Лефера дойде...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Лефера дойде...

Мнение от batmilen »

Лефера дойде на мрежите...през празниците...може да дойде на блесните и воблерите...хахаха... :lol:

На 25 вали гърми...с Михалич и Мирко на Перла...а после може да отдадем нужното на гьола... :lol:

Ама м/у ЛЕФЕР и КУСТУР...избирам първото...то място за сравнение няма... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дерзай ДОЦЕНТЕ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Ще дойде ми - къде ще ходи :lol:
Емблемите на Морските вълци - гледам са ми на бюрото :lol:
Май ще патуваме на 25 след 18 ч. - хич не ми се дреме в СЗ-то, ама какво да се прави :cry:

Изображение
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Михалич, те много арни бре...докато сайта се насоса да си отпечата фланелки...Морските вълци са с едни гърди напред...хахаха... :lol:

Днес ходих до Рибмага...срещу Старата Поща...сколасах една нова макаричка...ТЕБЕН...китайска евтинийка...да не съм валат...та слешнах няколко от Вълците...като чуша за стикерите...заподскачаха от кеф...ще им оставя няколко лепенки в тоя магазин...да има да се кичат...хахаха... :lol:

А звънни един телефон като пристинеш..тъкмо сина ми е тук...да поговорите за оная работа....... :lol:

Ама не звъни посред нощите...щото след изпитата биричка съм глух и ням...хахахаха... :lol:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Лефера дойде...

Мнение от docenta »

batmilen написа: Дерзай ДОЦЕНТЕ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Батка, ще дерзая, ама около кака Доцентица, че я смъкна грип някакъв, иначе и тя искаше да идем на Приморско, щото бяхме с нея там 4 дни около Нова година, когато хванах оня калкан на Перла...
Мали-и-й, кви нови блесни и силиконки имам - изпратиха ми ги хамериканските събратя "Морски вълци" за Великден, ама още не съм ги пробвал в реални морски условия :D :evil: :D :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Еххх хубаво щеше да бъдем заедно...ама като не може :cry: ...следващия път...сина ми е тук и по него ще ти изпратя стикерите.... :lol: ще ти ги предаде като се видите за книгата...ако не на 14 юни съм в София...четвъртък...лично ще ти ги донеса... :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Михалич тия малките стикерчета...за пръчките ли са? :lol: Малий ще избием рибата...хахаха... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

"...докато сайта се насоса да си отпечата фланелки...Морските вълци са с едни гърди напред...хахаха... "

То нали за тва сме вълци - сами си гледаме "работата", мълчим си и действаме. Пък стадото си върви ... После някой се облещтва и се чуди какво става ... :lol: :lol:
Да му еба и сензорните бутони на ГСМ-то :evil:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха..Михалич...предлагам да си направим ГАЩИ-Бермуди с логото...докато сички праят фанелки...ние ще сме с гащи...бах маа МУ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”