Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)
Модератор: Кърцата
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не му е мястото на този въпрос тука... ама чети -> http://forum.nariba.com/viewtopic7066.htmlKONSKI написа:Здравейте, знае ли някой от кога е забраната за риболов?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Рибата на Лобош си мирише и то гадно. Не го казвам на база на един или два риболова, а на редовно ходене през последните 12-15 години. Вярно е, че в последните години рибата е доста по-чиста, а и водата мирише доста по малко, но от там риба не бих ял. На всички колеги им препоръчвам също да не я ядът.
ПП. Може аз да съм много предирчив, де да знам, но от утайника на Стомана Перник не бих ял риба, която и мирише.
ПП2. Лобош ми е любимото място за риболов и не го сменям за друго
ПП. Може аз да съм много предирчив, де да знам, но от утайника на Стомана Перник не бих ял риба, която и мирише.
ПП2. Лобош ми е любимото място за риболов и не го сменям за друго

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Вила"Лобош"
Намира се на 10 км от язовир Лобош,предлагам 5 стаи,ресторант в двора,барбекю, камина и собствен зарибен водоем[/b] тел.за контакти
0886234373 Божинов :
0886234373 Божинов :

-
- новобранец
Re: Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)

Прочети Форумните правила преди да пишеш!
Dedy
- MusicMan
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)
Интересна работа. Аз съм ходил няколко пъти на Лобош откъм Прибой, винаги се връщам с хубав улов - каракуди до кило, по някоя добра бяла риба и също хубави костури. Досега риба оттам не ми е замирисала. Първия път я киснах 12 часа във вода с лимонов сок, от втория - не, но не усещам друга миризма, освен на риба
. Освен това, по въпроса за утайника - мисля си, че ако беше толкова отровно, рибата нямаше да доживее ние да я ловим и ядем. Имам познати, които открай време си ловят и ядат риба оттам и нищо им няма.