Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лефера дойде...
Модератор: dantho.mihov
Лефера дойде...
Лефера дойде на мрежите...през празниците...може да дойде на блесните и воблерите...хахаха...
На 25 вали гърми...с Михалич и Мирко на Перла...а после може да отдадем нужното на гьола...
Ама м/у ЛЕФЕР и КУСТУР...избирам първото...то място за сравнение няма...
Дерзай ДОЦЕНТЕ...

На 25 вали гърми...с Михалич и Мирко на Перла...а после може да отдадем нужното на гьола...

Ама м/у ЛЕФЕР и КУСТУР...избирам първото...то място за сравнение няма...

Дерзай ДОЦЕНТЕ...

- Михалич
- ще става разбирач

Емблемите на Морските вълци - гледам са ми на бюрото

Май ще патуваме на 25 след 18 ч. - хич не ми се дреме в СЗ-то, ама какво да се прави

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Михалич, те много арни бре...докато сайта се насоса да си отпечата фланелки...Морските вълци са с едни гърди напред...хахаха...
Днес ходих до Рибмага...срещу Старата Поща...сколасах една нова макаричка...ТЕБЕН...китайска евтинийка...да не съм валат...та слешнах няколко от Вълците...като чуша за стикерите...заподскачаха от кеф...ще им оставя няколко лепенки в тоя магазин...да има да се кичат...хахаха...
А звънни един телефон като пристинеш..тъкмо сина ми е тук...да поговорите за оная работа.......
Ама не звъни посред нощите...щото след изпитата биричка съм глух и ням...хахахаха...

Днес ходих до Рибмага...срещу Старата Поща...сколасах една нова макаричка...ТЕБЕН...китайска евтинийка...да не съм валат...та слешнах няколко от Вълците...като чуша за стикерите...заподскачаха от кеф...ще им оставя няколко лепенки в тоя магазин...да има да се кичат...хахаха...

А звънни един телефон като пристинеш..тъкмо сина ми е тук...да поговорите за оная работа.......

Ама не звъни посред нощите...щото след изпитата биричка съм глух и ням...хахахаха...

Re: Лефера дойде...
Батка, ще дерзая, ама около кака Доцентица, че я смъкна грип някакъв, иначе и тя искаше да идем на Приморско, щото бяхме с нея там 4 дни около Нова година, когато хванах оня калкан на Перла...batmilen написа: Дерзай ДОЦЕНТЕ...![]()
![]()
![]()
Мали-и-й, кви нови блесни и силиконки имам - изпратиха ми ги хамериканските събратя "Морски вълци" за Великден, ама още не съм ги пробвал в реални морски условия

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Михалич
- ще става разбирач
"...докато сайта се насоса да си отпечата фланелки...Морските вълци са с едни гърди напред...хахаха... "
То нали за тва сме вълци - сами си гледаме "работата", мълчим си и действаме. Пък стадото си върви ... После някой се облещтва и се чуди какво става ...

Да му еба и сензорните бутони на ГСМ-то
То нали за тва сме вълци - сами си гледаме "работата", мълчим си и действаме. Пък стадото си върви ... После някой се облещтва и се чуди какво става ...

Да му еба и сензорните бутони на ГСМ-то

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!