Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Отивам naRiba
 Отивам naRiba

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Отивам naRiba
 Отивам naRiba

Откриване на сезона на яз.Батак
Модератор: Кърцата
- 
				stanka_laki
- новобранец 
Откриване на сезона на яз.Батак
Здравейте колеги и колежки  аз съм на 13.години днес се регистрирах във вашият форум.  Имам си билет и съм риболовец от 6 години.Смятаме с тате да откриваме сезона на язовир Батак.Ще обменим информация в неделя задължително със снимки.
 Имам си билет и съм риболовец от 6 години.Смятаме с тате да откриваме сезона на язовир Батак.Ще обменим информация в неделя задължително със снимки.

Имам си билет и съм риболовец от 6 години.Смятаме с тате да откриваме сезона на язовир Батак.Ще обменим информация в неделя задължително със снимки.
 Имам си билет и съм риболовец от 6 години.Смятаме с тате да откриваме сезона на язовир Батак.Ще обменим информация в неделя задължително със снимки.- 
				stanka_laki
- новобранец 
Колеги благодаря за коментарите
Колеги много ви благодаря за добродушните коментари Само че; Има малко недорузомение с пола ми аз се извинявам че не го споменах.       Между другото съм Станка та сещайте се за какво ви говоря 

- 
				наблюдател
- разбира нещата 
- 
				stanka_laki
- новобранец 
яз.Батак преди контра стената малкото заливче
Колеги бях там и съм доволна само че снимките който обещах неможах да ги кача и тате ми ги качи в неговата галерия Борислав58.Излизаше само каракуда но едра некой рибоци дори бяха над кило .Въпреки дъждовитото време непопречи на риболова ми.Некои колеги бяха на Батак оше от четвъртък и трудно си намерихме место но си намерихме и в събота започна риболова на дъно на хранилка9 каракуди и един костур това е моят личен резултат.Сега на слука на всички и нека да се похвалят другите.

- Диканаров
- кандидат преподавател 
откриване сезона на Батак
Браво на колежката! Голями бъдещи рибоци желая от сърце!  

- 
				men4o
- новобранец 
- Обратна връзка:
Re: откриване сезона на Батак
Колеги с пожеланията супер,радвам се,но с информацията закъсваме.Не ме притеснява кълването,а дали е мога да стигна до местата които искам.Ако някой е ходил до малката стена и след нея по пътя за Костандовския залив,нека да каже как е.Петък след обяд смятам да акостирам,мерси.

ти май вече си тръгнал ама ако все още не си хич недей и ходи.. иначе пътя е що годе проходим до костандовския залив. каракудата се бие и не пипа с малки изключения, бъкано е с парашутисти, кочината и сръбската музика е вече там.. бе отврат. ако си за костура ще ги видиш пичовете къде са с лодките 5-6 накуп и вадят. ако търсиш шаран - на цигов чарк е камиона.. има пъстърва толстолоб и шаран  

- 
				men4o
- новобранец 
- Обратна връзка:
Да дам все пак инфо.Мерси на колегата,че си направи труда.Аз за риболова нямам проблем,знам къде какво,как и колко.Така ,че нищо не ме изнанада.Притеснявах се дали ще стигна до мястото,но нямаше почти никакъв проблем.както винаги си хванах за 2 вечери 7-8 кг костур.Ще ме прощават тези дето ходят за каракуда,но аз не бих си правил труда за нея.Само да осведомя някои.Видях един човечец,беше хванал 1 раница,повтарям,РАНИЦА,поне 20 кг каракуда до към 16,лично я видях,като прехвърляше рибата в колата.От 200 до 800гр.А там където бях,нямаше никой,за това харесвам това място,но и за това си правих гърнето днес.На слука.