Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Търся майстор на мултипликатори
Модератор: sapuna
- young_fishkiller
- новобранец
Търся майстор на мултипликатори
Колеги имам един Пен 113Н, но нещо не му работи аванса, поради което търся добър майстор да го отвори и да го оправи. Ако някой знае някъде в София да има такъв специалист на който може да се разчита ще бъда благодарен ако ми посочите негови кординати. Предварително благодаря на всеки отзовал се!
-
- ще става разбирач
Re: Търся майстор на мултипликатори
Колега, не викай неволятаyoung_fishkiller написа:Колеги имам един Пен 113Н, но нещо не му работи аванса, поради което търся добър майстор да го отвори и да го оправи. Ако някой знае някъде в София да има такъв специалист на който може да се разчита ще бъда благодарен ако ми посочите негови кординати. Предварително благодаря на всеки отзовал се!

Хванах схемата, комплекта ключета към мултито + един фотоапарат и го разглобих...
Разглобявам малко снимам, пак разглобявам - снимам.. Това за да си припомня, ако нещо не мога да сглобя после. Оказа се доста проста конструкция и си го оправих перфектно

Проблема се оказа, че при сглабянето са объркали едно "палче" и не са го били поставили правилно и задържащата шайбичка изтървала. Мотирах го както трябва да си е и заспа. Сглобих го дори не се наложи да гледам снимките

Така че ако имаш схемата давай смело... ако е дреболия, ще си го оправиш сам, ако нещо се е счупило безвъзвратно поне, ще знаеш каква част да търсиш

П.П. Малко се поразрових и ако нямаш схемата ето ти я: http://www.fishermansheadquarters.com/P ... 113HSP.pdf
A ако нещо се налагт резервни части по аванса ето: http://www.fishermansheadquarters.com/e ... lparts.htm
Има и по скъпички някакви карбонови модификации...
Ако поровиш по форумите и нета има доста инфо

Успех!
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
-
- фен клуб-скобар
Re: Търся майстор на мултипликатори
На Зайчар има един майстор ,поправя всякакви макари .
Аз съм му носил един мултипликатор и го поправи.
Аз съм му носил един мултипликатор и го поправи.