Откриване на сезона на яз.Батак

Модератор: Кърцата

stanka_laki
новобранец
новобранец

Откриване на сезона на яз.Батак

Мнение от stanka_laki »

Здравейте колеги и колежки аз съм на 13.години днес се регистрирах във вашият форум. :lol: Имам си билет и съм риболовец от 6 години.Смятаме с тате да откриваме сезона на язовир Батак.Ще обменим информация в неделя задължително със снимки.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Добре дошъл малък.Успех на Батак :wink:
Аватар
viki96
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от viki96 »

:D браво само така и наслука :wink:
Бъди мъж и въдицата здраво дръж !
Здраво,здраво захрани !
И шарани си хвани !
Сутрин, обед ,за закуска !
Кукичката ти да не пуска !
Сигнализаторът ти да звъни!
Най-голяма риба ,ти хвани ! Наслука
saksi
фен клуб-скобар

5555

Мнение от saksi »

Добре дошъл .
stanka_laki
новобранец
новобранец

Колеги благодаря за коментарите

Мнение от stanka_laki »

Колеги много ви благодаря за добродушните коментари Само че; Има малко недорузомение с пола ми аз се извинявам че не го споменах. Между другото съм Станка та сещайте се за какво ви говоря :oops:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Хайде от двамата с татко ти риболова, от теб разказите и снимките.
Успехи!
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Привет и от мен и успех в откриването на риболова :wink: Да вадиш само големи парчета :roll:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Колеги на слука на откриването на всички.Аз ще ходя другата седмица на Батак.така ,че ще се радвам на полезна информация за костура,и най вече ка е пътя след малката стена към Костандовския залив.Мерси,успех
stanka_laki
новобранец
новобранец

яз.Батак преди контра стената малкото заливче

Мнение от stanka_laki »

Колеги бях там и съм доволна само че снимките който обещах неможах да ги кача и тате ми ги качи в неговата галерия Борислав58.Излизаше само каракуда но едра некой рибоци дори бяха над кило .Въпреки дъждовитото време непопречи на риболова ми.Некои колеги бяха на Батак оше от четвъртък и трудно си намерихме место но си намерихме и в събота започна риболова на дъно на хранилка9 каракуди и един костур това е моят личен резултат.Сега на слука на всички и нека да се похвалят другите.
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

Евала Станка, като те чета с какъв ентусиазъм и патос пишеш, кеф ми става! И аз на твойте години бях много запален, ама ти напраов гориш. Ако продължаваш така, а и с хубавите риби дето вадиш, скоро ще посрамиш тате :P
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

откриване сезона на Батак

Мнение от Диканаров »

Браво на колежката! Голями бъдещи рибоци желая от сърце! :smt038 :lol:
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: откриване сезона на Батак

Мнение от men4o »

Колеги с пожеланията супер,радвам се,но с информацията закъсваме.Не ме притеснява кълването,а дали е мога да стигна до местата които искам.Ако някой е ходил до малката стена и след нея по пътя за Костандовския залив,нека да каже как е.Петък след обяд смятам да акостирам,мерси.
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

ти май вече си тръгнал ама ако все още не си хич недей и ходи.. иначе пътя е що годе проходим до костандовския залив. каракудата се бие и не пипа с малки изключения, бъкано е с парашутисти, кочината и сръбската музика е вече там.. бе отврат. ако си за костура ще ги видиш пичовете къде са с лодките 5-6 накуп и вадят. ако търсиш шаран - на цигов чарк е камиона.. има пъстърва толстолоб и шаран :D
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Да дам все пак инфо.Мерси на колегата,че си направи труда.Аз за риболова нямам проблем,знам къде какво,как и колко.Така ,че нищо не ме изнанада.Притеснявах се дали ще стигна до мястото,но нямаше почти никакъв проблем.както винаги си хванах за 2 вечери 7-8 кг костур.Ще ме прощават тези дето ходят за каракуда,но аз не бих си правил труда за нея.Само да осведомя някои.Видях един човечец,беше хванал 1 раница,повтарям,РАНИЦА,поне 20 кг каракуда до към 16,лично я видях,като прехвърляше рибата в колата.От 200 до 800гр.А там където бях,нямаше никой,за това харесвам това място,но и за това си правих гърнето днес.На слука.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”