Къде най-близко до Варна?

Модератор: sapuna

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Къде най-близко до Варна?

Мнение от Камбата »

Колеги,кажете някой водоем,или река в радиус 50 км от Варна,където има сулка и шанса за слука е по-голям,от колкото шанса за капо.

Аз чух,че на някакви развъдници около с.Брестак имало много сулка,на Засмяново,за Цонево знам,че има,но май там шанса да си тръгнеш без улов е 90%.В Камчия някой да е ловил?Дайте инфо къде и на какво.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
sea shadow
новобранец
новобранец

Мнение от sea shadow »

Колега, на Засмяново бяла риба няма и никога не е имало ...
Моята инфо: Цонево, Тутраканци, Тръстиково.
За тези развъдници около с. Брестак никога не съм чувал :?
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

Цонево
Одринци
Последно промяна от Stanimir17 на Чет Авг 16, 2007 12:51 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Мнение от AHTuXPuCT »

Kамба колега не знам кой ти е пуснал тая муха за Брестак ама яко те е заребил .Миналата година имах 4 излета там и по-голям шаран от 3-4 кг не съм ловил и при това такива екземпляри са рядкост .Това са 2 гьола по 1 декар с обща стена пълно е с таранка и подводна растителност.От време на време се лови някои по-преличен шарко и това е макар че един кой колега спомена че е хвана и амур но аз лично не сам.Без да те обнадеждавам но за мен това не е най доброто място за риболов, а решението си е твое.Ако все пак решиш да пробваш касмет!
gtamahkyarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gtamahkyarov »

преди време имаше сулка на язовира до село звънец но май вече нищо няма там.също и до село ботево в язовира имаше.но скоро нищо не се чува за тези язовирчета.ако някой колега има по прясно инфо да каже.
Аватар
yanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yanev »

gtamahkyarov написа:преди време имаше сулка на язовира до село звънец но май вече нищо няма там.също и до село ботево в язовира имаше.но скоро нищо не се чува за тези язовирчета.ако някой колега има по прясно инфо да каже.
скоро няма и да се чуе - и двата бяха източени.
mat3
новобранец
новобранец

Мнение от mat3 »

До Варна най-близо за бяла риба ходя на Одринци. Миналата година имах доста добри удари но само нощем. Проблем е стръвта. Костура много разваля примамките и често се хваща. Иначе таранката там удря на леко буквално през минута.
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

scorpion написа:
gtamahkyarov написа:преди време имаше сулка на язовира до село звънец но май вече нищо няма там.също и до село ботево в язовира имаше.но скоро нищо не се чува за тези язовирчета.ако някой колега има по прясно инфо да каже.
скоро няма и да се чуе - и двата бяха източени.
Колега за Ботево инфото е старо. Когато правиха Одринци верно източиха ботевския да го напълнят и после няколко години Ботево беше една локва. Но от 2 години го напълниха отново.Що се касае до Одринци в четвъртък бях там изкарах къде 9-10 кг таранка и днес бях там мъчих да излъжа някой шарко на царевица но .. голямата скука.Иначе от време на време дава шаран и бяла но основното е таранката и костура. И още нещо Одринци и Николаевка са двата язовира в региона на които може да се лови по време на забраната.
Наслука
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

КАкво се плаща на Одринци?

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Камбата написа:КАкво се плаща на Одринци?
3 лв на човек-рибата не се плаща,през седмицата може и да ти се разминат трите лева,май ги мързи да обикалят.
Внимание: В дъждовно време по добре да се мине от южната страна през село Дончево, там има стар чакълен път койо се спуска до язовира и е добре ако колата ти е 4х4 :wink: подстъпите към язовира са все стръмни.
НАСЛУКА
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

наблюденията ми показват,че бялата риба на Одринци сега кълве само на плувка, за 4 излета опитите ми на дъно се оказаха безуспешни, може и да си правя такъмите по неправилен начин, незнам
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Утре тръгваме за Одринци,ама не сме ходили досега.Я ми кажете само ПРЕЗ КОЕ СЕЛО се минава до дълбоките места с белите риби и сомчетата?

Кажете също и пътят до язовира как е,черен,или асфалт,че сме с лека кола,а ако вали не ми се затъва.Много спешно ми трябва инфото,утре рано тръгваме!

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

От кое село трябва да мина,че да стигна до местността Баба Илийца???Утре сутринта като се събудя ще вляза да прочета какво сте писали,че умирам за сън.Пишете,няма време!Кажете само от кое село се минава към местността,до самото село Одринци ходи ли се,или от друго съседно село?Пътя как е?

- Лий Улф - 1939 г.
stel
новобранец
новобранец

Мнение от stel »

Стара информация за плащането на Одринци:)Вече е 5 лв.Някой има ли представа в . Пчелник има ли язовир и какви са условията?
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

мога ли да хвана малка рибка на място на Одринци?
и какви са?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”