛУКА

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре тръгваме за Одринци,ама не сме ходили досега.Я ми кажете само ПРЕЗ КОЕ СЕЛО се минава до дълбоките места с белите риби и сомчетата?
Кажете също и пътят до язовира как е,черен,или асфалт,че сме с лека кола,а ако вали не ми се затъва.Много спешно ми трябва инфото,утре рано тръгваме!
Кажете също и пътят до язовира как е,черен,или асфалт,че сме с лека кола,а ако вали не ми се затъва.Много спешно ми трябва инфото,утре рано тръгваме!
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От кое село трябва да мина,че да стигна до местността Баба Илийца???Утре сутринта като се събудя ще вляза да прочета какво сте писали,че умирам за сън.Пишете,няма време!Кажете само от кое село се минава към местността,до самото село Одринци ходи ли се,или от друго съседно село?Пътя как е?
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Stanimir17
- сериозен играч