Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Чат-лаф - Русе
Направо ти завидях!
Някой може ли да ми подскаже от къде да си купя рибно брашно!?
Абе брат ти ли ми звъня вчера така и неразбрахVlado_852 написа:Направо ти завидях!

Топчета ще правимVlado_852 написа:Направо ти завидях!

- Vlado_852
- разбира нещата
ribarq92 написа:Абе брат ти ли ми звъня вчера така и неразбрахVlado_852 написа:Направо ти завидях!

Не знайш с кой говориш ама препоръчваш а!?

Нещо по горния въпрос?

- Vlado_852
- разбира нещата
kasabinho написа:Топчета ще правим

Ей ги първите. Шокобан...

Ибрееее, арни шарани. На Текето няма ли тази година, дай малко инфо за там , че не съм разпитвал изобщо. Има ли изваден някакъв през пролетта? На Дунава от време на време хващат някой дребосък шаро, тей че и на Текето трябва да са тръгнали.

Не съм ходил,но чувам че таранка дърпат яко... Утре ще я пробвам и ще дам инфоkasabinho написа:Ибрееее, арни шарани. На Текето няма ли тази година, дай малко инфо за там , че не съм разпитвал изобщо. Има ли изваден някакъв през пролетта? На Дунава от време на време хващат някой дребосък шаро, тей че и на Текето трябва да са тръгнали.

- Vlado_852
- разбира нещата
Никой ли не знае?Vlado_852 написа:Някой може ли да ми подскаже от къде да си купя рибно брашно!?
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
ОООООООО Венци ади де, казвай каде и съм там аз съм се застопорил на едно гьолище ама ще мръдна като трябва щом е за збирка иВенци ® написа:Ato написа:уууу тва добре
ще може събота и неделя да съ фъргат примамки
Ама който е свободен.Аз и двата дни съм на работа и по този вариант приключвам на 15.04. както си е по закон.Добре,че няма такава забрана за пиьенето.Аз го бях отказал ама Ато ,пий та пий едно малко,че от кафе и тоник биело по бърже сърцето.И ся пак пифтуня на воля.Като влезе забраната ще ви спретна една среща на някое платено гьолище да са напифтуним.Ааааааа!!!

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
ам чи лошо че събота на 16 съм на работа но нищо не ме бърка да дода и аз у неделяK.KOLEV79 написа:ОООООООО Венци ади де, казвай каде и съм там аз съм се застопорил на едно гьолище ама ще мръдна като трябва щом е за збирка иВенци ® написа:Ato написа:уууу тва добре
ще може събота и неделя да съ фъргат примамки
Ама който е свободен.Аз и двата дни съм на работа и по този вариант приключвам на 15.04. както си е по закон.Добре,че няма такава забрана за пиьенето.Аз го бях отказал ама Ато ,пий та пий едно малко,че от кафе и тоник биело по бърже сърцето.И ся пак пифтуня на воля.Като влезе забраната ще ви спретна една среща на някое платено гьолище да са напифтуним.Ааааааа!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
[/quote]
ОООООООО Венци ади де, казвай каде и съм там аз съм се застопорил на едно гьолище ама ще мръдна като трябва щом е за збирка и
[/quote]
ам чи лошо че събота на 16 съм на работа но нищо не ме бърка да дода и аз у неделя[/quote]
Е чакайде не знае кога и каде ,Венци още не е казал нищо.

ОООООООО Венци ади де, казвай каде и съм там аз съм се застопорил на едно гьолище ама ще мръдна като трябва щом е за збирка и

ам чи лошо че събота на 16 съм на работа но нищо не ме бърка да дода и аз у неделя[/quote]
Е чакайде не знае кога и каде ,Венци още не е казал нищо.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
ши кажи той ама кога ще е това
да видим аз съм навит де поне за неделя
да видим аз съм навит де поне за неделя
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ного фотогеничен тоя Ато бре.Гледах го по телавизора как лови рипки,щот на живо не мога
.Ходи все с мними шаранисти да ловат по йедри от него .Аз съм таранист,ама нямам късмета да съм ходил с него за риби,обаче след забраната се надявам и това да се случи
.

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......