Търся майстор на мултипликатори

Модератор: sapuna

Аватар
young_fishkiller
новобранец
новобранец

Търся майстор на мултипликатори

Мнение от young_fishkiller »

Колеги имам един Пен 113Н, но нещо не му работи аванса, поради което търся добър майстор да го отвори и да го оправи. Ако някой знае някъде в София да има такъв специалист на който може да се разчита ще бъда благодарен ако ми посочите негови кординати. Предварително благодаря на всеки отзовал се!
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Търся майстор на мултипликатори

Мнение от esox_hunter »

young_fishkiller написа:Колеги имам един Пен 113Н, но нещо не му работи аванса, поради което търся добър майстор да го отвори и да го оправи. Ако някой знае някъде в София да има такъв специалист на който може да се разчита ще бъда благодарен ако ми посочите негови кординати. Предварително благодаря на всеки отзовал се!
Колега, не викай неволята :wink: ами се захващай сам :) ... Аз имам един много подобен ПЕН и преди няколко месеца се наложи сам да си го оправям...падна му едно палче за превключването ...
Хванах схемата, комплекта ключета към мултито + един фотоапарат и го разглобих...
Разглобявам малко снимам, пак разглобявам - снимам.. Това за да си припомня, ако нещо не мога да сглобя после. Оказа се доста проста конструкция и си го оправих перфектно :wink:
Проблема се оказа, че при сглабянето са объркали едно "палче" и не са го били поставили правилно и задържащата шайбичка изтървала. Мотирах го както трябва да си е и заспа. Сглобих го дори не се наложи да гледам снимките :wink:
Така че ако имаш схемата давай смело... ако е дреболия, ще си го оправиш сам, ако нещо се е счупило безвъзвратно поне, ще знаеш каква част да търсиш :wink:

П.П. Малко се поразрових и ако нямаш схемата ето ти я: http://www.fishermansheadquarters.com/P ... 113HSP.pdf

A ако нещо се налагт резервни части по аванса ето: http://www.fishermansheadquarters.com/e ... lparts.htm
Има и по скъпички някакви карбонови модификации...
Ако поровиш по форумите и нета има доста инфо :wink:

Успех!
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
saksi
фен клуб-скобар

Re: Търся майстор на мултипликатори

Мнение от saksi »

На Зайчар има един майстор ,поправя всякакви макари .
Аз съм му носил един мултипликатор и го поправи.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”